Hjælp til Therma power

Hjælp til Therma power Schnitzel
Jeg er en pige på 20 år... for godt 3 år siden smed jeg lige godt 15 kg ved hjælp af sund kost og motion... Men nu er jeg gået i stå og har taget en del på igen... Jeg er typen som skal se et resultat her og nu ellers giver jeg op... Jeg overvejer kraftigt therma power... Men vil utrolig gerne høre om erfaringer fra andre brugere. Jeg har ikke brug for skrækhistorier, og jeg er udemærket klar over at det indeholder ephedrin og en masse andet skidt... Jeg vil bare så gerne høre om det har hjulpet andre på vej og om nogen har taget det hele på igen... Vil meget gerne tabe 15 kg men kan jeg gøre det med therma power, sund kost og motion? eller skal jeg stoppe når jeg er halvvejs? Jeg er lige startet på ny uddannelse = vi drikker som svin, har alkohol og therma power en dårlig virkning sammen? Er også klar over at det jo selvfølgelig ikke er vedvarende brug af dem men for en periode... Jeg vil bare gerne tabe mig, kan therma power hjælpe til et større vægttab?

hold dig fra terma power!!! bommermann
du må endelig ikke begynde at tage terma power, fordi det har før koste nogle mennesker livet, så jeg syntes det ville synd for dig hvis du begyndte og gamle med dit ejet liv.

mvh.
bommermann

Jeg har prøvet anonym
at tage Therma Power igennem en periode på ca. 2 mdr. Jeg tabte mig ca. 4-5 kg, men tilgengæld kunne jeg ikke sove om natten, da jeg fik en enorm mængde energi af pillerne.
I de første par uger fik jeg kvalme og blev svimmel, men da kroppen havde vænnet sig til pillerne, mærkede jeg ikke længere nogen bivirkninger.

Hjælp? junk
Du leder ikke efter hjælp, men beroligelse.

Ja, thermopower kan sikkert hjælpe lidt. Men hvis du drikker en masse alkohol, så spænder du jo alligevel ben for dig selv.

Og du VED udmærket godt, at du bare skal lade være med at drikke alkohol, så behøver du ingen piller. Hvis du ikke har viljestyrke til at holde dig fra alkohol, så er det måske ikke vigtigt nok at smide 15 kilo...

Det er ikke bare fordi alkohol indeholder kalorier, det er også pga. kontroltabet under branderten og tømmermands-fråderen dagen derpå. Og du ved at jeg har ret, så bare drop undskyldningerne.

Du må ændre dine prioriteter. Ellers ser du aldrig ægte resultater.

Therma Power Mig selv
Det er nok med disse piller som med så mange andre slankeprodukter - de hjælper nogen og ikke andre. Nu skal jeg nok lade være ved at vifte en advarende finger i luften for du kender godt selv risikoen.
Jeg har prøvet at bruge dem og jeg tabte ikke så meget som et gram, men en veninde som prøvede dem tabte sig en hel del.
Dog tror jeg ikke du skal blande dem med alkohol. Jeg kender ikke virkningen af det, men tror absolut ikke det er sundt.
Du er jo også selv inde på at det der virker hver gang og som virker for alle er sund kost og motion. Det er også her du finder den langtidsholdbare løsning for hvis therma power kan hjælpe dig er der jo en stor risiko for at det hele kommer tilbage hurtigere end du kan smide det tomme pilleglas i skraldespanden.

... anonym
Hvis du ikke ændrer kostvaner og dyrker motion, vil vægten du har tabt under forløbet, komme igen. Det kan måske være ok at tage dem i starten, for at få en kickstarter på vægttabet og så supplere det med motion. Måden du taber dig på med Therma Power er ikke en sund måde at tabe sig på, som du selv påpeger er der ephedrin i, så du kan sige det er en slags amfetamin light, så der er nogle af de samme bivirkninger som amfetamin (overhoved ikke så kraftigt, men i en light udgave). Kender flere der har brugt dem, de fleste tog hele møget på efter forløbet, en enkelt virkede det som en god motivator.
Personligt vil jeg ikke anbefale det, men forstår godt det er fristende med en genvej i stedet for timevis af motion.
Held og lykke uanset hvad du bestemmer dig for.
God dag!

Amen Climate
AMEN

rolig lækif
der er registreret ét dødsfald, pga af termapower.. en mand i 30'erne som fik hjertestop imens han løb.
men det er ingenting i forhold til alt andet medicin.. folk kan dø af pencilin, p-piller, ipren og så videre.

der er ingen grund til bekymring.
hvis du har et sundt hjerte kommer det til at gå helt fint.

jeg har selv tabt mig 15 kg med terma power. og jeg lever skam endnu d:

gammelt indlæg.. pfit.dk
Nu ved jeg det er længe siden du har skrevet herinde, men du er velkommen til at kontakte mig for råd, og selvfølgelig gratis, så længe det er over email..

TP er ikke løsningen, men en mere basal viden om kost, har selv smidt 30 kg, efter en skulderskade, og ting skal man lære sig selv, for vi er alle forskellige..

B.

