Holmegårds glasværk erklæret konkurs.

Holmegårds glasværk erklæret konkurs. anonym
ET så velrenomeret glsaværk er bare helt færdig.
Alt gammelt Dansk forsvinder bare.Alborg Spritfabrik ryger vel også snart med.
Underligt at Holmegård stopper,for de laver bare så flotte ting,og der er da efterspørgsel af deres ting.Hvad med den kongelig porselænsfabrik,ryger den mon også samme vej.

Virkelig? Hvor har du set det? dulkis
- med hensyn til "Aalborg Spritfabrik", så er du lidt sent ude..de røg til svenskerne i 1999..[:D][:D] Gad vide hvorfor du ikke opdagede det?[;)]

Læs og forstå Klåge Åge
Men da der kun er et oplevelsescenter tilbage i bygningerne i Næstved, berører konkursen ikke de velkendte Holmegaard produkter. Designvirksomheden Rosendahl købte nemlig i juni af Stones Invest rettighederne til at producere, markedsføre og distribuere produkter under Holmegaard-brandet.

- Det er vigtigt for os at understrege, at produktionen af Holmegaard-produkterne vil fortsætte uændret, siger administrerende direktør Henrik Rosendahl.

http://epn.dk/handel_service/article1440930.ece

Jeg tænkte det samme Skatten
Det kom også bag på mig. Holmegård er jo bare så dansk og gammelt. Hvordan kunne det ske?

Vemodigt - måske er det bare os, som der også er ved at blive gamle - tiderne ændres hele tiden, sådan er det bare. Øv og atter øv.

Vidste ikke spritfabrikken var solgt. anonym
Så kan svenskerne rigtig drikke sig fulde i spritan.

Howmod Anders and
Den Kongelige Porcelænsfabrik havde en ledelse som man skal lede længe efter, nærmest middelalderagtig. Hvis for eksempel en medarbejder havde fået en god ide til forbedring af produktionen, så blev han/hun først nedgjort, og så blev ideen glemt et par år, så kom den igen fra udviklingsafdelingen. Arbejdstempoet har helt sikkert sat rekord.
Hvis folk vidste, hvad fabriken betalte de enkelte arbejdere, i forhold det man tog for det i butikken, ville man nok ikke tro det var rigtigt, men de mange strejker vidner om det. Temparaturerne på de respektive værksteder kunne til tider om sommeren nå op på 28 til 38, og i enkelte tilfælde 42 graders varme. Det kunne sommetider skyldes at varmeapperaterne ikke kunne lukkes, idet det kostede penge til nye haner, og til smeden. Det skulle man arbejde meget hurtigt i, for det var i de fleste tilfælde akkordarbejde.

A. And