Hjælp til valg af computer

Hjælp til valg af computer anonym
Hej
Eftersom min bærbar er gået i stykker, er jagten gået ind på en ny. Men jeg er ikke gå meget inde i alt hvad angår computere, så håber på hjælp herfra.

Da jeg er studerende ser jeg det som en kæmpe fordel at den er lille, omkring en 13"-14" vil være fortrukket, så den er egnet til studiebrug. Men jeg vil også gerne have en der er ret hurtig og kan trække nyere spil (fx mordern warfare, medieval assassin 2 osv). Af hvad jeg kan forstå på mine venner, skal den have omkring 2Ghz og mindst 2 Gb ram.

Er der nogen der har ideer til en bærbar, der nogenlunde lever op til overstående til en pris omkring de 6000 kr., så vil jeg meget gerne høre dem. [:)]

På forhånd tak

Prøv Gul&Gratis. anonym
Du kan købe dig en billig pc der.
Udvalget er stort,men se dig godt for.
Husk at spørge efter kvittering.
Acer er en god pc.

tak for dit anomyn den første
forslag, men håbede mere på at købe nyt.
Ved godt kravene er høje, men der må være en pc der går på kompromi med det hele :) fx. skærmstørelsen kan vel godt maksimeres til en 15.8" (lige som den jeg havde sidst.

Man kan godt finde minihaj
Hej.. Man kan godt finde en PC som du efterlyser, og til den pris... Indtil du nævner det med spil.. De fleste af de små computere i den skærm størrelse (13-14") er ikke bygget til spil så det grafikkort der sidder i kan ikke trække de nye spil. Så skal man overveje at købe et eksternt grafikkort.. Og ellers skal du gå i en 15.6" så kan du sagtens finde en god pc til ca 6000 kr som du kan spille på