hjemmelavede burgerboller - hvordan?

hjemmelavede burgerboller - hvordan? Mikkel Jørgensen
Hej,

Jeg har gået og tænkt lidt på om det er muligt at bage sine egne meget luftige burgerboller, lidt i stil med dem man kan købe - og ikke mindst hvilken opskrift skal man i givet fald anvende?

På forhånd tak :-)

Hejsa!! matsej4
Jeg har ret god erfaring med dem her... De er fra karolines køkken. de er måske ikke så luftige som dem man køber, men de smager godt *S*

http://www.arla.dk/C1256F0A0041AB8A/O/burgerboller-4.html

Mvh Mis

Kære Mikkel amarti
Jeps - dem Mis1 skriver om fra Karolines har vi i vores familie brugt altid - og de er super gode.

Vil du gerne have nogle som er henad lige så luftige som dem vi køber færdige, så kan du evt. "snyde" og købe en færdigblanding til burgerboller. Jeg mener den er fra Amo og der er et flag udenpå posen der minder om det amerikanske - det eneste du skal huske er gær og sesamsfrø - og æg til pensling, ellers er det ret nemt...

God fornøjelse.

Klokke

Tak Mikkel Jørgensen
Hej igen,

Tak for svaret :-D

Bollerne ser umiddelbart rigtig lækre ud, og jeg kunne se der var en anden der også gav dig ret i de var lækre.
Nu står der i opskriften at bollerne skal hæve i 45 min. men efter hvad jeg kan huske fra min tid i hjemkundskabslokalet så skader det ikke lade dejen stå i et halvt døgn, eller noget lignende. Er det rigtigt, og vil man i givet fald få en lidt luftigere dej ud af det?

øhh... Gnu?? matsej4
Det ved jeg faktisk ikke... måske skal du komme mindre gær i hvis du har planer om at lade den stå så længe... Eller lade den hæve i køleskabet??

Men jeg plejer nu bare at følge opskriften...

God fornøjelse, og velbekommen *S*

Mis