Hjælp! Mine forældre har sølvbryllup!

Hjælp! Mine forældre har sølvbryllup! Sølvbryllupsbarnet
Mine forældre kan snart fejre sølvbryllup, og jeg kan slet ikke overskue, hvordan jeg skal arrangere det.
Først og fremmest bor de midt i København i en lille lejlighed på 4. sal, hvilket gør det lidt vanskeligt med æresport o.l. Er der nogle lette måder at klare dette på?
Desuden bor de fleste af deres venner og familie langt væk, så jeg tror ikke, der ville dukke så mange op til morgensang og sådan noget. Jeg håber ikke, det bliver for pinligt, hvis der f.eks. kun kommer 10.
Desuden ved jeg ikke helt, hvordan jeg skal holde tale eller sådan noget. Det virker på mine forældre, som om de egentlig er en smule trætte af hinanden, men det er måske bare mit indtryk. De har dog snakket om at holde en stor fest.
Puh... Er lidt usikker på, hvor meget jeg skal stå for, og jeg er selv på SU.
Håber I har haft nogle gode sølvbryllupserfaringer, I kan dele lidt ud af.
Tak :-)

spørg dem! Anonym
hej.

Du kunne jo prøve,at spørge dem om hvilke planer de har. Det er trods alt deres sølvbryllup, og hvis de ikke melder ud med deres ønsker og ideer, står man lidt på herrens mark. Hvad angår deres venner og familie, kunne du jo også lige finde ud af hvilke ideer de har. Vær ærlig overfor deres venner og familie, og sig, at du ikke kan eller vil stå med hele balladen med hensyn til morgensang m.m.
Held og lykke, og håber I får en god dag.

Henrik.