Hjælp til voldsom Spændingshovedpine

Hjælp til voldsom Spændingshovedpine Mig1966
Er er nogen der kender en god behandler på fyn der kan få bugt med min
Spændingshovedpine jeg er ved at blive sindsyg over den,hved godt der er indblandet stress osse,er lige kommet hjem efter 4 ugers ferie,og der har intet været .
Hvordan oplever i jeres spændingshovedpine ?

sjældent hovedpine Mig selv
men jeg tager to ipren hvis jeg får hovedpine.
Ellers vil jeg anbefale dig at få massage hos en professionel.

Nu ved jeg ikke Tagdetroligt fra østjylland
hvad årsagen er. Men jeg havde fået det værste hovedpine, jeg aldrig opleved. I starten troede jeg at det kunne være stress. Men nu har jeg fundet ud af at det bare er bilehulebetændelse. Jeg ved ikke om det er bedre end stress. Men det er mærkelig tidspunkt at få stress, lige efter man har haft ferie. Jeg synes, at det vil være en god ide, hvis du snakker med din læge om det.
Før et år siden har jeg haft stress. I stedet for at tage tabletter købte jeg afslapnings cd'er. Det havde hjulpet mig meget. Du behøver ikke at tænke meget på det. Det skal nok gå.
Men jeg er meget ked af det, jeg kan ikke hjælpe dig. Håber at du vil få dit svar.

hovedpine. Anonym
Lider også meget af spændings hovedpine. Går til fys når det er slemt. Koster 140 kr ca pr gang hvis du får en henvisning af din læge. Når jeg så ikke lige kan finde tiden til det tager jeg en pille der hedder dolol. Den er rigtig god og du behøver kun tage en og den er væk. Ved godt at løsningen ikke er en pille men til tider er det godt nok, og når en panodil ikke hjælper alle er en dolol bare god..

Stræk ud Bent B
Jeg kender hverken din ferie eller din hverdag, men har et par forslag som har hjulpet mig.
Mange har, ofte uden at vide det selv, ensidige arbejdsstillinger. Skrivebords/PC arbejde er en dræber. Derfor er musklerne ofte statisk (konstant) belastede. Det betyder manglende blodgennemstrømning i musklen så affaldsstoffer ikke kan komme væk, og dermed spændinger og efterfølgende hovedpine.
Når man har ferie laver man ofte mange forskellige ting, så belastningerne af musklerne hele tiden varierer, og blodgennemstrømningen forøges = hovedpinen forsvinder.
Der findes dog et simpelt kneb, som du kan prøve inden professionel hjælp søges:
Rank ryggen. Træk med armene dit hoved ned mod brystkassen, til det strammer men IKKE gør ondt. Gør det i ½-1 minut. Jeg plejer at tælle til 50.
Øvelsen gentages i retning højre skulder og venstre skulder.
Gør dette nogle gange om dagen i et par dage, så er jeg sikker på din hovedpine bliver mindre eller forsvinder helt.
Held og lykke!
Vh. Bent

Her: Anonym
For nogle år siden gik jeg helt ned med stress. Jeg havde ofte spændings-hovedpine, sommetider så slemt, at jeg kastede op. Helt tilfældigt opdagede jeg, at det hjalp at cykle..... Jeg var ved at glemme et møde, og måtte drøne derud på cykel. Jeg blev forpustet og rød i hovedet (pga øget blodtilførsel) og ca 10 min senere var hovedpinen stort set væk!! De næste gange tvang jeg mig selv op på cyklen eller kondicyklen, og det virkede HVER gang! Men kors, hvor er det svært at overtale sig selv til aktivitet, når man har det så skidt! Så det er nærmest et spørgsmål om selvdiciplin.....
Men giv ikke op - det hjælper! Og stress så lige ned!.... Knus til dig