Go for it 24 årig kvinde
Go for it - jeg har selv taget TP i 1½ måned nu, og resultatet har været fint. jeg har dog også spist sundt ved siden af, men kan pga en tilstand i benene i motionere.
Jeg har også haft en del kvalme, og jeg bliver træt senere på dagen, men jeg synes helt klart, det er det værd.
Start med 1 pille om dagen. Efter nogle uger så kan du tage 1 til morgen og 1 til frokost, husk nu at spise noget sammen med dem og senest 30 minutter efter! Lad være med at tage nogen efter frokosttid, for så kan du ikke sove om natten :)

Hvis du ikke har forhøjet blodtryk eller andre hjerteproblemer synes jeg du skal give det et forsøg :)
Jeg har ikke forstand på TP sammen med alkohol, men så lad da være med at tage dem den dag du skal drikke :)

Hjælp anonym
Hvor bestiller du dine TP henne?

Det virker hvis du tager dig sammen Sakin
Hey
ja vi var ved at nå til sommerfeiren og jeg tænkte jeg måtte smide nogen kilo, jeg er en dreng/mand på 24, vejede 83(har været oppe på 87) jeg er 185 høj så det er ik fordi jeg er over fed, men jeg har træne en del før hen og ville gerne tæt på den gammel 6-pack, så hvad fanden jeg bestilte nogen therma power, og damn de virker fandme for mig, jeg er ik sulten mere, hvis det ik var fordi jeg ved jeg skal spise, kunne jeg sikret gå uden at spise i nogen dage, og ja det lyder sku ik sundt, men anyway jeg taber ca 1 kilo om ugen, og jeg træner overhovedet ik, jeg er pt på 77 kilo nu her, og jeg får det faktisk dårligt hvis jeg spiser for meget fedt nu.
jeg har ik lyst til at spise og jeg ved ay det er derfor at jeg taber mig, og hey jeg spiser sku ik hvis jeg ik er sulten, og ja jeg går i byen ca 3 gange om måneden og drikker mig pisse fuld og jeg taber mig stadig.
så jeg har kun positive ting at sige om TP

Doping og forbrænding Gamle28
Hej
Dit indlæg er gammelt, men det er jo typisk sådan et man finder hvis man gerne vil prøve noget, og så lige googler det.
Jeg har som så mange andre prøvet therma power. Det var nu ikke lige sagen for mig, da jeg nyder at sove om natten og desuden fik en del hjertebanken af dem, men det er mit indtryk at folks reaktioner er meget forskellige.
Nu er det sådan at størstedelen af dem der bruger therma power er idrætsudøvere, herunder især bodybuildere, fordi det altså hjælper med at sætte fedtforbrændingen op, og så slipper de for at skulle kører ligeså meget konditionstræning for at få de meget markerede muskler. MEN!!!! Thermapower betragtes i disse kredse som doping, hvilket jeg først for nyligt har fundet ud af, da jeg blev kæreste med en bodybuilder der blev dybt rystet over at høre at jeg havde prøvet disse piller. Han arbejder på et center hvor hans kollega simpelthen blev fyret med doping som grundlag efter en pis-prøve der afslørede at han havde taget therma-power.
Jeg ved ikke med jer, men jeg havde nok tænkt en ekstra gang inden jeg prøvede pillen, hvis jeg havde vidst at den blev betragtet som doping.
Med hensyn til alkohol, så er det jo svært at undgå, især på en rustur. Men den helt dyre ved et jævnligt alkoholforbrug (og her snakker jeg om eks. hver fredag og lørdag samt hvis det er et meget "hyggeligt" kollegie så et par stykker onsdag og torsdag aften), er ikke engang de kalorier du hælder ned når du drikker, eller den shawarma du æder på vejen hjem. Nej, det er den forbrænding du skal leve med dagen efter. Alkohol nedsætter din forbrænding betydeligt, så selv om du faktisk ikke spiser mere dagen efter en druktur en hvad du normalt ville forbrænde, så sætter noget af lortet sig sku alligevel på hoften/maven. Den måtte jeg selv lære på den hårde måde da jeg i sin tid havde en kæreste der introducerede mig for de gode belgiske øl, med de højere procenter og at dele sådan en lidt for mange aftner på en uge kostede rigtig mange kilo, som jeg ikke forstod hvor kom fra, før jeg søgte en diætist til at hjælpe med kosten.
Så vid at hvis du gerne vil tabe dig, for du altså lov at betale for din druktur ikke kun den dag du har den men op til 2 dage efter også og ikke kun i form af tømmermænd...

har været der!!! junglefreak
for 3 år siden, tabte jeg mig 20 kilo af TP, fordi pillerne gav mig en enorm energi og en mindre trang til mad. Jeg havde aldrig troet jeg skulle tabe mig, men det lykkedes. Men ja, ephadrinen der er i, er en form for amfetamin. Så sundt er det ikke. Men hvis man ikke har motivationen og selvdeciplinen, syntes jeg det er en perfekt løsning. Men ja, man tager kiloerne på igen. Så jeg holdte pauser nogengange et halvt år og startede op igen når jeg begyndte at ta på og 'glemte' træningen. Hvor farlige pillerne er, kan jeg ikke svare på, da jeg både kunne sove om natten og ikke havde hjertebanken eller noget. Men psykisk afhængig bliver man efter et stykke tid. Da de både giver dig overskud på jobbet og i hjemmet, plus du blir flottere og flottere. Så hvis man kan holde pauser og sige stop i tide, er det en god løsning. Nu er det godt nok et år siden du spurgte til råds :)

