Hjælp til at finde nye yndllings jeans

Hjælp til at finde nye yndllings jeans mauluis
Hej Tini,

De fleste ejer som bekendt et (eller mange) par yndlings jeans. Dem man baer kan stole på til enhver lejlighed.
Men det er bare svært at finde nogle nye synes jeg. Der findes jo et utal af mærker og faconer på markedet, at det er ret uoverskueligt.

Når man shopper efter jeans, skal man også være i humør til at prøve en masse. Men jeg synes jeg har gennem de sidste to måneder prøvet rigtig mange, uden rigtig at finde nogle der sidder pænt på mig. Det har resulteret i 2 fejlkøb af only jeans, som dog har virket for mig tidligere, men som bare var en reaktion "fint så køber jeg dem". Det er for dyrt i længden og vil derfor høre om der er nogle du kan anbefale.

Nu snakker vi ikke om jeans til 2000 kr stykket, men et prisleje som er lidt mere overkommeligt. Jeg har ikke noget imod at betale dyrt for ting, men jeg skal virkelig føle at jeg har købt noget som bare sidder som de skal og føles gode.
Jeg har en meget almindelig krops form, timeglas, lange ben. Bruger normalt 36 i længde i only jeans. Jeg leder efter både mørkeblå jeans der er lige i benene eller lidt smalle. Samt et par der kan være slidte i det. Det kommer helt an på modellen.

Håber du har nogle gode forslag [:)]

Jeans jeg kan li... owild
Hi M!

Det kan være lidt svært at vejlede dig ud fra de få data jeg om dig, men nedenfor kan du se nogen mærker , som jeg selv godt kan lide. Pris niveauet swinger mellem ca. 900,- Kr. - 1.800,- Kr.

Stella MCcartney
Levis
Diesel
Truereligion
Superfine

De bedste hilsner
Tini Owild

Jeans Spina
Hejsa,
Pröv at kigge paa www.crazy-jeansparty.dk maaske kan vi hjaelpe.

Diesel, mand? Ann O. Nyhm
Det plejer da at være ca. 2000 kr pr bukseben, ikke?

Næh, prøv Tiger (of Sweden) Jeans (fås hos InWear) - de koster 1000 kr par'et - de sidder osse bedre og er ikke blær.