HJÆLP MIG NU!

HJÆLP MIG NU! slimnow
hej hej
mig og en veninde har prøvet de der kendte therma power, vi startede med at prøve pillen fra person X som ikke viste vi tog persons X´s pille og da vi så endlig fik købt nogen selv så vi at de var 2 forskellige farver!! vi kiggede på en sedel hvor der stod hvad der var i pillen og det stemmede overens med dem vi havde købt over nettet..

hvad gør vi så lige?? er vi blevet snydt af forhandleren da vi heller ikke syntes at pillen som vi selv købte virker som dem vi tog fra X..

HJÆLP!!

slanketabletter! jkrall
Vil henvise til Lægemiddelstyrelsen informationer om bivirkninger der er fundet ved denne type slankemidler der indeholde efedrin og eferdra. Disse slanketabletter er iøvrigt ulovlige i Danmark og kan ikke skaffes på lovlig vis. Der kan forekomme uheldige bivirkninger som man så ved slanketabletten letigen. her var der blandt andet et dødsfald!
Hvis jeg var dig ville jeg stoppe med at tage slanketabletten/lægemidlet og i stedet søge kontakt til din læge/farmaceut for gode råd. De ved trodsalt lidt mere om sagerne end internetbutikker!


Henvisninger!
http://www.laegemiddelstyrelsen.dk/1024/visLSArtikel.asp?artikelID=8490
http://www.laegemiddelstyrelsen.dk/1024/visLSArtikel.asp?artikelID=8684

Købt over nettet? Hotten Tot
Ja og sikkert i udlandet, du aner jo ikke om det er kalk eller gift du har købt og selv om der står hvad disse "piller" indeholder kan du ikke regne med det. Og så som der sidste, vær du glad for at toldvæsenet ikke fik fingre i dem, for så havde politiet besøgt dig og du skulle em tur i retten.

Pillen der virker Bimmer ILP
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=12&conference=201&posting=764845#764845

Så vidt jeg er informeret Kianna
vil man første gang man bliver taget i at købe ulovlige lægemidler få en advarsel og evt. en bøde. Først ved anden gang vil der blive et retsligt efterspil. Lad være med at overdrive og hvis folk vil købe de piller så lad dem om det. Er jo deres krop og deres liv.