HJÆLP!..ved ikke hvad jeg skal gøre

HJÆLP!..ved ikke hvad jeg skal gøre forvirretpigeidk
Hej
Jeg bliver færdig med HF til sommer, jeg ved at jeg vil læse videre, er klar til det.
Men har ingen anelse om hvad jeg vil læse, kan virkelig godt lide samfundsfag og psykologi, men de studier kræver at man har matematik på B-niveau, og det har jeg ikke og mit gennemsnit er heller ikke så højt, da jeg går i hak til eksamer.

Vil så gerne læse, har overvejet jura.
Kender i nogle uddannelser som ville passe til mig??

Kæmpe hjælp hvis i kan, på forhånd tak.

Hvorfor tager du ikke bare det matematik B dulkis
- som kræves og måske et fag mere så du kan opfylde SU kravene og så udsætter dit egentlige studie? Hellere et år på den måde end noget du ikke er helt vild med.

Hjælp til eksamensangst m36½
Hej Forvirret Pige

Jeg ved, at der idag findes vejledere på diverse ungdomsuddannelser, som kan henvise til en skolepsykolog, der kan hjælpe teenagere af med eksamensangst. Det tilbud kunne du godt have brug for, for jeg har hørt at et HF-gennemsnit udelukkende er baseret på eksamenskarakterer og ikke årskarakterer. så det er nok det første skridt du skal gøre. Det nytter jo ikke, hvis du er et dydsmønster til matematik gennem hele året og så "går i hak" til eksamen.

Ellers vil jeg da også anbefale at du tager et udvidet kursus i matematik, da man bruger det på de fleste videregående uddannelser. Og de uddannelser, hvor man ikke har brug for det, ja der står en masse ledige kandidater og har svært ved at få arbejde.

Snak med en studievejleder Mulvarp
Det bedste du kan gøre for dig selv er at tale med en studievejleder - der må være en studievalgsvejleder tilknyttet din skole, og de er eksperter i at hjælpe sådan nogen som dig, der er på jagt efter den rigtige uddannelse, men har svært ved at finde den. Du kan finde din studievalgsvejleder her: www.studievalg.dk

hjælp sol
Jeg kan hjælpe dig med dit valg, har været igennem det samme.

Skriv en mail, hvis du vil have hjælp.

solzt4r[at]gmail.com