hjælp mig

hjælp mig Helle4
min kæreste gennem 4 måneder .. er blevet skilt fra sin x-kone fordi hendes to piger påstår at han har "rørt" ved dem... der er ikke blevet nogen sag ud af det og han har sin egen datter hver anden weekend... han siger det er noget hun har fundet på fordi hun var ham utro...ved ikke hvad jeg skal tro... hvis der er noget i anklagerne vil man som mor vel ikke aflevere sit barn til ham hver anden weekend og ferier... vi kan heller ikke få afvide hvad det er hendes piger har sagt...hvad skal jeg tro... loven ser vel ikke igennem finger med sådan en anklage og ville der ikke ha været et efterspil??

Ikke hvis man ikke er skudt i hovedet Også en mor
Havde det noget på sig, var han vel anmeldt og frataget samværsretten

Loven rheia
Ja det lyder lidt mystisk at myndighederne ville tillade samkvem.
Men var der ikke en sag sidste år, hvor der blev påvist at manden havde antastet sin datter, men på trods af dette, fik han alligevel ret til at få datteren på week-end besøg?

Du bør stole på hvad din kæreste siger, men hvis det stadig nager dig, kunne du måske en dag med hans tilladelse, læse de papirer han har fået tilsendt. Men hver varsomt, det vil højst sandsynligt opfattes som tillidsbrud, hvilket det i grunden også er.

Både og Anonym
At beskylde en anden for at gøre overgreb på et barn er en meget alvorlig anklage, som kræver rimlig håndfaste beviser.

Hvis man bliver udsat for sådanne beskyldninger som må betraktes som meget alvorlige anklager, så bør man anlægge civilt søgsmål for bagvaskelse.

Omvent så skal du huske på, at det er enhver forældres pligt at beskytte sine børn mod overgreb, også selv om man ikke kan fremskaffe fysiske beviser. Seksuelle overgreb mod børn er desværre nok langt oftre forekommende end man ønsker at forestille sig