hjælp mig Carl-mar..

hjælp mig Carl-mar.. mikmic
Jeg har brug for jeres hjælp i en sag der kan ændre hele min verden som jeg kender den i dag.

Jeg har længe haft mistanke til at min kæreste har haft en affære, du ved de sædvanlige tegn, telefonen ringer og når jeg tager den bliver der lagt på.
Hun er også begyndt at gå en del ud med pigegruppen, og når jeg spørger hvem hun har været ude med siger hun ' nårrh bare nogle fra arbejde.... du kender dem ikke.... og som nætterne går, er jeg begyndt at holde en del øje med når hun kommer hjem i taxi.... men.... den må holde rundt om hjørnet for jeg ser den aldrig ankomme og droppe hende af. til trods for at jeg syntes jeg kan
høre en bil ankomme i det fjerne og efter noget tid en bildør smække.

En dag tog jeg hendes mobiltelefon og ville lige checke om der var nogle spor at komme efter på den, men det så hun og skreg op at jeg ALDRIG skulle røre ved hendes telefon igen NOGENSINDE, og hvorfor jeg lige skulle checke den.

Hvor om alt er, jeg har aldrig drøftet utroskab med hende.... men i går aftes ville jeg have sandheden frem, og besluttede at jeg ville følge efter hende.

Jeg besluttede at lægge mig i skjul bag ved bilen, så jeg kunne få frit udsyn hele vejen ned ad gaden, og så jeg kunne se med hvilken bil hun kom hjem.

Det var på netop det tidspunkt at jeg opdagede det store rusthul der var kommet på bagsmækken af bilen, og spørgsmålet som er så vigtigt for mig kommer frem.

Skal jeg selv prøve at spartle hullet op, og lakere mm. eller skal jeg vælge en autoriseret til sådan en opgave?

Det skal du da selv gøre... dommeren
Carl Mar(eridt) har sikkert skrevet en bog om hvordan, til næsten ingen penge !

Pøj, pøj med glasfiberen...

;o)

Mit gode Fru. Olsen
råd til dig er - at du skal købe en god bog fra Hr.Mar, er HELT sikker på at den kan lappe det rustne hul i din bil - du kan evt. smørere tandpasta på, vente til det er blevet stenhårdt også bruge din kærestes neglelak! det var sådan Hr.Olsen fik lavet hullet på hans traktor!
Så bliver din bil så god som ny

Vh Fru. Olsen

LOL sushiplanet
Det er go' mandehumor ;)

Hehe.. Camilla pigen..
Skøn humor!!!:D

Ha ha ha The Man
Ja... han henviser sikkert bare til hans bog, mænd, kortspil eller et kursus til 300 kr. Det løser jo alle problemer!? LOL

Men mikmic... tager jeg fejl, eller havde du ikke lagt et udmærket indlæg ind under "Spørg Carl Mar", hvor du kom med noget saglig kritik af hans svar til "Den nedtrykte"? Syntes indlæget er slattet?

Ikke slattet The Man
Oops... sorry. Der skulle stå slettet!

du har helt ret.. mikmic
Jo jeg skrev faktisk et ret seriøst indlæg omkring den nedtrykte.. Problemet var vidst at jeg var så fræk at sætte spørgsmålstegn omkring hans evner til at varetage en brevkasse!
Så istedet for at debatere var det jo lettere for ham at slette indlægget!

Useriøst The man
Hmmm... viser egentligt hvor useriøst hans debattråd er.
Kan forstå han sletter de indlæg der bare er grove kommentare uden indhold, men syntes ærligt dit indlæg fortjente et seriøst svar!

temmeligt useriøst.. mikmic
Men han svarede mig faktisk i går.. Tror han fik ondt i fingrene af at slette alle de indlæg jeg skrev om ham! :0) Svaret var, at hans job var at skabe debat! Og hvad får man så ud af det?

Nej... det The Man
afhjælper eller forklare jo ligesom ikke rigtigt hans noget underlige svar til "Den nedtrykte".
Ville han være med til at skabe debat havde det klædt ham at svare dit indlæg.

Du trænger…... mummi-39
Til opmuntring..!! Vær lidt ødsel ved dig selv ;o)
Og nu har damen jo åbenbart fundet en autoriseret til at fylde lidt nyt spartel-masse lidt i hendes hul….
Så mit råd til dig, Byt skidtet ud og anskaf dig en ny. Når først rusten begynder at vise sig såååå….

Det lidt som et par nylonstrømper for en kvinde… - i gamle dage reparerede man hvis der kom en ”rendemaske” - de dage er talte, det kan ikke betale sig ;o))))

/Mummi

Ps…Er du ligeglad med at køre rundt i en gammel rustvogn, så kunne du evt. bytte dig til en God Gammel Volvo…

Det skulle være alle tiders score bil ;o)))