Holder du øje med dit barn?

Holder du øje med dit barn? f.eks. Tarzan
Livreddere er ved at gå ud af deres gode skind i øjeblikket. Fordi forældre der er på stranden med deres børn ikke holder øje med dem, når de er i vandet.

Senest har vi hørt om problemet ved Liseleje Strand. Her skyldes alle redningerne fra livredderne ikke kun stærk strøm og hestehuller, men også at forældrene ikke holder øje med deres børn.

Hvad med dig - hvordan forholder du dig, når du har dine børn med på stranden? Ligger du egoistisk og soler du dig, eller holder du et øje på dine børn hele tiden?

Vær ærlig:-)

Selvfølgelig.. EIYJ
holder jeg øje med mit barn. Vi bor veg vestkysten, og ved hvor farligt det kan være. Og man skal jo huske på at man kan drukne i en vandpyt!! Så vi holder skarpt øje med vores barn....

hestehuller? anonym
Nogen der kan forklare mig hvad 'hestehuller' er?

altid ungmor
Jeg holder altid et vågent øje med mit barn, skal han ned til vandkanten går jeg også med, vil ikke have ham ved vandet uden jeg er der.

læs her hmmm
http://www.eniro.dk/query?q=hestehuller&what=dk&stq=0

jeg soler mig.... Anonym
...aldrig!! Med tre unger i vandet, er jeg enten selv i vandet, eller i vandkanten og tæller 1,2,3 1,2,3 - jo de er der allesammen. Det er bare endnu en af de ting der følger med en strandtur med børn: faktor "striktrøje", en parasol og masser af leg (ingen sol-søvn til mor her). T

Pu ha da et hestearbejde frede-rikke
Jeg står på stranden (Vesterhavet)på lur og spring. Bevæger mit afkom sig mere end 2 meter ud i vandet, laver jeg et flyvespring og hiver den formastelige ind. Og så er det ikke engang løgn.

Jeg var rædselslagen, hver gang de store bølger slog ind og en af mine tre småknægte blev væltet omkuld. Jeg har stor respekt for havet og Vesterhavet skal man ikke spøge med. Der har aldrig været noget der hed, at gå ud til den første revle. Det foregik langs stranden og oppe i sandet med sandslotte omgivet af hentet vand fra strandkanten.
Nu er mine 3 knægte blevet teenagere, så det er andre problemer, jeg slås med. Min indkørsel er ikke stor nok til alle de søde teenagepiger, der nu vælter mine tre drenge omkuld.