Hmm godt svar søges

Hmm godt svar søges Pigen19
Jeg har kommet sammen med en fyr i en måned, og mangler bar noget modstand.

Hvordan forklare jeg ham det??

Hmm relmena
Den er jo lidt tricky.. Det kommer an på hvilken form for modstand du søger.. Og han skal skal jo heller ikke tro at det er fordi du bare vil diskutere..
:-D

Modspil? Anonym
Mon ikke det er modspil du mener? Sig det nænsomt til ham, så du ikke skubber ham væk, hvis du vil ham

sig vibeke36
hvad du mener og føler og så lige på en pæn måde det er jo klart og husk man kommer længst med ærlighed og kærlighed end løgne og had :-)

det kommer jo maj74britt
an på hvilken slags modspil/modstand du ønsker... Det kan jo være fordi han tager meget hensyn til dig og ikke vil støde dig. Så kan du snakke med ham om det og spørge ind til kernen. Du kan jo bede ham om at sige sin mening når I diskuterer, hvis han bare altid er enig.. Så vidt jeg forstod er Jeres forhold meget nyt, og så er det tit sådan i starten.. Ellers er det vel dig selv du skal spørge om det overhovedet er noget for dig, eller det kun kan fungere såfremt han laver sig lidt om..?? Det kan være han simpelthen er for mild, hvilket jeg iøvrigt synes mange mænd er..

drop ham Anonym
... undskyld jeg er så hård, men hvis han ikke gør det naturligt, duer det ikke... du vil vel ikke lave om på ham?!

Tag et spil skak med ham Herakles
Udfordr ham til et spil skak. Hvis han taber til dig, så kan du forsigtigt sige, at han spiller for defensivt. Det kan nok få enhver fyr til at handle :-)

hvad så lodospilleren
hvis hun taber? (hvad hun nok gør da hendes blondineadfærd er tydelig - hun kender ikke engang forskel på ordene "modspil" og "modstand"). Skal hun så bare sige, at hun ikke gider kedelige skaknørder? Og at de er for kloge til hende? :-)

Hvorfor søge Holger
konflikt?

Forskellen på M og Q: Erfaren med kvinder
Mænd trigger på målet. Ikke så meget udenomssnak og fnidderfnadder - målet skal nås.

Kvinder er relations-mindede, kvinder elsker ord , og tænder derofr på endeløse lange diskussioner, der måske ikke i sig selv har noget målrettet formål, andet end at man får diskuteret en problemstilling på kryds og tværs. Hvis problemstillingen ikke på forhånd er der, kan den jo altid "opfindes" :-)

Så det, at piger ofte søger "modspil" drejer sig ikke nødvendigvis om modspillet i sig selv, men at hjemmet bliver fyldt helt op med ord. Så har kvinden det godt. :-)

Jeg vil råde den unge pige til at købe sig en snakkelystenpapegøje og så iøvrigt få set noget mere til sine veninder. Jeg er overbevist om, at det vil hjælpe på forholdet.

måske moster grethe
er han 'bare' så smaskforelsket i dig at han synes at alt hvad du siger og gør er det helt rigtige! - Glæd dig hellere over den periode; - den går over. Næste fase bliver, at han - (hvis det altså skal blive Jer to fremover) - elsker dig TRODS ALT det du siger og gør, som han ikke synes er det rigtige. Så får du modspil, - helst ikke modstand, men det er nok heller ikke modstand du søger hos en kæreste, vel?

Allerførst... Kingo Karlsen
Inden jeg kan give dig et fornuftigt svar, må jeg naturligvis vide, hvilken "bar" der er tale om ?

Kan anbefale Mogens
Kan kun anbefale en rigtig beostær.

Den kan hun nemlig hyggenygge og småpludre med hele dagen uden at den bliver træt i hovedet af al den sniksnak.

Hmm zounq
Fortæl ham ganske enkelt at du ønsker med-og modspil og ikke bare en hundehvalp som lystrer dit mindste vink!