HJÆLP VED SNART IKKE HVAD DER SKAL SKE!!

HJÆLP VED SNART IKKE HVAD DER SKAL SKE!! joga-paulsen
Jeg søger ikke sympati eller penge, men råd til hvordan man kommer ovenpå og hvordan vi kan overleve.

Vi er en familie på 2 voksne og 3 børn. Vi havde alt man kunne drømme om. eget hus hver sin bil og hvert sit job. børne i sørnehaver og skoler. alt gik godt....

historien:
Vi købte et hus, og havde advokat på for at sikre os at der ikke ville ske os noget senere. men det kan man vel godt glemme alt om......
vi blev lovet en kvartals pris med en fast rente der var til at betale. kort efter er der ikke bare et pante brev, men 6 stk. med en kurs på 102. og en rente stigning fra 7 til 13,5 %, dertil finder vi ud af at vedkomne der har solgt os huset har svindlet med ejendomen, og selve fundamentet står og sejler. da det ikke er de lovpligtige 90 cm i jorden og dermed ingen jordes changse for at sælge til en ordenlig pris.

de den økonomiske krise begyndte at ramme, og manden bliver fritstillet, ja og det er 6 mdr. siden. min mands fagforening valgte at tage vognmandens parti og han fik karrentene.
jeg har arbejdet med mit eget selvstændigt og haft fuldtids job, samt familie, mad og børn, alle sagde jeg skulle slappe af, men jeg tænkte kun på penge og hvordan vi skulle overleve, det resluterede i 2 forbipasserende blodpropper i hjertet, og derefter en fyring fra mit arbejde, fordi jeg ikke mere fukgte statistiken "klart ligger hjemme"

der står vi så nu uden indtægt og job, vi har begge søgt som gale og har fået lidt hist og pist, men bliver røvrendt gang på gang.
Vi har også været nød til at indse at huset røg på tvang, og vi mistet alt.

vi er nu i den situatiom at de penge der var sparet op til overlevelse, til disse situationer er nu slut. og vi er kede af at skulle sige til ungerne der er ikke mad i aften.

vi har ikke engang råd til at købe ris, pasta eller mælk.

vi har ikke noget familie og grundet af man er røget så langt ud er man også røget ud i RKI.

vi står med Julen foran os. og kan ikke modtage fra kontant hjælp grundet vi er gift og manden er i fagforening. vi ved ikke om vi har tag over hoved efter 1 dec. da vi ikke aner hvordan vi skal komme til flere penge.
Jeg har søgt på alt det der kan søges af, af legater, røde kors m.m. men har fået afslag på de fleste, vi er begge tilmeldt alle vikarberuer i området. og har lidt hist og pist.

så det jeg søger er hvad gør vi.

tager imod alle forslag.

træls puchvaldt
Meget mere kan jeg sku ikke sige.

Men vil der ikke være en mulighed for at sagsøge sælger af huset? Hvis det da kan bevises få det er der vel også en risiko i. Men ved det ikke. Håber det bedste for jer.

bare det var så nemt joga-paulsen
ja det er en mulighed og det er også set i værk, men der kan op til 5 7 år før det hele er afgjort og det har vi ikke tid til at vente på... men gør det for det er den rigtige vej.

der er muligvis to muligheder sol-sorten-unlogged
den ene er, ta til gratis advokatrådgivning på bibliotektet, som er 1 gang i ugen.

jeg har aldrig selv købt hus, så kan derfor kun anbefale den med advokathjælpen.

I skal jo have noget at leve af, så tag på banken, i må da kunne få et lån, så i kan overleve.

Det var da godt nok også noget af en historie du der fortæller, så mange grimme ting på en gang, så selvom du ikke søger sympati, så får du i hvert fald min empati. Jeg har selv stået i nogle meget grimme kriser i mit liv, så jeg ved godt hvordan det føles på egen krop og psyke...

Jeg håber det bedste for dig og din familie[:)][s]

tak joga-paulsen
Tak for dit indlæg og råd.

de er desværre allerede afprøvet.

et råd mere måske sol-sorten-unlogged
du kan ringe til noget der hedder sr-bistand på tlf nr: 35397197 der sidder socialrådgivere og andre, som kender meget godt til alle mulige problemstillinger i Danmark, måske kan de hjælpe dig videre, for de kender paragrafferne.

Jeg vil fortælle dig, at jeg kender to som bor sammen og de får begge to kontanthjælp, så det må i også kunne og lad ikke kommunene viske jer væk - nogle gange lader kommunen som om, at de ikke kan hjælpe, selvom de kan, det handler om, at du gør som om, du ved, hvad du kan tilkomme, istedet for at spørge om du kan søge kontanthjælp...

Kommune skal hjælpe jer ! Ayla1978 unlogged
Hvis din mand tjener mindre end 19.000 kr om mdr er jeg ret sikker på at du kan få kontanthjælp !

Kontakt medierene og fortæl jeres historie, hvis i afvises af kommunen.

Det gør mig frygtelig ondt af hører om jeres situation - ikke mindst for jeres børn.

