hjælp til opskrift hvor franskbrød indgår

hjælp til opskrift hvor franskbrød indgår pees
Jeg har tit daggammelt franskbrød liggende. Er der nogen der har en opskrift hvor franskbrød indgår i. Det er ligemeget om det er hovedret, dessert eller andet, bare jeg får brugt mine rester og ikke altid bliver nødt til at smide mad ud. Mange tak

Udnyt franskbrødet zenta4
Hej pees!

Skær dit franskbrød i skiver, læg disse i en pose og læg posen i fryseren. På denne måde har du altid frisk franskbrød. Brødet tages ud af fryseren ½ times tid før brug - og det smager som nybagt. Du kan evt. putte skiven i brødristeren direkte fra fryseren og så har du samme resultat.

Opskrift:
Pisk 1 æg med 1 spsk mælk, vend en skive franskbrød heri, ristes på panden på begge sider til brødet er gyldenbrun - drys med sukker eller marmelade ( som på pandekager )Nemt og lækkert.
Håber du kan lide det.
Bruger det som aftensmad fx. om sommeren ligesom andre spiser koldskål.
Velbekomme.
Hilsen
zenta4

Arme riddere Marie
I samme boldgade kan du også lave de klassiske arme riddere:

Vend brødskiverne i mælk og lad dem suge godt. Drysses med godt med kanelsukker og steges i margarine på panden. Spises varme med syltetøj.


pizza brød heidi
skær dit brød i skiver og smør det evt. med hvidløgs smør. Put ost,tomater, skinke, tun, oregano, eller hvad du lyster på, så lidt ost på toppen og en tur i ovnen på 200g til osten er smeltet velbekommen

Bruschetta med tomat chris
Et sikkert hit:

http://sol.spismed.dk/?r=522