Hjertens godt!!

Hjertens godt!! Helles hjerte
Hej Trine

Det er bare så godt at der bliver gjort opmærksom på vi kvinders hjerteproblemer..
Har selv som 44 årig haft en blodprop i hjertet, måtte desværre gå med smerter i 4 måneder før der var en læge som mente det måske kunne være hjertet det var galt med.
Havde fået meget forskellige diagnoser f.eks. hold i ryggen, spiserørskatar, mavesår, derudover blev jeg scannet på kryds og tværs hvor man intet fandt.
Jeg havde flere gange sagt at der var flere i familien der var døde af blodpropper, og min far havde året inden fået en blodprop i hjernen, så det kunne måske være sådan noget, nej det mente lægerne ikke, for " du har jo ikke ondt i venstre arm"!
Har siden gennem Hjerteforeningen lært at vi kvinder har nogle helt andre symtomer end mænd, men det er erfaringer fra mænds hjertesygdomme lægerne bliver uddannet efter.
Derfor glæder det mig at der bliver sat focus på kvinders symtomer, så vi får en bedre behandling.
Tak Trine for at du vil gå forrest i denne [l]kampagne.

af hjertet - tak ! trinepanumkjeldsen
Hej og tusind tak for ordene.

Åhh, hvor har jeg hørt mange som dig. Nej, de fejlede ingenting før det pludselig gik helt galt!!
Og hvor blir jeg glad for at ku hjælpe i det arbejde. Din historie bekræfter mig bare i at det er på TIDE at der gøres noget for kvinders hjerter. For du har helt ret - kvinder HAR andre symptomer end mænd .....

Så nu må vi forsøge at rejse så mange penge som muligt, så der kan forskes i kvinders hjertekarsygdomme ....hjertebanken, åndenød, usædvanlig mathedsfølelse og svimmelhed er eksempler på kvinders mere diffuse symptomer, når det gælder hjertekarsygdomme.

Sammen kan vi gøre rigtig meget. Årligt dør omkring 9000 kvinder af hjertekarsygdomme - jeg er beæret over at få mulighed for at sætte fokus på så vigtigt et område. Lad os sammen forsøge at ændre på den sørgelig statistik ......

Tak for din tid - mvh trine panum
Lad os sammen gøre noget, så vi kan redde