Nej til terma power Termaneeej
For nogle år siden ville jeg også smide et par hurtige kilo. I starten var alt rigtig godt! Overskud, vægttab og alle de andre fordele.... Så det var jo også fint. Men en dag i byen, hvor jeg ville holde mig vågen på termapower, gik det galt.... Jeg gik i pludselig krampe og endte med at blive hentet af ambulance! Fortalte lægen hvordan landet lå og han fortalte mig at jeg slet ikke var den første der havde oplevet det... Mange unge piger kan ikke tåle det, da hjernen ikke er færdig udviklet... Og pga den opkvikkende virkning er hjernecellerne også meget aktive... Det kan give angst anfald da det påvirker nervesystemet og give kramper... der er så voldsomme, at man som jeg blev indlagt!!

Håber du lader være... Heller dyrke motion og spise sund[l]

HOLD DIG FRA DEM!!! Mathias A
Terma power er et substitions-middel, der ikke forbedre men erstatter!
Dette vil på trænings- eller vægttabs basis betyde et mindre vægttab, fedt i det er korrekt.

MEN MEN MEN!
indholdet af fedt i celle membranen vil også blive reduceret, det samme vil fedtlagringer i ledene samt hjernen, dette vil føre til en hurtigere udmatning og dårligere indlærings evne.

Erstatning!
Du skal derimod bruge en hårdere, men mindst lige så effektivt metode.
nemlig reglen "ingen sukker!"

Ingen sukker, går i alt sin enkelthed ud på at spytte alt sødt smagene ud af munden.
Slut med søde ting (kage, slik, marmelade, rosiner, bolcher, chokolade osv.)
Andre ting skal nedtrappes så som frugt.

Spis i stedet fedtholdige vare når din sode tand kalder!
(nødder, mejeri produkter, meget mørkt chokolade, avokado,)
eller søde grønsager (friske gulerødder, små tomater, osv.)

Denne kost suppleres med kornrige produkter (havregryn til morgenmad,fuldkornsbrød altid,)

Ud over dette bør du motionere ca 30 min om dagen og når du bliver bedre øger du tiden.

Dette synes måske som en alt for stor omvæltning, men tro mig, det er ikke slemt.
På denne måde, behandler du din krop positivt og det vil du hurtigt føle!

Der er ikke et præcist tal for hvor meget du taber dig, det afhænger meget af din vilje til at overholde det.
men vil tro du godt kan smide 1-3 kg om måneden og det er ikke svært!

KROPPEN HAR IKKE GODT AF SNYDE PRODUKTER!!!

Hilsen Mathias - ny på idræts studierne.

therma power :).
hej :) jeg er startet på tp for snart to uger siden, jeg har ca tabt mig to kg, gået fra 100kg til 98,1 kg.

jeg spiser sundt og drikker masser af vand. jeg kommer ud og går nogen ture hver dag.

indtil videre har jeg ikke haft nogen bivirkninger. jeg tager 1 tp om dagen, og trapper så op til to om dagen med 4 timers mellemrum når der er gået de to uger,

jeg har påå 2 et halvt år taget 35 kg på, pga medicin mod min sygdom, hvad jeg er utrolig ked af . jeg er typen ligesom dig der osse gir op hvis jeg ikke ser resultater hurtigt. har prøvet diverse kurer, men kan simpelthen ikke holde dem, min viljestyrke er langt i bund, så jeg besluttede mig for at springe over hvor gærret er lavest :)

jeg vil ikke anbefale det da der er risiko for stærke bivirkninger og at man kan blive afhængig. men hvis du virkelig føler at du har givet op omkring at tabe dig og du er svært overvægtig, og at du ved du løber en stor risiko, jamen så prøv det, men stop for guds skyld hvis du får en bivirkning som ikke føles rigti :) det ihvertfald hvad jeg har tænkt mig at gøre hvis der pludselig dukker en slem bivirkning op, men jeg tror ærlig talt at dem der har slemme bivirkninger, enten tager for mange om dagen, eller ikk har læst nok om hvad man må og ikke må når man er på dem., fx, MAO-hæmmere, højt blodtryk osv,

håber du ku bruge mit svar til noget :)

Mvh :)

Information. MikeBB
Lige til information, så er det ikke andet end BULLSHIT, at han er blevet fyret på baggrund af Therma Power (efedrin) i en urinprøve. - Ved normale tests i motionscentre (hvilket er hvad jeg går ud fra han er blevet fyret fra) tester de KUN for anabole steroider, dvs. opkvikkende midler som høje koncentrationer af koffein, efedrin - Selv amfetamin bliver du ikke knaldet på, da de - såre enkelt - ikke tester for det! Kilde: Anti-Doping Danmark!