hjemmebagte brunkager til juletræet *S*

hjemmebagte brunkager til juletræet *S* metromus
Jeg vil gerne i år bage nogle brunkage figurer og pynte med glasur, som så skal hænges på træet ??? men spørgsmålet er hvordan får jeg "kagerne" til at blive hårde ???? ,jeg mener almindlige kager falder jo nærmest fra hinanden nå man kigger på dem *S* så hvad gør jeg, putter jeg bare mere mel i dejen eller kan man " lakere" dem på en måde ???
Er der ikke en af jer der har OPSKRIFTEN...??
Det håber jeg, vi skal bage dem her i eftermiddag *S*

Brug brunkagedej *veninden
almindelige - vellykkede brunkager - er altså "hårde" - vi plejer at kalde det sprøde.

Dejlig bagedag Frk. Juhl
Måske du kan bruge en af disse.
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=23619
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=11424
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=11425

Ja mine hj. bagte... miss-mee
...brunkager bliver næsten hvert år for hårde (og bestemt ikke bare sprøde eller snuldrende). Jeg har som regl den færdige dej i køleskabet et par dage og bager dem nok lige 1 min for længe:-)

Men de er gode at dyppe i kaffe:-)

...mee:-)

TAK......SkaI ha' tøser...... metromus
Er midt i bageriet....har tilsat x.tra mel og så bager jeg dem lige 5 min. længere, så må vi se om de overlever juletræet... *S*

hilsen og julekram Metromusen