Hjælp til Windows Media player 10

Hjælp til Windows Media player 10 Line...
Hej!

Jeg har et problem som jeg håber nogen kan hjælpe mig med.
Mit problem ligger i at jeg lige nu ikke kan afspille nogen af den sange jeg har liggende som kræver licens. Når jeg åbner sangen får jeg følgende fejlmelding: Windows Media Player kan ikke afspille, synkronisere eller brænde en beskyttet fil, fordi der opstod en fejl da licensen blev kontrolleret.
Jeg opdagede det da jeg købte en sang over nettet, downloadede den og derefter afspille. Jeg havde forinden afspillet et andet nummer hvor den kom op med et boks hvor der stod om jeg ville sikkerheds kopirer licensen. Dette plejer jeg for det meste altid at sige nej til så dette valgte jeg selvfølgelig igen. Herefter genstartede min computer - hvorfor ved jeg ikke. Men faktum er altså nu at jeg ikke kan spille musik med licens og desværre tror jeg problemet ligger i af jeg selv har gjort et eller andet. Nogen der kan hjælpe mig?

På forhånd tak!

MUligvis---- johnny johansen
Er det window's xp en lovlig kopi......????

dette--- johnny johansen
Slet mappen på dit C:drev
Hent det igen.
Eller prøv dette:
http://musicmatch.com/download/free/?OS=pc&MODE=input&DID=&OEM=YMJ&LANG=&SOURCE=portal_page

Klik på linket,er gratis bedre end window's.
Selv vælge musik fra div kunstere,radio osv osv..
Er du i tvivl er jeg på jjoggi@sol.dk,min msn

HER... johnny johansen
Denne musicmatch er bedre end yahoo.
LINK:


http://download-all-4-free.com/musicmatch/?gclid=CP7zmsDnuogCFScNZwody2ba1Q

Jeg hader WMA musik Zet
Jeg kan ikke udstå de beskyttede musik stykker man kan købe på nettet, netop fordi man ikke kan konvertere dem til WAW filer så de kan afspilles i en normal CD afspiller.

Men en mulig årsag til at du ikek kan afspille din musik kan ligge i opsætningen af din player. Microsofts player skal ud og snuse på nettet eller i dine filer på PCen for at se om du har licensen til netop det stykke musik som du forsøger at afspille. Hvis den ikke kan finde tilladelsen på din PC, vil den se efter på nettet, og kan den ikke komme i kontakt med nettet, nægtes afspilningen. Prøv at se efter om din player kan komme på nettet, og at din firewall eller lignende ikke stopper den.

Alternativt så slet din afspiller og geninstaller den. Nu ved jeg ikke hvor du har købt din musik henne, men de fleste steder kan du gendownloade gratis, hvis der viser sig at være fejl , så prøv at se om du ikke kan hente musikken igen.

Jeg har ikke kendskab til musicmatch, som johnny h anbefaler, men den kan så vidt jeg kan se ikke afspille beskyttede vma filer.

:).. Line...
Ja det er en lovlig udgave mit XP!

Jeg prøver lige linket :)

hvad wma ok-- johnny johansen
kig i jeres indstillinger,
tools-options-File Types.sæt flueben i det hele.