Hjernevask fra medierne

Hjernevask fra medierne forklaring
Det begyndte med, at der befandt sig 4-6 danskere i Libanon, og at de måske havde problemer med at komme ud. Så voksede tallet til, ikke 40, ikke 400, men 4.000, som måske var 6-7.000, ja, »op imod 10.000«, og det er jo et gevaldigt hop. I skrivende stund ligger tallet på 4.300 , det er også mange – mere end Pia og Peter og Tina og Jens – og nu har vi forklaringen.

Et stort antal palæstinensere med dansk eller libanesisk pas har været på ferie hos familien, og hvis Udenrigsministeriet vidste det i forvejen, så er det godt nok en viden, man har afhandlet på diskretionær facon. Til gengæld har man været vakse til at organisere og evakuere.

Hvad man ved og ikke ved i dansk presse, det kan ingen vide, men har man intet vidst eller ikke vidst ret meget, så har man gjort boet op på resolut facon.

Disse nyopdagede danskere er ikke bare nydanskere, de er rigtige danskere, ja, kernedanske danskere fra Danmark, den befaling er udgået fra tv-skærmen morgen, middag og aften, og set fra et propagandasynspunkt har det været en vellykket aktion.

Slå til over en bred front og gentag, gentag og gentag budskabet. Det er hjernevask, så det vasker sig.

blah...medier... tuuret
de havde kun 3 personer,som de kaldte beatle-mania, osv.

måske var der kun 3 muslimer som brædnte danmarks flag i muslimistan, og DR filmede det, og vi alle tænkte at alle er sure mod danmark,,

hvem ved..

medier lyver...tro mig!!

IHL & Nødhjælp ind sorte
Masser af nødhjælp skal tillades passage og transport . Nødhjælp til mange tusinde medmennesker og sådan er det måske allevegne hvor mennesker har fået doneret både førdevarenødhjælp og anden nødhjælp at den militariske magt skal give sin tilladelse og garanti.
-lidt konsentrationslejragtigt !!

Egentligt er det lidt fejt ligesom at hetce mod andre mennesker fordi de har en bedstemor der er udlænding ! Det er sådan en slags social/kulturel boycut betinget af politisk og borgerlig ligestilling / frihedsrettigheder samt racemæssige fordomme ?

Et politisk relateret ideologisk apartheidregime i sin potentielle opvækst, hvis eneste eksistensberettitgelse er racemæssig selvhøjtidelighed ? ?

mere verdensfred
meget mere verdensfred
lovlig meget mere verdensfred

- og højere understøttelse

flere ferierettigheder til kontanthjælpsmodtagere

kontanthjælpen med som ulandsfrivillig !

kortere arbejdstid

mere miljøvenlig energi