Hjemvendt fra ferie

Hjemvendt fra ferie jetpost
Godt nok kun fra Sverige, men hyggeligt alligevel. Jeg er forundret over den forskel der er på svenskere og danskere. Jeg har i løbet af 6 dage med megen kørsel i egen bil ikke oplevet at høre nogen dytte af hinanden. Jeg har ikke oplevet at blive at blive puffet til/sprunget over i køen i supermarkedet. Hvis der på vejen lå en traktor eller en lastbil foran mig, så trak de omgående ind så jeg kunne overhale. I danmark er det et spørgsmål om hvor langt ud mod midten de kan komme for at provokere. Var ude at bade ved en dejlig sø, og der gik flere overvægtige kvinder rundt i bikini/badedragt, og der var bare ingen der hviskede tiskede om dem, eller pegede, det var aldrig sket i Danmark, der var blevet råbt efter dem. Hvad er det for et sygt samfund vi i Danmark snart lever i????Har andre oplevet noget lignende???

hey mocafe anonym
faktisk drejer det sig om, hvor i Danmark du befinder dig,- fordi mentaliteten, geografisk er lunten forskellig... nok kortest på Djævleøen, det er i hvert fald min erfaring.

måske rigtigt jetpost
jeg kommer desværre ikke½så meget i jylland som jeg gerne ville, men hvor jeg færdes er det slemt

måske en god ide Budha
at du flytter til Sverige, når du nu er så glad for landet og de indfødte.

ramt jetpost
føler du dig ramt

Ja der er bedre derovre Jettimauz
Har oplevet det samme herligt :=)

Generalisering efter 6 dage? Man in Black
Du kan ikke udlede noget som helst efter 6 dages ophold.

Der kan gå uger - ja måneder imellem, at jeg oplever den beskrevne opførsel her i DK.

Har lige været på en længere bilferie i Frankig og oplevede her, at især franskmænd og hollændere er utilbøjelige til at give andre plads i trafikken - fuldstændigt som nogle er i DK.

Glad for at jetpost
der for dig går måneder imellem du oplever den opførsel, men for mig selv kan jeg sige at jeg oplever det om ikke dagligt, så næsten... Det foregår når jeg kører børn i skole, når jeg handler, som jeg gør hver dag, og specielt i myldretiden...... Næsten hver dag, derfor var det så befriende at oplëve at det kan være anderledes.

England er de bindegale erty
Mystiske.Vil
ikke anbefale det land.

... eopwKf
....

ja lige i øjet Budha
Ja jeg føler mig ramt, for dagligt møder jeg kværulanter som dig, der tror at tid er noget vi har nok af. Prøv lige det virkelige liv, se positivt på tingene, og vær glad - eller flyt - naboens græs er jo altid grønnere.
Danskere er som danskere er, og seriøst arbejdende mennesker i DK er såmænd meget hyggelige.

dejlig ferie, i broder landet. Ffede_Britt.
tak for din positive udmelding, nu ved vi hvor vi kan sende alle de fede og ulækre kvinder hen, de pynter jo ikke ligefrem i bikini her i Danmark.

det får mig til at tænke på alle de fede børn, som blev sendt på julemærkehjem for at tabe sig, og jaa, personalet var så overfede, at de også burde tabe sig, måske charterbrancen burde lave rejser specielt for overfede kvinder til Somalia.

gang på gang hører vi, at overvægt er en sygdom, ja sikkert dovenskab, prøv at se hvad den slags kunder slæber med hjem fra supermarkedet, nogle er så fede, at de må kante sig igennem ved kasseapperatet.

jeg har hverken jetpost
skrevet fed eller ulækre om nogen kvinder, det er dig der har en forskruet tankegang.....klaphat

dem svensken okså merkli. mustafa mahal kita.
dem svensken sige, danski es fremme arbejdere, dem systembolaget, svenske ikke tale vi fremmed, dem svensken lave kanoner til alle i den verden, bofors, riffelsyndikatet, Varberg morterfabrik.

Svenskerne er en behagelig oplevelse for det meste Felix
Sverige er et behageligt land at feriere i, deres positive mentalitet som man oplever, skal ses i, at svenskerne gennem tiden har haft meget stringente norm givende opdragelser. Det ses i debatterne, hvor de ikke får lov til, at lufte den indre svinehund.

Svenskernes adfærd er positivt præget heraf, de har for største parten fået opdragelsen ind med modermælken. Hvilket gør dem til en behagelig oplevelse, især når man kommer fra Djævleøens gale beboere.

