Homøopati

Homøopati wiss
Hej folkens.

Ja, som overskriften lidt siger handler denne debat om homøopati. Jeg har i en længere periode gået hos en homøopat da jeg lider af eksem. Her har han udleveret nogle piller som jeg synes har virket(?). Jeg ved ikke om dette skyldes det skiftende vejr, da det andre år også er sket, og at dette så bare gør at det virker som om pillerne virker.
Hver gang jeg har været der koster det 700kr, lige meget om jeg får piller eller ej, og føler egentlig lidt at jeg spilder min tid, da vi bare sidder og "hygge"-snakker.

Jeg efterlyser derfor folk, både negative og positive oplevelser, ved homøopati. Er i blevet helbredt for noget, eller er det hele snyd og humbuk hvor de bare nasser en for penge?
Gerne måske en som også har det samme problem som mig, altså eksem, men vil også meget gerne høre fra andre.

Wiss

Homøopati er rent svindel Ham dér
Hold straks inde med at spilde dine penge på sådan en kvarksalver.

Homøopati er udnyttelse og svindel af værste skuffe.
Se dette klip med James Randi.
Han forklarer på en meget underholdende måde, hvorfor det er noget svindel.

http://www.youtube.com/watch?v=BWE1tH93G9U

God fornøjelse

fup og svindel for godtroende eksem, before
jeg kan ikke forstå at du kan være så naiv at du betaler 700 kr. for at hygge snakke.
du burde anmelde vedkommende.
du skal til din egen læge og have binyrebark hormonsalve, også kaldet Dermovat.

i tre år har jeg døjet med eksem, som til sidst blev til psoreasis, og jeg var i røde bade 5 gange om ugen, samtidig med at jeg også måtte passe mit arbejde.

når jeg arbejdede havde jeg gummihandsker på, fordi mine hænder havde mistet alt skindet, og derfor var der konstant materie og vædske i handskerne.
jeg havde også utallige skinnebens sår på grund af infektionen, så jeg måtte skifte bandage konstant, samt bruge støtte strømper.

til sidst havde jeg stafylikokker over hele kroppen, og det var frygtelig smertefuldt, lægen der behandlede mig dengang var profesor i hudsygdomme, men han tog aldrig en blodprøve.

det var I godthåb hvor hospitalet hedder SANA, og da jeg ikke kunne få sygedagpenge eller understøttelse måtte jeg desværre rejse til DK.

jeg kom til en rigtig hudlæge 2 dage efter at jeg kom hjem, og hun forlangte daglige blodprøver.
efter 1 måned sagde hun at det enten var en tur til Israel, eller en bestemt type kræfmedicin, samt noget andet medicin, og efter 2 måneder var jeg fuldstændig rask.

profesoren havde undervist hende og mange andre hudlæger på marselisbjerg hospital, men han var intet værd.
det er typisk at kaserede danske læger bliver sendt til Grønland.

Høfeber Anonyms
Jeg har siden midt 90erne lidt af høfeber allergi pga husstævmider,
Jeg fik h´jælp af en dame der gav blandt andet det med Homøopati også zoneterapi og så nogle kostråd jeg skulle følge.
Det forsvandt i løbet af et år. Jeg havde dengang ikke råd til at fortsættte. Så ddet kom igen stille og roligt i løbet af ca 3 år. men tre år hvor jeg nærmest ikke tog piller og sov godt. Da jeg ikke snorkede.
Hmm, måske skulle jeg se óm jeg kan finde hende igen.

Kinesiolog Anonyms
Jeg søgte lige efte dem igen.
Det er en kinesiolog der hjalp mig. Jeg tror sku jeg kontakter dem igen. :)

ja jo klarseeeren
fup har mange navne og folk vil snydes og bedrages og være til grin for deres egne penge. I et tilfælde som dette ved at tro på sådan noget dybt latterligt pis som enhver med en blot nogenlunde normal tankevirksomhed kan se er plat og fiduser.

Hans tid koster penge gisiger
Hej
Du spilder dine penge hvis du bare sidder og hyggesnakker, men det er hans uddannelse du betaler for og så koster hans tid naturligvis penge, samtid med at han har ansvaret for at du bliver behandlet ordentligt/færdigt. (hans ry og rygte (og måske levebrød) der står på spil. Prøv at lade der gå længere tid mellem konsultationerne.

Homøopati får kroppens EGNE processer til at forløbe på en sund og naturlig måde. Forestil dig et barn der skal lære at cykle. I starten sætter den voksne en stav bag i cyklen så barnet ikke vælter, efterhånden lærer det at cykle alene (og vælter nok nogle gange..) indtil barnet behersker det at cykle. Så kommer det ud at cykle med forældrene på beskyttede cyklestier, lærer at begå sig i trafikken...
Samme med homøopati.
Du er måske i den fase hvor du kan cykle selv men ikke er god nok til at køre alene i trafikken. Dvs. Din krop er i en sundere balance men processerne forløber ikke stabilt nok og autonomt endnu.... Snak med ham om det