Hjælp mig med min job ansøgning

Hjælp mig med min job ansøgning Rie Nielsen
Hej Sol

jeg vil gerne søge et arbejde som pædagog medhjælper på et bosted for unge med forskellige sociale problemer. Jeg har haft en svær barndom, med svigt og store tab, og har været frivillig anbragt i plejefamilie og på efterskole, jeg har haft en dårlig tidlig ungdom med stoffer og druk, og har arbejdet med mig selv de sidste 10 år, hvor jeg her fået opbygget et godt selvværd og noget selvtillid.

Jeg er 31 år gammel, og jeg har i dag et godt liv, med børn, mand villa, vovse, og volvo.

Jeg brænder i den grad for at kunne arbejde med unge mennesker, der som jeg selv har nogle mangler, og har fået nogle svigt af den ene eller anden grund.
Jeg vil så gerne kunne gøre en forskel, og synes selv jeg har meget at give af i form af at kende de følelser og tanker man har som ung, og " opgivet " af sine forælder, og svigtet og alene.

Jeg er helt og aldeles afklaret med min egne følelser og barndom, og har det ikke dårligt på nogen måde idag.

Der er en stilling som pædagogmedhjælper som jeg brændene ønsker mig.

men skal jeg i ansøgningen skrive at jeg har erfaringer fra mig selv af ??????

Eller vil de tænke, nej tak, hun er for skrøbelig eller lign ?

Jeg har arbejdet med børn tidligere, inden for ældre plejen med demente, og så har jeg været frivillig 2 steder for folk der er hjemløse, har problemer med alkohol stoffer, sociale problemer m.m

Jeg er et forstående menneske, der har stor empati for mine medmennesker, men jeg er også god til at sætte grænser og være en tydelig voksen.

Hvordan laver jeg en god ansøgning, så jeg kommer til en jobsamtale.

Stillingen er som nattevagt.

Åh... jeg vil så gerne have det arbejde.... hjælp mig, så er i søde....

mvh Rie

vedr. jobansøgning Rie Anonym
Hej Rie,

Det er et svært dilemma, som der måske ikke er et endtydigt svar på. Jeg synes, at du skal bruge din baggrund som motivationen for at søge jobbet; at du gerne vil hjælpe andre. Derefter skal du slå på dine kvalifikationer, faglige og personlige samt inddrage tidligere erfaringer. Efter min mening viser du dermed, at du er afklaret og har bearbejdet din barndom men, at det har givet dig brugbare erfaringer i bagagen.

Held og lykke!

Mvh Tina

nej- det skal du ikke anonym
Jeg ville ikke skrive det i selve ansøgningen. Det kan blive så svært at forklare. Hvis jeg var dig ville jeg skrive om nogen af det andre bevæggrunde du har til at søge stillingen- og så tilføje at du gerne vil uddybe det ved en evt. samtale. Det vil så være stedet for du kort kan komme ind på din barndom, men pas på ikke at bruge for meget tid på det. Du skal dog heller ikke undlade at tale om det, da det jo er en stor del af den person du er i dag.

Jeg synes at det du skriver i dit indlæg : "jeg har arbejdet.......og være en tydelig voksen" ville være en god formulering i nogle af dine begrundelser for at søge stillingen.
Da det er som nattevagt vil jeg også anbefale at du begrunder hvorfor du søger som natteagt, og om du og din mand er afklaret omkring det. Nogle gang er det ikke nemt at være nattevagt hvis man også har børn, så sørg for at de ved at det ikke vil være et problem.
(ja- jeg læser mange ansøgninger- og er ansat som personalekonsulent ;-)
Jeg håber du kan bruge lidt af det og ønsker dig held og lykke med jobansøgningen.

ved ikk.. freya
om du skal nævne din baggrund i din ansøgning. jeg har ikke selv gjort det de steder jeg har søgt ind, men evt nævnt det til samtalen..
vigitigere at pointere din erfaring indefor arbejdsområdet. og fremhæve dine kvaliteter som menneske, hvad du står for. lav god research på det sted du søger så de ved du har læst og interesserer dig for deres sted.

For at kunne hjælpe manden1
Dig, skal man havde en del mere kendskab til dig.

Du skriver at du har arbejdet med børn, i hvilken periode og hvor lang tid, ligeledes skriver du at du har været i ældreplejen og igen, i hvilken periode og hvor lang tid.

Kan du eventuelt, få en anbefaling fra disse steder, for hvis du kan det, har du en fordel.
Med hensyn til at fortælle om din baggrund, ville jeg nok ikke gøre, alle ansøgninger og heldet med at komme til en samtale, beror på hvor god du er til at kunne sælge dig selv.

Hvis du er på fagforening eller bistand, kan du altid kontakte en jobkonsulent, som med glæde vil hjælpe dig med at opstille en ansøgning.

tak for dit svar Rie Nielsen
Kunne jeg måske lokke dig til at læse en evt ansøgning igennem, hvis du har tid naturligvis ?
Jeg ville gerne sende dig en buket blomster eller en æske chokolade for din ulejlighed.

hej freya Rie Nielsen
Har du selv erfaring inden for dette område ? Jeg kan desværre ikke lave reresearch på stedet, da det er noget nyt man skal igang med at opbygge.

tak Rie Nielsen
jeg har en udtalelse fra en børnehave hvor jeg har arbejdet i 1 år, jeg har desuden arbejdet som dagplejer i et par år, her har jeg dog ingen udtalelse.
men det er ikke små børn jeg brænder for med de større 14-16 år ca.

Jeg er ikke på fagforening eller bidstand, så jeg må klare mig selv [;)]

tak Tina Rie Nielsen
jeg håber jeg har heldet med mig.

Hjælp til jobansøgning intetnavn
Hej Rie!

Håber det gik godt med din ansøgning og forhåbentligt en samtale. Hvis du/eller andre i fremtiden har brug for hjælp med CV, ansøgning og en jobsamtale, kig på
http://www.jobcard.dk

Her kan man meget enkelt og profesionellt få hjælp med de svære ting i jobsøgning. Man kan også købe et Quicksvar hvor man får en professionell konsulent til at kigge angsøgning eller CV igennem og giver feedback.

Med venlig hilsen
Camilla [f]