Hjælp til valg af motorcykel

Hjælp til valg af motorcykel Anonym
Jeg er igen med at tage mc-kort og regner med at ville købe en når jeg er færdig. Da jeg ikke er specielt erfaren inden for området, ville jeg gerne høre jer andre om hvilke modeller der er gode begynder-cykler. Jeg regner med at ville ofre omkring 30.000 og de vigtigste ting for mig, er at den er økonomisk og kan bruges til vinterkørsel. Desuden må den gerne være lidt "sporty". Håber der er nogen der har nogle forslag til hvilken maskine der evt. kunne leve op til de krav...

Velo missekatten
Køb en velo, de er billigere, så bliver der også lidt til brød til kaffen.

udstyr klunseren
Hvis du gør det, så har jeg to sadeltasker, som passer til Velo...det bliver en kulhamrende sporty model du så får!!!

kawasaki sejleren
Du skal helt afgjort vælge en kawasaki ER5, den køre sindsyg ¨langt på literen og er en kanon begyndercykel som kan også kan klare lidt frisk kørsel..!

Tillykke med kortet og kør nu pænt..!!!

bike bike
Prøv at kigge i forum på www.bike.dk. Der har været adskillige tråde om emnet. God fornøjelse med cyklen, når du får den og pøj pøj med køreprøven.

Alle de valg.. ;-)) VX800
Hey du..

Måske du er blevet bombarderet m svar.. ;-))

men som "snart" dreven mc fører, - går mit svar nok over i retning af..:
1.) Hold dig fra de kinesiske mærker, - de er flotte og fristendende og er også helt fine, - til en sommersøndags tour m kæresten på bagsmækken.. og hva har vi.. he..he.. men skal du nå dit arbejde en måske regnvejrsmorgen er det altså ikke sagen..!!
2.) Skal du bare frem, - (jeg fornemmer du skal pendle med den..???) så er det driftsikkerhed og VIND'en du bør tænke på, - vind/kulde bliver hurtigt det vigtigste hvis du har tænkt at køre efter ca. nu..!! begynder det at blive rigtigt koldt om morgenen.. så find en bike med så meget læ.. som muligt.. jeg har selv ledt efter en Suzuki Burgmann 400, - kører som et lokomotiv og starter altid + er nem at smutte i bytrafik med samtidig med at den er helt ok til motorvejskørsel.. (der er så tvivl om det er en rigtig... motorcykel.. he..he.. men blæse igennem ka den.. ;-)) og komfort er vigtig hvis du skal bruge den helårs..
(der findes flere tilsvarende af andre mærker..)

på.: bikes.com kan du snildt sammenligne alle mc's i forhold til hinanden.. velkommen til at checke flere biker-links på min hjemmeside..:
http://www.123hjemmeside.dk/vx800

velkommen til, - på 2 hjul.. ;-))

mvh
Henrik..