Hjælp til hårfarve

Hjælp til hårfarve marts85
Hey...

Jewg vil gerne have lidt røædlig/orange hår... Npk nærmere et skær...

Noegn som kender nogle gode farve?

Henne rød?

Besøg den lokale Henna
helsekostforretning.
De har en masse nuancer med henna.
Henna styrker håret og gør det skinnende blankt.
Farven bliver "dybere" jo oftere, du bruger produktet.
Farven afhænger af din naturlige farve, men spørg ekspedienten.

Har du marts85
Har du erfaring?

hej under-uddannelse
Jeg vil foreslå dig at tage til en frisør og høre, du får også det bedste resultat der. jeg er ved at uddanne mig til frisør så ved hvad jeg snakker om.

Ja- Henna
jeg har været forhandler. Har solgt store mængder.

Frisører Henna
købte produkterne fra mig.
Deres kunder var glade for farverne.

syntes jeg
at du skal droppe mellemledet, spare nogle penge og gøre d selv ;)

Henna cremefarve laxmi
Prøv en Henna cremefarve fx. kobber. Den vaskes ud efter 5 - 6 hårvaske. Hvis farven passer dig, kan du prøve en rigtig Henna farve. Henna har den fordel, at det også plejer håret og giver mere fylde (da Hennaen lægger sig udenom hårstrået). God fornøjelse. Laxmi PS: Henna kan du købe hos Matas og i helsekostbutikker. PPS: Jeg har brugt Henna de sidste mange år og med rigtig gode erfaringer :-)

hvilken hårfarve har du nu?? orange
hey, jeg har været farvet med henne kobber,, men det var i ganske lyst hår,, det blev meget lyseorange men når man var indendørs var det også rødligt,faktis ganske pænt sage nogle af mine bekendte,, og andre syntes jo bar ikke om sådanne farver,,, ,, men henna rød tror jeg er et sikkert valg,,, hvis du vil undgå gulderrodsfarven,,, men igen det kommer an på din egen hårfarve lige pt...der findes jo frisører der arbejder med henna,,, hvis du ikke er sikker og ikke tør gøre det selv,, så køb en creme farve de bliver skyllet ud på 10 vaske,, og så kan du fortryde,, hvis du ikke er tilfreds,, det har jeg selv gjordt flere gange de frisker op og er lige så flotte som permanent henna,,, koster 65 kr i helse kost butikkerne,, vh orange,,,