hjælp til husråd

hjælp til husråd icarus
jeg er kommet lidt i penge bekneb så min dejlige veninde har tilbudt mig at vi må flytte ind ved dem og "leje" et værelse til møj billige penge. lige nu betaler jeg 4500-5000kr om måneden for lejlighed og da jeg er enlig betaler jeg ret lidt i dagpleje plads til den bette.

men hvordan katten kringler jeg den? hvis jeg flytter hjem til dem står jeg vel pludslig ikke som "enlig" mere, da jeg deler husstand med andre...ergo....de penge jeg evt.ville spare på huslejen, skal jeg så betale til dagpleje.

og hvis de skal fortælle told/skat om deres værelse værelse, skal de betale skat...og jeg skal betale det dobbelte af hvad prisen i forvejen ville være.

hjælp, hvad katten kan jeg gøre, kan ikke rigtig se nogen muligheder..

I skal ikke setogsket
lave det som om du deler husstand med dem. De skal reelt leje dig et værelse. Så sætter I huslejen til det minimum som de forlanger. Værelset lejes ud møbleret, hvilket bogstaveligt talt kun kræver placering af en stol. Inden der kan komme skattebetaling på tale, skal der fratrækkes beløb til vedligeholdelse, løbende modernisering og lignende. I og med huslejen, efter hvad du skriver vil være meget lav, vil der blive tale om stort set ingen skat. Og indtil videre er der jo ingen der behøver fortælle skattevæsenet noget - vel!

nej icarus
men problemet ligger i at jeg flytter adresse, og den så er samme sted som dem, ergo skal jeg betale fuld dagplejeplads da jeg pludslig ikke bor alene... hvilket er dybt latterligt da de jo ikke skal betale noget for mig

hvis vi nu siger de forlanger 2000 icarus
så er det jo alligevl ca.halvdelen der går til skat?

Var det veninden der stjal? simon-says
Eller en anden?

*FB* - dav

nej hende icarus
snakker jeg sku ikke med mere, heldigvis da.

og sagen er heller ik blever til mere :( kunne els godt bruge de 12.ooo hun skylder mig