hmm. stole på ham eller ej..?

hmm. stole på ham eller ej..? tetzlaff
jeg har været sammen med min kæreste i snart 4 år, men er begyndt at tvivle på om han altid fortæller sandheden. han startede egen firma her for et års tid siden, og siden den gang føler jeg bare det er gået ned af bakken, vi har boet sammen de sidste 2 år, men her på det sidste er han begyndt at komme meget sent hjem, lugter af øl og røg, når man spørg hvor han har været siger han bare åhh var lige inde i byen til en enkelt sammen med de ansatte.. er det bare mig men er det ikke lidt underligt at chefen tager i byen med de ansatte hver aften..? den anden aften hvor han heller ikke var hjemme sad jeg og kigge på billeder fra de forskellige værtshuse og diskuteker i byen ger på nettet, og ups det kom der lige pludselig billeder frem af ham, en ansat og nogle små tøser. viste ham billederne da han kom hjem, og fik en skideballe om jeg da bare forhelvede ikke kunne stole på ham, lidt svært da jeg sener fandt en telefon nummer i hans vasketøj.. han siger han elsker mig og ikke kunne finde på at lave noget der kunne ødelægge vores forhold.. kan jeg stole på han eller ej..?
fra tetzlaff

Han drikker galemathias
Det er ikke nødvendigvis piger.

nul airimorten
han er ude for at få noget fremmed,har sansynligvis allerede fået noget.

hvad tetzlaff
ja hvad er det så lige jeg gør..? er lidt i vildrede..

det tetzlaff
er jeg næsten klar over, men bare lidt svært at forholde sig til, for hvis nu han taler sandt.. hvad så?

Du skal forlange galemathias
At han kommer hjem til ordentlig tid. I er sammen for at være sammen.
Ellers er der ingen mening med et samliv.

Måske er det andre damer, men det behøver det ikke at være.Men du kan ikke gå i uvished. Så forlang, at han kommer hjem til dig efter fyraften.
Jeg er selv mand, og det kunne da være skægt at gøre lige som jeg ville. Det kan jeg bare ikke tillade mig da jeg har en kone.

Hvis ............
han bliver sur over du viser ham billeder af ham selv på nettet som beviser at han har været ude og være lidt social med andre, så ville jeg nok ikke stole så meget på ham.. Hvis der ikke var noget at skjule så var han nok heller ikke blevet sur..
Man ved først hvad man har når man ikke har det mere, desværre :(

ja det tetzlaff
er selvfølgelig rigtig.. men bare svært.. har jo heller ikke lyst til at midste ham helt, men bare ha lagt kortene på bordet.

har bare lidt tetzlaff
dårlig samvitighed over ikke at stole på ham, for før han startede agen firma var det jo aldrig problemer, og ved jo godt at det tage meget af ens tid at blive selvstændig og det er og¨å bare iorden hvis han ikke rendte i byen bagefter.. tror du har ret der skal til at komme nogle sandheder frem, hvis forholdet skal holde.. misforstå nu ikke elsker ham, og det viljeg nok altid gør, det slider bare meget på en at leve i det uvisse.

spørg airimorten
ham lige ud.konfronterer ham med din mistanke/usikkerhed,han skal være ærlig over for dig som du er ærlig over for ham ellers kommer jeres forhold aldrig til at fungere.et forhold bygger fundermentalt på gensidig tillid og ærlighed og hvad jeg kan "læse"af dit indlæg så er der vist ikke meget tilbage af nogle af delene.

Tyv tror hver man stjæler :) elway
Ej, så alvorligt mener jeg det ikke :) Har faktisk selv været selvstændig :) Og der gik jeg også ud med de ansatte :) Ikke hver dag.. Men når vi havde lyst.. Så det kan jeg ikke se noget galt i.. Jeg tror ikek nødvendigvis han laver noget, bare fordi han drikker og ryger.. Ikke engang på grund af billeder med piger, eller tlfnr.. Der kan jo være mange årsager til det..

Prøv at stol lidt på ham, og få lidt ro i sjælen, det kan være DU får det meget bedre af det.