hjælp....kan ikke snakke med min mor om DET!!!

hjælp....kan ikke snakke med min mor om DET!!! miuller
hej.
Jeg er en tøz på 15 år. jeg har haft fast kæreste i 2.5 år. og vi har haft sex i snart et år. men problemet er at jeg ikke kan fortælle det til min mor, vi har aldrig snakket om sex, fyre m.m, men jeg vil gerne snakke med hende om det, også fordi det er ved at være på tide at jeg skal ha' p-piller.....og jeg ved ikke hvordan jeg skal få det sagt!!!! eller om jeg bare skal lade vær', og så få p-piller uden at hun ved det... jeg tænkte at der måske var nogle herinde, der kunne fortælle mig hvordan de har gjort det, eller ville gøre det!? håber nogen har nogle svar/råd jeg kan bruge....

kram miuller

Snak.. Kat
Jeg ved godt hvor hamrende svært det kan være at snakke med sin mor, men du kan feks bare sige en dag, at du gerne vil have P-piller. Medmindre din mor er imod sex, syns det er tabu osv, så er det jo lidt svært, hvis hun ligefrem ville nægte dig at gøre "det beskidte"...
Min mor er selv utrolig åben så jeg har ingen problemer haft, men i behøver jo ikke snakke om sex til at starte med, du kan jo bare sige du gerne vil have P.piller. Jeg kan ikke huske om man kan få ppiller uden forædlre ved det, tror det altså ikke...
Man skal jo have recept og den slags ting. Selv begyndte jeg på dem inden jeg dyrkede sex første gang, så jeg ved ikke engang hvordan man ruller et kondom på :S

Venlig hilsen Mig :)

Sådan gjorde jeg... Tøzen
Jeg er selv 15 år, har fast kæreste og er på p-piller. Jeg har været meget heldig, da min mor og jeg kan snakke om faktisk alt, så da jeg fortalte at jeg havde fået en kæreste foreslog hun selv at jeg skulle begynde på det.

Faktisk havde vi snakket om det før. Jeg har nemlig lidt af meget voldsomme menstruationssmerter samt uregelmæssige menstruationer. Meget af dette kan faktisk hindres vha. p-piller. Så måske skulle du bare give det som grund, hvis du virkelig har et problem med at snakke med din mor om det.

Og så vidt jeg ved kan man godt få p-piller uden forældres accept. Det kan man i hvert fald snakke med sin læge om. Men mest af alt synes jeg det ville være bedst hvis du kunne snakke med din mor om det. Det er så rart at vide at man har fuld accept og forståelse fra ens mor!

Mvh. Tøzen

beskyttet sex engel21
P-piller er en god ting. Jeg bruger dem bade som pravention, men ogsa fordi min menstruation tidligere var meget ustabil.
Jeg talte med min mor for jeg begyndte pa mine p-piller. Men jeg tror faktisk ikke lagen rapporterede til hende at jeg havde varet forbi, og jeg havde heller ikke en seddel eller noget med fra hende. Jeg synes du skal ringe til lagen og sporge om det kan lade sig gore (hvis altsa du virkelig ikke kan tale med din mor).
Nu lyder det som om det er et ret fast forhold du er i, men husk at du skal vare sikker pa fyrens baggrund for du dyrker sex med ham uden kondom, p-piller beskytter ikke mod konssygdomme.
En af de andre piger der har svaret dig, skriver at hun end ikke ved hvordan man ruller et kondom pa, det synes jeg ikke er noget at prale med. Det kan selvfolgelig vare at hun ikke har haft sa mange partnere, men alligevel.
Jeg har haft sex med 8-10 fyre, ca. halvdelen uden kondom. Nu overvejer jeg seriost at ga til lagen for at fa en allround konssygdomstest. Dels for at vare 100% sikker pa at jeg ikke gar rundt med noget, men faktisk mere for ikke at smitte mine kommende bekendtskaber.


nej skat Pia
du kan ikke gå til doctor og få p-piller uden mor ved det, da hun skal give tilladelse da du er under 18.

p-piller hos lægen Runges
Jo man kan godt få p-piller uden forældrenes accept... Jeg fik p-piller da jeg var 16 år og lægen skulle ikke bruge accept fra mine forældre.