Hjælp med bluetooth?

Hjælp med bluetooth? Anonym
Jeg har lige købt en ny bærbar computer med trådløst internet og blue tooth, hvordan får jeg bluetooth til at virke? Jeg kan ikke finde andet på det end det lille billede sammen med internettet i process linjen... Min mobil tlf kan heller ikke finde den bærbare!!
Kan nogen give mig et par gode tips her?

Spørg her Anonym
http://www.megacenter.dk

En mulighed Anonym
Du skal købe en org. windows, istedet for at bruge en piratkopi, du skal nemlig have servicepack 2 for at bluetooth virker!!
Og det er som regel ikke i piratkopier af windows

Prøv LZS
på min bærbar tænder man for det, ved at trykke på fn + f2, men ved ikke lige, hvordan man gør på din, eftersom du ikke oplyser hvilken det er :P

Ikke piratkopi Anonym
Mit windows program er originalt købt med computeren..... Så det burde virke...

Det er... Anonym
en ASUS A6..... Jeg prøver det du skrev. Tak.

Hej igen Anonyme igen....
Jeg har servicepack 2 installeret og jeg skal også trykke Fn og F2 for at lave om på trådløs netværk og bluetooth, men jeg kan stadig ikke finde computeren på min tlf eller finde ud af hvordan jeg finder tlf på computeren..... :-(

kan du finde det! asus
Hey.. en måde at tjekke på om din bluetooth er slået til eller virker på din pc er at gå ind i billeder og højerklik der skal en af dem vare at sende over blurtooth eller er det ikke slået til eller virker.
Så du kan snakket med din pc's suport afdeling de kan hjælpe med at hente bluetooth fra ders side og så pakke den ud så virker det.. det har jeg selv måtte gøre, pga. min norton virus forstyret det.
Mvh. Update

Muligvis sådan Help
Du skal først ind i dine netværks indstillinger og have det aktiveret, så skulle det meget gerne virke,
ellers skal du ind og chekke egenskaber for netværket og rode lidt med det der for af det kommer til at virke.

Håber dette kan hjælpe lidt.

Vh