Man kan ikke køre i København uden at få fingeren, og i værste fald standser de en og vil tæske en, hvis man f.eks. har holdt i vejen med 50 km/t for en fartgalning, der misede grønne lys ved en fart på 70 km/t, trods 50 km/t hastighedsbegrænsningen.

med store ørerr Budha
Du skriver klaphat, det er svenskerne jo også berømt for, så du må indrømme at vi snart har en mindre til at belaste det danske samfund, for jeg kan ikke tro du har familie.

hvordan i alverden jetpost
har du dog opnået opholdstilladelse i Danmark

Korrekt ! Yes! Ane-Kartrihne A.
I Danmark er de Åhhhhh så beregnende,brokkehoveder,fuckfinger,sig selv nærmest,g fyldt med SPAM og VIRUS.Vil ødelægge vennernes pc osv.
Sverige er et vidundeligt land,at være i,desværre er jeg for gammel til at flytte,har heller ikke råd til det.Jeg rejser meget,for at komme væk fra egoistlandet Danmark.

måske en ide at Budha
få et arbejde og et liv, så du kan opleve det virkelige liv

jeg har Budha
arbejde.

I Mujaffas jetpost
grønthandler eller pizzaria????

du vil Budha
blive meget overrasket, hvis du kendte min stilling, og løn.
Klaphat

uh
Thomas
DK

Måske du har job som vikar på Kofoedsskole? Fnug
Eller på en beskyttet værksted?

du vil jetpost
blive overraket over at jeg vil blive meget overraket over at du ikke arbejder med at barbere geder i fætters baglokale....

Jeg er bedre stillet Felix
Og flytter til Sverige, hvor jeg køber et dejligt hus i det smukke landskab med udsigt over vandet. Der er en verden til forskel i mentaliteten.

Danmarks ry som rabiate ekstremer er velkendt verden over, hvilket har medvirket til, at der sker en affolkning med emigreringer af de bedst uddannede, der ikke kan holde den åndeligt lavloftede Jantelovsmentalitet ud.

adresse Budha
send lige din adresse, så skal jeg sende dig en staveplade.

er det Budha
de steder du kommer mest, eller de eneste steder du kender?
I så fald har vi aldrig truffet hinanden.
Thomas
DK

Tak Budha
for hjælpen, men nu arbejder du vel også i Sverige?

Nej Felix
Ikke hvis jeg ikke gider, jeg lever af min formue.

Din politiske observans formodes at være DF Felix
Her ser jeg et harmonisk match.

ja da Budha
men hvis det er korrekt det du skriver, synes jeg det er godt, at du er flyttet til Sverige er dobbelt så godt, og hvis du ikker ligger nogen til byrde er det 3 gange så godt.
Men som du ved er den første million den sværeste, så nu kan jeg også snart slappe af.
Hvad er der forøvrigt galt med DF?

Hvad er der galt med DF? Felix
Min opfattelse af en del DF'ere er, at de er intolerante.

Hvad angår det at tjene millionerne, ja så har jeg tjent adskillige af dem, og lagt et par af dem tilside, og betalt den danke stat adskillige af slagsen i skat.

Men jeg betaler skat til Danmark af mine formue forhold, da de er placeret i Danmark, jeg skal betale yderligere et par af slagsen fra Sverige.

Det viser sig ofte ar DFerne er på overførselsindkomster Felix
Selv om de lader som om de ikke er ved at tordne mod dem der er det. De er ofte utroværdigheden selv.

Når argumenterne jetpost
slipper op, så bliver du endnu dummere at høre på end tidligere....... Gå hjem til din familiesammenførte ko af en kone......

Eksempler Budha
og så kommer du vel lige med nogle facts, ellers er du utroværdig.

først så Budha
bliver du dum, så bliver du fræk, men selvfølgelig, ingen er forpligtiget ud over deres evner.Selv mennesker på revalidering kan sendes på arbejde, så du har alt at frygte.

Det er jo ligesom jetpost
det der er meningen men begrebet revalidering, så uha nu ryster jeg virkelig........

Der er flere eksemple på SOL debatten Felix
DFere der tordner mod andre af anden etnisk herkomst for, at være på overførselsindkomst.

Jeg behøver ikke nævne specifikke navne, da de ofte kommer i klemme grundet, deres dobbeltbundede moral.

fggfs fggg
4646gsfsgf