Hjælp vi har tabt os !

Hjælp vi har tabt os ! alladiiiin
Hjælp vi har tabt os !
Der bliver talt meget om Stress og fedme i børnefamilier, det er pludseligt slut her hos os.
Vi fandt nogle sjove interaktive video kogebøger på www.kyllingicola.dk for 1½ måned siden, som ungerne gerne ville have, efter de havde prøvet det interaktive køkken inde på hjemmesiden.

Både jeg, min kone og vores børn var måske lidt overvægtige, det var ikke noget vi rigtigt tænkte på eller talte om, og da slet ikke noget der var planer om at gøre noget ved, men her 1½ måned efter, ungerne er begyndt at lave maden, er det tydeligt at vi måske har været lidt overvægtige, jeg skal spænde livremmen 2 huller ind, min kone har været ude at købe nyt tøj i mindre størrelse end hun plejer og ungerne er begyndt at gå med seler.

Vores hverdag som familie er blevet meget lettere, det har aldrig været så underholdende at hente børnene og have dem med ud at handle, før skulle man mand virkeligt have meget tålmodighed en gang imellem.
Det har løst sig helt af sig selv, nu er børnene er blevet eksperter i at finde de varer de skal bruge, når vi har en af de opskrifter med, man kan printe ud fra kogebøgerne, og vi er, uden at tænke over det, næsten holdt op med at komme en masse slik, kager, is og chips i indkøbsvognen.

Vi har ikke nået at prøve alle retterne endnu, for der flere retter der er blevet hit med det samme. Kylling i cola dækket temaer som aftens mad, madpakker, fisk, vegetarretter og en udgave hvis der skal holdes en fødselsdags fest, på samme enkle og sjove måde, vores børn er på, med de samme.

Jeg og mine venner diskuterede i starten, hvor lang tid det ville tage før vores børn selv kunne klare tilberedningen. Der blev vi alle overrasket, børnene havde meget hurtigt et klart overblik over fremgangsmåden og selve tilberedningen er for det meste hurtigere, end man kan nå at bestille en pizza, og så er råvarerne til velsmagende hverdagsmad, prismæssigt meget overkommelige.

Mand skal virkeligt passe på, hvis mand ikke vil tabe sig !

Hilsen en FAN

I får det til at lyde så let Fyrretyverøvere
Så det kommer hurtigt til at virke som om, at er man overvægtig, så er det fordi man ikke gider tabe sig. Sådan er virkeligheden ikke.
Har du set programmet livet er fedt? Den ene dør af fedme fordi hun ikke kan holde, hvad der for hende er en kur. Hun skulle virkelig passe på for ikke at tabe sig!
Det er så svært for mange at tabe sig og holde vægten. Så mange ting der spiller ind. Flot at i ser ud til at klare det, men det gør det ikke nemmere for andre.