Hjælp søges

Hjælp søges Jill 2
Hej, samt god søndag til alle derude i det ganske land. (:))

Jeg har fået et problem, og aner ikke hvordan det er gået til.

Men alt hvad jeg forsøger at logge mig på, det går pludselig ikke mere.

Jeg har både brugernavn og password til de steder hvor jeg ellers altid bare har kunne logge mig ind, men pludselig er der intet der virker, der står bare, forkert brugernavn eller password skriver de, men jeg ved at det er 110% rigtigt, og har kunnet bruge dem i årevis.

Har også forsøgt mig med nyt password som heller ikke virkede, og prøvede igen med et nyt password, som heller ikke virkede, kan ellers se både mit brugernavn og billede på disse sites, som jeg er logget til, og det er virkelig irriterende, at jeg ikke mere kan deltage i debatter og lign. mere. Er er nogen derunde, som har nogen anelse om hvad der evt. kan være i vejen, og hvordan sådan noget bare pludselig kan ske, da jeg simpelthen ikke forstår det selv.

Det eneste jeg kan logge mig ind i er min Netbank, der har aldrig været noget i vejen.

Min computer er også begyndt at opføre sig lidt underligt, som om at der er nogen som fjernstyrer mig, hvad jeg ikke har det godt med.

Knus
Jill (s)

har måske en anelse om hved der sker. Jill igen.
Hej igen, [:)]

Det var mig Jill som skrev det forrige indlæg, jeg har måske en anelse om hvad deter som sker, det med at der en en der fjernstyrer mig og min computer, hvis der ikke er nogen som evt. kan svare på hvorfor det sker at jeg ikke kan logge mig på nogen steder

Kærligst igen
Jill[l]

det kan være manden1
at den er åbne for fjernarbejde.
Prøv at gå i start, vælg hjælp og support.
Derefter øverst oppe til højre under spørg om hjælp, står der inviterer en ven til fjernsupport, klik på den og så skulle der gerne være et 0 udenfor invitations status, står der andre tal skal du klikke på den og blokere den.

scan anonym kvinde
Har du scannet din PC for spyware og virus, ellers gør det nu. Det kunne lyde lidt ligesom en hacker. Jeg vil råde dig til, at lade være med at bruge webbank, fra den computer indtil problemet er løst.