Hjemløse i arbejde?

Hjemløse i arbejde? simon-says
En af de bedste nyheder denne sommer har været at antallet af arbejdsløse herhjemme er lig nul eller i hvertilfælde i bund, der mangler simpelthen arbejds-kraft.

Men samtidig har vi totalt overset et stigende antal hjemløse og tiggere. Disse mennesker bør få jobs ved havearbejde, oprydning og børnepasning foreslår Søren Pind. ” Hvis vi fjerner topskatten, vil folk begynde at få de svage til at udføre havearbejde og oprydning”, siger Søren Pind.

Enhedslistens Ambo Behr er lodret uenig. ” Din regering har jo netop skåret i hjemmehjælpen og børnepasningen,” siger Ambo Bæhr, og det har han jo ret i.

- Hvem har ret, er det Søren Pind eller Ambo Bæhr, og ville du hyre svage til at udføre havearbejde og oprydning, velvidende at der skal betales skat?

*FedeBritt*

Forstokket tankegang dulkis
Hvorfor ville de hjemløse være bedst egnede til at udfører den type opgaver?

De har sikkert lige så forskellige erhvervserfaringer som den resterende del af befolkningen.

Jeg kan se noget reson i at have en hjemløs ansat som f.eks gartner, hvis han har erfaring med eller stor interesse for jobbet, og man selv har en gartnerbolig at stille til rådighed - ellers ikke.

Flere aspekter....... rosalilje
..hvis jeg husker ret, så står der i Grundloven at alle har ret til en bolig - måske skulle magthaverne opfylde det krav før noget andet kommer på tale - det må være svært at passe et arbejde hvis man bor på en banegård, eller under Knippels bro - de kan ikke høre vækkeuret for trafikstøj - hils fra mig, hvis du møder de der kloge, - sig det en ommer :)

Vh Rosalilje