HJÆLP piger se her!!!

HJÆLP piger se her!!! Løven
hej debatfolk..!

jeg er en pige på 17 som lige er begyndt med tamponer.. jeg har aldrig dyrket sex eller fået finder og der er ingen problemer med at føre tamponen op.. men når den skal ud er det ligesom om der er en hudstreng i vejen som sidder og holdertamponen tilbage som jeg bliver nødt til at skubbe til side før jeg kan få tamponen ud... er det normalt??

MVH: MIG

nope mig...
...

hmm... Nebed
Hej løve..
Ved ikke om det er normalt, men har tænkt en del på det, da jeg har det samme problem... mærkeligt.. jeg ved ikke hvad man kan gøre ved det.. andet end "trække til side".... Vil godt høre hvis du finder ud af hvad der kan gøres ved det, for til tider er det lidt i vejen... ;)

aaaarrrggghhh soulmait
klamt - sgu da nok mø-hinden

helt normalt lægen
Hej med dig. Du har ingen grund til at være nervøs. Det er en rest af mødomshinden der en gang imellem sidder tilbage som en streng tværs over skedeindgangen. Den kan nemt fjernes. Det kan let klaret hos din egen læge eller en gynækolog. Eller vent til du har samleje første gang så vil den også springe og det vil antageligt ikke gøre ondt.
Med venlig hilsen

Første mand Jens
Den lille fold forvinder, når den første mand har
været på besøg.

Bare rolig! Anonym
Det er såmænd bare din mødom, eller resten af den, og det er HELT normalt! Den springer ved dit første sammenleje, men du kan også få den fjernet ved din læge hvis den irriterer dig meget.