Holder det

Holder det Ursula
Jeg har på nuværende et forhold som har varet lidt over et år.Vi ville gerne flytte sammen men på grund af vores store drenge 17 og 18 har det ikke kunne lade sig gører endnu.Da min dreng på 18 så mangler noget at bo i.Har du nogen mulighed for at guide mig. for lige med det føler jeg mig splittet.Syntes måske det er for tidligt at sønnen skal bo alene.hvad tror du vil være bedst.Den bolig min kæreste har er billig, men for lille.at bo hver for sig er også anstrengende især for mig der ikke rigtigt er så meget hjemme, hos min søn.Tror du forholdet holder? Mange spørgsmål !!!Jeg håber du kan guide mig med noget af det.Venlig hilsen Ursula

Svar til Ursula hellenemborg
Kæreste Ursula

Som jeg oplever det, er der gode muligheder for dig og din nye kæreste her. I har begge smagt livet og tålmodigheden og viljen er større nu til at få tingene til at fungere.
Som jeg fornemmer det, er tiden den bedste faktor lige nu. Der er ikke noget der haster. Nyd livet og nyd hinanden og bed din kæreste om at vente på dig, for du kan ikke flytte nu pga. din søn.
Dit hjerte er splittet mærker jeg imellem, hvad du tror din søn forventer og din kæreste – men mærker du helt, helt ind i dig selv, hvad er så dit eget behov?
Det kan nemlig godt have en tendens til at blive lidt væk i iveren efter at være noget og gøre noget for alle andre. Det er tid at stoppe op nu og spørge dig selv: Hvad ønsker jeg vitterlig – kan jeg se mig selv i øjnene om 2 år, hvis jeg siger at min søn skal ud nu? Eller kan jeg se mig selv i øjnene hvis jeg siger at kæresten må vente lidt? Hvad er vigtigt for mig, hvad får den gode følelse i maven frem?
De valg der fremkalder roen og de gode følelser vælger du – de andre er ikke det rigtige for dig.
Det er det eneste kæretste. Det eneste du skal vælge – er det der får de gode følelser frem i dig.
Har du brug for yderligere hjælp i det, er du velkommen til at ringe til mig
Mine kærligste tanker til dig
Helle Metea Nemborg
www.nemborg.dk