Du skriver at i ikke har penge til mad i aften, det er jo en akut krise, kommunen SKAL træde til. ( har i vitterligt ingen mad i kan spise ? )

Hvor gamle er dine børn, og hvor i landet bor i henne ?

Jeg vil gerne hjælpe jer [:)]


Ayla

Det mener jeg også joga-paulsen
Tak ayla og jer andre.

Vi har til og med fredag i mad, måske lørdag, og så har vi nogle venner der er flinke og give lidt.

tak men ellers tak, de offenlige skal bare komme i omdrejninger.

men grunden til vi ikke kan få kontant hjælp er at manden er beratig til højste dagpengesats og jeg har haft et par vagter hos en af vikarberuerne og så skal man modregne det og så vil der være ca. 2000 tilbage og derefter trækkes skat af. så en lille tus er hvad der er tilbage.

Så kan jeg ligesågodt tage ud og arbejde lidt sort en halv dag for at få det og lidt mere, hvis jeg kunne for det er jeg meget intresseret i.

hvis der er nogen der er intresseret joga
det jeg forklarede i teksten med at jeg har været selvstændig.
er at jeg maler billeder, og laver tattoos, men har holdt lav profil efter mit nederlag, da det kan være meget stressende, jeg kan godt komme igang igen hvis det er.
Er jo villig til meget efterhånden.

Skal vi ikke lige tage elefanten i små bidder ? Dulkis - smidt af
- Du skriver

"...kort efter er der ikke bare et pante brev, men 6 stk. med en kurs på 102. og en rente stigning fra 7 til 13,5 %, - Det må du lige forklare mig. Jeg formoder I har haft advokatbistand til den handel? Hans fornemmeste opgave er at finde ud af, hvad der er af hæftelser i ejendommen. Har han overset 5 pantebreve?????? Så kan du starte med at henvende dig hos hans rådgiveransvaresforsikring. I praksis er det hos advokatsamfundet du skal henvende dig.

Advokatsamfundet
Kronprinsessegade 28
1306 København K
Tlf +45 33 96 97 98
Fax +45 33 36 97 50
Man. - tors. 9.00 - 16.30
Fre. 9.00 - 16.00

Videre skriver du:

"..dertil finder vi ud af at vedkomne der har solgt os huset har svindlet med ejendomen, og selve fundamentet står og sejler. da det ikke er de lovpligtige 90 cm i jorden og dermed ingen jordes changse for at sælge til en ordenlig pris"

Ordentlig pris og ordentlig pris. Du står i en situation, hvor det handler om at begrænse de skader der allerede er, og reducere faren for nogle nye. Det er ikke helt uvigtigt hvad du gør, du har ansvaret for 3 børn. Du siger selv det er en 7-årsplan med den bygherre, så lad gå... Du har ikke 4-7år og hvad får du ud af det til den tid? Sælger du huset nu, sælger du det med nedslag på fejl og mangler og så har du ikke bøvlet med at udbedre dem. Få fat i en mægler og få solgt det hus. Du har én gang kunnet skaffe dig et hus, så kan du også igen. Og det er de faste udgifter du skal af med NU. Få en mægler til at lave et overslag over slagsproveneu og tag det med i banken. Du er alt andet lige bedre stillet med en reduceret salgspris end en tvangsauktion, medmindre du har en stråmand der kan købe huset på tvangsauktionen og det er ikke engang værd at arbejde i med de bygningsskader, der er.

Som jeg forstår det, har du været syg af 2 blodpropper og er blevet fyret. Du må i forlængelse deraf have haft en periode på sygedagpenge. Hvor længe har du været sygemeldt? Har du gået mere end 52 uger? Hvornår er du blevet raskmeldt? Hvad med sygeforsikring fra dit fuldtidsjob? Har du indløst sådan en eller har du overset den? Den er muligvis i din arbejdsmarkedspension. Har du overset den, er dér penge med det samme.

Hvad står du i RKI for? Det ville være de bedste penge at skaffe først, ellers er det, hvis ikke umuligt så ganske besværligt at få noget som helst på plads.

Start fra en ende og arbejde dig i gennem. Det handler om at få overblik over, hvor der kan hentes penge omgående og hvor de kan hentes på sigt.

Er der noget af det jeg har skrevet, du er i tvivl om, så spørg endelig. Jeg vil gerne hjælpe dig på vej.

RE: Skal vi ikke lige tage elefanten i små bidder joga-paulsen
Holda op....

Jeg er imponeret, et bedre svar end fra min egen advokat.

det lyder til at du har en ekspertise inden for faget, eller at du bare har erfaringen...

er der mulighed for at jeg kan kontakte dig på anden vis, end her?
du kan skrive til mig på min mail picandmore@hotmail.com

mvh
A

Min mail er altid åben dulkis
- og sandelig om ikke scherz og co også har fået den så meget på plads, at den både kan modtage og sende. [:D]

- Du er velkommen.

kan ikke finde din mail???? joga-paulsen
jeg har slået det op og har kigget rundt men kan ikke finde din mail