hjemmehjælp

hjemmehjælp kaiogkaren
Nu en ny skandale. Var til møde med en række ældre, der modtog hjemmehjælp. Mere af navn end af gavn. Det var sørgeligt at høre på de utrolige oplevelser disse handicappede havde haft. Gang på gang udeblev hjemmehjælpen, og den knapt udmålte tid var ikke effektiv. Jeg mener hele spørgsmålet burde tages op til revision, og så få afgjort hvad der kan gøres. Som det er nu er det en narresut. Har I haft gode eller dårlige eksempler?

jeg har..... xxnn
hjemmehjælp, de er søde og sådan, men rengøringen er med min søsters hånd, som vi sagde i gamle dage, jeg får støvsuget vasket gulve, taget badeværelse, og det tar' 50 minutter, så man kan vel tænke sig hvordan mit hjem ser ud, jeg går med en krykke, og kan ikke ret meget selv, men igen de er så søde de hjemmehjælpere så dem kan jeg ikke sige noget på. Det er nok mere det offentlige vi skal gå efter, men hvem orker det når man er gammel og handicappet
tak for dit indlæg, og held og lykke til dig

Jamen er det JaneDoe
ikke meningen man selv skal lave det man kan ?. Kan du ikke selv tørre støv af ? rydde lidt op osv. når du "kun" går med en krykke?. Jeg husker blot min mormor selv skulle den slags.