hjælp please

hjælp please Den forvirret....
Hej.

Mig og min kæreste har været sammen i 3½ år.
Vi er lige nu ikke sammen, men på pause.

Vi havde for ca. 1 ½ måned siden, problemer sammen før, omkring vores kærlighed til hinanden, fordi vi synes den var forsvundet lidt.

Det samme sker så nu..

vi snakker stadig godt sammen lige nu, men vi er bare begge så frustreret over hvad vi vil.

Jeg har virkelig ikke lyst til at smide 4 år væk, fordi han er bare så dejlig. og ønsker virkelig en fantastisk fremtid med ham..
Og det han har det på samme måde.

Men det er ligesom om der er noget som holder os tilbage, fordi vi vil bare ikke på samme spor igen..

Er der andre som har prøvet det med at holde pause fra kæresten, og så finde sammen igen, hvor forholdet så er blevet bedre, og blevet ved med at være det?

Og hvor langtid varede jeres pause?

Vil bare hører lidt fra andres erfaringer.

Og om hvor meget en pause egentlig gør ved forholdet.

Noget kan bare ikke lade sig gøre dulkis
- hvor gerne man end vil det.

- Min erfaring er at pausefisk er afskaffet. Når nogen (især mænd) siger de vil holde en pause betyder det

1. jeg magter ikke at du græder, for så bliver jeg rådvild
2. Vent lige her, mens jeg prøver hende den lækre på tanken af.

Man holder ikke pause, man indser at vejen ud er vejen igennem - sammen.

jo,det er jo anonyme Susi
sådan med kærligheden,at det er enten eller og pauser findes ikke,sådan er det.Det samme når en partner er utro og at det så var en " fejltagelse "......

kærlighed findes ikke, kun begær. Prinz Knud
man kan elske en hund eller en kat, fordi dyr næsten altid er glade og hengivne, og så svarer de ikke igen, de lever i deres egen lille verden.

vi er mange mænd som må rejse ud i verden, og først komme hjem på ferie efter 8 måneder, man har levet uden fysisk kontakt og forventer at man u skal have gang i sexlivet igen, men sorry, gnisten er væk, kun ægteskabspapirerne og forsørgerpligten er hellig.

vi ser kvinder der er fortabte hvis fyren er væk en weekend, tænk på søens folk, dem på boreplatforme, dem på amerikanske baser, de kommer ikke bare hjem.

danskere på amerikanske baser må opholde sig i danmark i 79 dage, hvis det skyldes sygdom, uddandelse, eller opsparet ferie.

amerikanerne må kun komme hjem på ferie, sygeorlov i 3 uger om året, så dem der har råd til det møder måske familien i canada.

når man starter på et nyt forhold er alt fryd og gammen, og man acepterer hinandens fejl og mangler, ihvertfald indtil forholdet bliver en rutine.

man har sex konstant, og man går i byen og fremviser stolt den nye kæreste, også for familien.
når man flytter sammen er noget dit, og noget er mit, og andet er måske lånt, eller købt på selvbedrag, og pludselig er den omtalte kærlighed forsvundet i girokort og klatgæld.

tidligere talte man om, at de første 7 år var de værste, men jeg tror ikke, at der er ret mange der oplever 7 år sammen mere.

moralen er nedbrudt, man har nightstand allerede første gang man møder hinanden, og mange kvinder gør det, i håbet om at få en kæreste, men fyre glemmer hurtigt navnet på den slags kvinder.

jeg er nødt til at give Dulkis og debatør nr 2 ret, der findes ikke pauser, din fyr er på vej væk, og han holder sig kun til dig, hvis alt andet skulle glippe.

vi har set utallige lange forlovelser, og når parret endelig gifter sig, så kommer skilsmissen som regel inden for 2 år, en gift kvinde føler at hun lever i et mere sikkert forhold, og når vielsesattesten er underskrevet viser hun se mangler og følelser, som hun altid har skjult.

nu kommer der jalusi, det er MIN mand, og jeg skal nok sørge for at holde ham til hjemmet.
hun køber hans tøj, så han ligner en klovn i andre kvinders øjne, og han mister sin selvstændighed og mandlighed, hvis ikke han møder op til spisetid, ja så har han nok mødt en uansvarlig dame, som er lidt lemfældig med sin krop.

du har ikke været uvidende om, at forholdet er på vej mod opløsning, men du er sikkert som alle, eller mange kvinder, den der tror på at de kan redde ham, tænk bare på alle de enlige mødre der slæber alkoholikere og narkomaner med hjem, blot for lidt opmærksomhed.

hmm Den forvirret....
Det sjovt i vælger at skrive han er ved og være væk fra mig.

Vi har nemlig været sammen meget på det sidste, og vi ser ud til godt at kunne finde sammen igen..

Men jeg vil stadig blive ved med lige og ha pause, for at tænke tingene ordentligt igennem..

Jeg er bare så forvirret om jeg skal vælge og sige, kom tilbage eller ikke.. :s

Det er op til jer, statistik kan I ikke bruge Quinde42
Det er helt op til jer, om I vil hinanden efter en pause. Nogen gange kan pauser være et forvarsel om, at man er færdige med hinanden, men endnu ikke klar til at se det i øjnene, og andre gange får pauser og afstand i en periode en til at få styr på sine følelser, så man enten mærker savnet af sin kæreste, eller får bekræftet, at man ikke savner, og er parat til at gå videre selv.

Om forholdet kan bestå efter en pause, afhænger af flere ting, nemlig om man kan få løst det, der var årsag til pausen. Det skal der arbejdes bevidst med, for hvis ikke man gør det, vil problemet ofte opstå igen, når rusen over atter at være sammen er væk, og føre til et brud, eller en ny pause.

Du skal naturligvis vælge det, du føler mest for.

Fint for jer Amon
Min erfaring med pauser i forhold, har nu alle dage betydet- vi ud-skyder lige afslutningen lidt.
Men det er da muligt i ender anderledes.

Du kan jo lige give en tilbagemelding på hvad det endte med, din briefing her tre dage efter du blev obs på problemet lægger jeg nu ikke så meget i.