Hjertedød rammer kvinder med lav uddannelse

Hjertedød rammer kvinder med lav uddannelse hallodu
"Færre danskere dør af hjertekarsygdom, men faldet gælder ikke kvinder med lav indkomst og uddannelse. De formår heller ikke at kvitte tobakken, viser ny hjertestatistik "

http://www.hjerteforeningen.dk/sw105673.asp

Danmark er meget bagud i bekæmpelsen af rygerelaterede sygdomme. Den danske bonderøvsmentalitet og lave uddannelsesniveau spiller givet ind, selvom der er massiv viden om både den aktive og passive rygnings medvirken til kræft, hjertekarsygdomme og KOL.

I Califonien er der f. eks. kun 9 % af kvinderne der ryger og 13 % af mændene:

http://www.santamariatimes.com/articles/2008/08/14/opinion/letters/letter1.txt

I Danmark dør der flere kvinder af lungekræft end af brystkræft !!!

http://www.netdoktor.dk/sygdomme/fakta/lungekraeft.htm

"Mens der for brystkræft er en lang række faktorer, der har sammenhæng med forekomsten og dødeligheden, er rygning den væsentligste enkeltfaktor bag lungekræft. Danske kvinders hidtidige rygevaner gør, at der vil gå mange år før et reduceret cigaretforbrug kan ses i dødsårsagsstatistikkerne. Det må derfor forventes, at der i en årrække fremover vil forekomme flere dødsfald af lungekræft end af brystkræft blandt danske kvinder."

http://www.si-folkesundhed.dk/Ugens%20tal%20for%20folkesundhed/Ugens%20tal/Brystkr%C3%A6ft%20og%20lungekr%C3%A6ft.aspx

Du slår plat på udsatte! dommeren
Den artikel har ganske vidst en fodnote der siger at den omtalte gruppe kvinder har svært ved at kvitte tobakken, men den handler om at disse kvinder mangler netværk og derfor har alt for mange indlæggelsesdage i forhold til "rige kvinder"


" Statistikken viser et klart billede af, at folk med dårlig social status er meget mere syge end de velstående. Den skævhed bør vi tage meget alvorligt, siger Ulla Davidsen."
"- Dødeligheden for de socialt dårligt stillede mænd er op til fire gange så høj. Det er altså helt grotesk meget – og fuldstændig omvendt af situationen i 1950’erne, hvor vores samfund var på vej op og hvor hjertesygdom var noget, der ramte direktørerne, siger Ulla Davidsen, der peger på manglende netværk, som en afgørende faktor."


Rygningen er dårligt nævnt og alligevel får du drejet det hele rundt til en debat om lungekræft!Har du overhovedet ingen hæmninger?

Man kan da godt nightnurse
finde hæmninger hos hallodu - det er hæmninger omkring alt hvad der er positivt, det er hæmninger omkring alt der kræver andet end ensporet tankegang.

[:/] [:/] [:/]

Jeg hørte det på P1 forleden komododragon
mens jeg holdt i kø på Vejlefjord broen. Lækkert at være fanget midt imellem alle disse petroleumsrygende øser. Masser af lækre polyaromater og kvælstofoxider. Så fik men lige tjæret lungemembranen til. Men hvad fa'en, så får man da i det mindste ikke lungsvamp.

Min første tanke var at nu kommer hallodu med et indlæg på sol...og ganske rigtigt[:D]

Mit spørgsmål til dig: Tror du inderst inde at disse kvinder gerne ville holde o med at ryge, men ikke har overskuddet til det og derfor gerne vil have støtte og opbakning til at leve sundere?
Eller tror du at de synes at tobak er sundt og dejligt og derfor skal bankes og tæskes oven i hovedet med at de er både samfundsbelastende og tåbelige.

Jeg tror godt jeg kender svaret...gør du?

Du er ynkelig, har det bedst når Gammel sund ryger
du kan træde på andre og du nyder det,- nogen skal altid fortælle at sådan er jeg ihvertfald ikke jeg er bedre hvorfor mon,- du har virkelig lavt selvværd.

Tænkte du virkelig på mig ? hallodu
[:D][:D][:D]

Jeg må fylde for meget i dit liv, eller også må debatten.

Næ, nej. Jeg mener de skal have støtte og hjælp. I sidste ende handler det om opbakning og ikke kyniske rygere som herinde forherliger rygning eller gør en kunst ud i at miskrediterer oplysning om rygning. Det bliver sikkert en lang vej, men andre lande har vist at man kan fjerne misbruget og gøre folks liv bedre.

Kynisme blandt de fanatiske rygere hallodu
Man ser det ovenfor - man ser det overalt på debatten.

Man prøver at miskrediteer budbringeren, komme med infantile angreb på saglig viden fra anerkendte forskere eller senest vist af en der prøvede at begå karaktermord på Kræftens Bekæmpelse. Sikken en elendig moral I har. Sikken en egoisme.

Ja og hjernedødskriteriet Ernst unlogget
blev bekræftet den dag hallodu begyndte at skrive på SOL.

Mon ikke der snart skal gives tilladelse til at slukke for liv når hjernedøden er indtruffet ?

Er du bange for sandheden? Anonym
Siden du mener det er at træde på andre, blot fordi men omtaler virkeligheden, må man jo formode, at du helst vil leve i uvidenhed.

Hvis ikke du tåler at høre om konsekvenserne af din selvdestruktive adfærd, skulle du tage og slukke din pc!