"HK - En del af løsningen!" ...and then?

"HK - En del af løsningen!" ...and then? Dette er en gåde
Nu vil jeg gerne vide, hvad andre får ud af HK's nye reklamesøjler.
Ude omkring mit arbejde så jeg i sidste uge et stort billede af Anders Fogh Rasmissen med skriften under "En del af løsningen - hilsen HK".

Jeg gik i min forudfattethed så ud fra, at det var en inforstået fagforeningspampersmædekampagne mod vores statsminister.

Senere på vej hjem på cykel så jeg så en tilsvarende plakat af Pia Kjørsgaard, "En del af løsningen", osv. Nå, nuvel det passer måske stadig med at HK måske er lidt "rød" og at budskabet så er internt og for "den røde fløj" der sikkert kunne få noget ud af det.

MEN så her idag ser jeg et billede af Helle Thorning Schmudt med samme påskrift "En del af løsningen" Well..total politikerlede fra HK's side tænker jeg så.

Under 1 km senere ser jeg så et billede af en hætteklædt kvinde, måske skal det forestille en muslam, også med skriften under "En del af løsningen".

Er det bare mit lagersortement af grå celler, der er for småt, eller er der andre her, der heller ikke fatter en hujende fis af HKs budskab?

HVAD er det HK vil sige med de reklamer? Jeg forstår INTET!

tjahhhhhh MartinXD
En lidt underlig "kampagne".... jovist.

Kunne det tænkes at det bare er fordi de mener at ALLE er "en del af løsningen"?

Jeg er ikke IDA Medlem
Jeg er ikke en del af HKs løsning og kunne ALDRIG finde på at blive det! [:D]

Øøøøh cherrykiss
Jeg forstår det heller ikke, og jeg fik endda deres blad, hvor de havde skrevet om det. Det er hvad man kalder spildte reklamepenge.
Og det har jeg desværre sponsoreret.

Hvem er Den rigtige vittighe
Hvem er
Anders Fogh RASMISSEN,
Pia KJØRSGAARD,
Helle Thorning SCHMUDT?

og hvad er en
MUSLAM?

Svar udbedes [:D]

Du har misforstået det Tippe
men du kan læse mere her:
http://hk02.dk/losning/#HK-EnDelAfLoesningen/1

pointen er at vi ALLE er en del af løsningen, uanset parti- eller hudfarve [;)]

Et muligt svar på en gåde sros
Jeg aner ikke, hvad der foregår i hovederne på de røde - de ved det jo ikke engang selv, så hvordan skulle vi andre kunne vide det?!? - men jeg vil da umiddelbart tro, at deres seneste kampagne er frugten af deres evaluering over forårets strejker.

Fagbevægelsen er - synes det - nået frem til, at dens opbakning i befolkningen er så ringe, at bevægelsen fremover vil øve pression direkte på folketinget for at få stemt deres stundom ganske absurde lønkrav igennem.

Strategien er naturligvis et hovedkulds angreb på den danske model. Derudover er den komplet hjernedød. Den kan muligvis have kortsigtede gevinster for de lavest lønnede grupper af lønmodtagere, som på forskellig vis måtte være omfattet af det røde Danmarks yderst selektive sympatier; men hvis det lykkes for fagbevægelsen at få omkalfatret den danske model vil det betyde et gigantisk og varigt nederlag for alle lønmodtagere i Danmark.

Hvad fanden tror tosserne selv, at der vil ske, hvis lønreguleringen for alvor bliver en årlig post på finansloven? Svaret er ganske enkelt: En hvilken som helst regering i enhver tænkelig fremtid - ja, jeg tillader mig altså at se bort fra den komplet hypotetiske mulighed, at SF og Enfoldighedslisten nogensinde får absolut flertal i det danske folketing! - vil køre lønslaverne strammere, end det private erhvervsliv nogensinde ville vove.

Sporene fra de hedengangne kommunist-diktaturer burde faktisk skræmme; men det er den danske fagbevægelse i medfør af dens aktuelle impotens åbenlyst for hjernedød til at kunne fatte. In summa: Vi har at gøre med en venstrefløj, der intet har glemt og intet forstået af de sindssyge eksperimenter, som de har belemret resten af menneskeheden med igennem de sidste hundrede år. De antikverede røvhuller er sgu tabt for denne verden!