hjælp med At tage på?

hjælp med At tage på? anonnumtbarn
Hej, jeg er en dreng på 16 år og jeg er ca 175 cm høj?.. ja jeg vejer altså ''kun'' 47 kg og her for tiden bliver jeg bare ved med at tabe mig?, nogen ideer til hvordan jeg kan tage på, for jeg får tit komentare til min vægt os v. så vil gerne tage på men et eller andet sted er det egentlig kun for at slippe af med de der ''du er så tynd'' os v. for jeg er faktisk tilfreds med mig selv som jeg er lige nu?.[;)]

vaegt soren
Er du glad for din vaegt og er sund og rask, saa glem andres kommentarer. Har selv proevet at tage paa i vaegt pga andres kommentarer. Har vaeret i din situation.
Men ellers proev noget proteinpulver. Samtidig med god kost, fiskeolie og en daglig vitaminpille.

Styrketræning Anonym
Faktisk er det meget normalt at være en lang tynd bønnestage, når du er en 16 årig dreng.

Kom igang med at dyrke noget sport, også gerne kombineret med styrketræning. Det vil dels sætte din appetit i vejret, så du får spist noget mere. Ja, det vil også forbrænde mere, men til gengæld får du bygget nogle muskler, som former og fylder på din krop.

Du skal ikke bare sætte dig til at spise løs for at tage på. Så ender du bare med at blive fed, og det er jo heller ikke særligt kønt.

Vælg gerne en holdsport, hvor du er aktiv et par gange om ugen, og dyrk så noget styrke træning 2-3 gange ugentligt ved siden af. Henvend dig til et center hvor du kan få lagt et godt program, dels til at komme igang med, men også et hvor du kan udvikle dig, og så selvfølgelig et sted hvor du uden problemer kan få fornyet dit program efterhånden som du udvikler dine muskler.

Din kost skal være alsidig, og det er vigtigt at du får kulhydrater (kartofler, ris, pasta, groft brød, sukker) når du skal konditionstræne, og protein (kød, fisk, æg, mælkeprodukter) når du skal styrketræne. Kulhydrater indtager du før og under træningen, og protein indtager du under og efter træningen.

Det er faktisk en vældig god ide at du tager tilskud i form af proteinpulver efter træningen. Det er en vej til hurtig og god protein, som er meget vigtigt at få umiddelbart efter en styrketræningssession, så du kan opbygge muskler.

Men tal også med træningscenteret om kost - de ved meget og vil gerne hjælpe.

Hop ALDRIG på piller af nogen art. Det ødelægger væsentligt mere end det gavner.

.... mig igen..
mmm ja nu har jeg så gået til håndbold i 8 år(: men nu går jeg på efterskole så det er svært at begynde til en sport. jeg spiser heller ikke særlig meget det ved jeg også godt, men hellere det end at gå rundt med den kvalme jeg tit får når jeg så endelig lige spiser lidt mere end normalt. men synes nu at det er nogle mange gode ting du kom med (:

hej den lille
jeg kender det, jeg er godt nok kun 12, men jeg vejer kun 30kg, er 145-150..