Hjælp mig lige lidt her

Hjælp mig lige lidt her Vil ikke dét
Jeg er begyndt at se meget til en fyr, først og fremmest fordi vi har samme den interesse. I den forbindelse har han hjulpet mig med en del ting. Han er sød og jeg vil meget gerne være venner med ham - men IKKE andet end venner.

Nu skal vi snart ses igen, faktisk fordi han igen skal hjælpe mig med noget. Vi har samtidig aftalt at spise sammen, og jeg laver mad til ham, hvilket på nuværende tidspunkt ikke føles helt rigtigt. Bare han nu ikke opfatter det sådan lidt date-agtigt. Hmm jeg er bange for at sende ham signaler som han kan opfatte forkert, derfor har jeg også haft det sådan at vi skulle ikke spise middag sammen.... men nu blev det sådan alligevel.

Jeg ber til at han ikke misforstår noget. Han gør ikke tegn på at ville noget med mig udover det, men jeg fornemmer at han måske venter lidt på at jeg gør noget......

Er det dumt med middagen???

Håber nogen har et råd.

Vh Sally

Hmm.. Poul Krebs
Hvis han ingen tegn giver på det, hvorfor føler du det så? Det er da bare at spise middag med ham, og hvis der så skulle komme noget flirt fra ham, elelr noget, må du jo bare sørge for det ikke bliver til mere.. Man kan da sagtens spise middag med en god ven (: Synes i skal spise sammen, og have det hyggeligt. DEt er jo abre at åbne munden hvis han prøver på noget, du ej sys om, og så sige..Hey.. Vi skal kun være venner (:

Jo, men Poul.... Vil ikke dét
(er det virklig dig?, tihi)

Det kan godt være svært med indledningen i et fyr/pige bekendtskab ik? Altså lige indtil man får det der på plads med at "vi skal altså ikke noget"! Fx mailer vi meget og tonen er meget sød i det, altid kærlig hilsen og sådan... Jeg opfører mig ret normalt over for ham, men er måske også lidt extra høflig og sød, fordi han jo hjælper mig.... og fordi jeg synes han er hyggelig at være sammen med og gerne vil beholde ham som ven.

Tak for svaret!

æv bæv Sally

Sig det Kaj Hummer
til ham INDEN middagen ellers kan det godt blive noget akavet...
Men sig det stille og roligt til ham og hav i baghovedet at han måske vil noget
mer og derfor ikke kan være din ven...

Men sig det inden middagen ellers kan det godt virke date agtigt jeres middag...

Kaj Hummer,
6 revle

Giver da ofte en hjemmelavet middag unlogged
....for en hjælpende hånd, men dækker ikke op med stearinlys, arvesølvet og blomster, hvis det er en "vennemiddag" - ligesom kogekunsten er hverdagsagtig og ikke meget arrangeret. Deri ligger der mange signaler.

Ville det ikke være unaturligt at begynde at "kridte banen op" INDEN middagen. Den er vel en slags gestus for hjælpen?

du skal ikke... Anonym
...gøre noget fordi du har en følelse af han forventer det. Så opstår der først misforståelser.
Han er måske lidt længe om at være kærlig ærlig overfor dig, men lad ham udtrykke det selv.
Ellers sig til ham du er glad for, at du har fået en ven som kan hjælpe dig og som også kan li´din mad.
Det kan være han siger han ikke kan fordrage din mad, men kun hjælper dig fordi han vil i seng med dig........
Så er det op til dig.

man kunne... prinsesse23
Fristes til at tro du udnytter fyren der.
Men som andre skriver, sig det da til ham, og lad for guds skyld være med at dække op med levende lys, kærlig musik osv.
Held og lykke med det.

Hus forbi Vil ikke dét
Jeg udnytter ham ikke. Jeg gør brug af hans evner... han laver noget design for mig, og jeg har tilbudt ham timeløn for det, men det vil han ikke høre tale om!

Jeg kunne ikke drømme om at sige noget til ham inden middagen, men tak for de gode råd om at gøre det hverdagsagtigt!!

Sally