homoer sku ikke ha lov til børn

homoer sku ikke ha lov til børn hetero
medmindre de da lige frem selv ved, hvordan de vil forhindre deres lille søn/datter i at blive mobbet i skolen, når barnet fortæller sine kammerater at han/hun har 2 fædre eller mødre.........................................

Synes I ikke snart at mobning er rigeligt omtalt i forvejen..?

din slags! ikke lesbisk
var der færre af din slags, var der slet ikke mobning i skolerne. Det har sgu ikke noget at gøre med homosexualitet. Mobning skyldes at sådanne som du ikke er anstændige medborgere!

Fooool!! Anonym
HØRT!!!!!!

Mobning kan aldrig blive for meget omtalt. Anonym
Og at homoseksuelle får børn, har intet at gøre med mængden af omtale.

Det er kun mentalt mindre bemidlede mennesker der mobber - uanset deres alder. Og det er kun mentalt mindre bemidlede mennsker som tillader mobning.

At nogen børn bliver mobbet har intet med deres forældres seksuelle præferencer at gøre. Men at nogen børn mobber har en del at gøre med deres forældres mentale smålighed.

Ryd op det rigtige sted - det ville hjælpe på mobningen.

Aha Barcardi Breeder
Mobning kan ikke blive belyst nok.

Tænk dulkis
- jeg er langt mere bekymret for dine.

Det ville da skyldes stupide forældre har du selv et probl
der giver stupide fordomme videre.

Børn kan finde på hvad som helst at mobbe hinanden med. Jeg kunne komme på de første mange forældre som langt mindre burde have børn. F.eks. forældre der drikker, forældre der er kriminelle, voldelige mænd, forældre der er ligeglade med deres børn etc.

føtex og bilka-tøj, fødselsdagsgaver fra en anden tråd
kan voksne også mobbe andre voksne med.
Hvad deres børn går klædt i, dyrt tøj, så de ikke går i tabertøj fra Føtexog Bilka.

Eller snobberi og mobning for dem der giver gaver for 5-30 kr. til børnefødselsdage og ikke for 100-200 kr. pr. barn.

Mobningen starter eet sted: hvad de voksne lærer deres børn er "rigtigt!!

I lige måde The Real
Jeg ville til enhver tid mobbe dit barn med sin idiot-forælder før jeg ville mobbe et homo-pars barn.

Du aner det sikkert ikke. Men dit synspunkt er så langt ude at jeg lol'ede over dit indlæg. Med andre ord: din mening er til grin.

Jo da NoBody
selvfølgelig skal de have lov till at få børn men de skal ikke have hjælp fra dt off. de må få barnet lavet på den gl. dags metode De er da lige så gode forældre som alle andre, arbejder sammen med 3 lesbiske som har børn (lavet på den gl. dags måde og de er nok mere omsorgsfulde end andre netop fordi de ved deres børn risikere at blive mobbet)og nej jeg er ikke homo.

Nej trunte1970
det er intolerante personer som dig, der ikke burde ha' børn. Beklager, det er nu min mening... Men jeg håber, at du får et langt og lykkeligt liv, som tager toppen af din bitterhed!

ak ja trunte1970
Så travlt flere af jer tolerante mennesker har med at forsvare homoseksuelles rettigheder og SAMTIDIG understrege, at I selv er hetero.. ak ja! Så hurtigt ændrer fordommene sig altså åbenbart heller ikke [:)]

Utroligt Africa suck´s
Siden her kunne indeholde så mange "fakes"...Barnets tarv bliver overtrådt her... de vil på et tidspunkt savne en mor eller far....naturlov.

Jeg tror du misforstår den udtalelse Anonym
Det handler ikke om at sige sig fri, men at det ikke er eget mel man maler. Du har åbenbart lidt svært ved at forstå tingene hvis de ikke er helt konkrekte.

Lad nu være med at sige jeg er møller eller bager.

Gud jeg vidste ikke... Homomusen
at du skrev på sol debatten svigerinde?????

Helt ærligt, så er det en holdning mange har, desværre....

Som der er skrevet længere nede i debatten, kan børn blive drillet med alt, lige fra rødt hår til hvad for noget tøj de har på...

Jeg går ud fra at, du så heller ikke mener at, rødhårede mennesker skal have børn?? Eller dem som bruger briller???? Eller dem som bliver nød til at, købe deres tøj i Føtex....????

Nu tror jeg selvfølgelig ikke, du er min svigerinde, ved jo ikk engang om du er af hunkøn, men jeg kan sige til debatten at min svigerinde har mange problemer med at min kone og jeg ønsker os en familie.... I hendes tilfælde er det så fordi hun selv har komplekser indenfor børneopdragelser, og har svært ved at styre sine egne og ungers følelsesmæssige udbrud, gøren og laden....

Når man selv bor i et glashus skal man ikke kaste med sten hvis man ikke kender en rigtig god glarmester[;)]

Ofte oplever man at børn af homoseksuelle forældre bliver mere udadvendte, velfungerende og gode til at acceptere andre. Desuden tror jeg ikke at der findes nogen homoseksuelle der "bare" får lavet et barn! Der er ingen af "os" der sådan lige bliver hovsa gravide eller gør andre hovsa gravide....

Så de børn vi måtte få en dag vil være vildt og inderlige ønskebørn, fremfor en eller anden brintoverilte blondine Ruth som har skredet i svinget på det lokale diskotek.... Og bliver hendes børn måske ikke drillet i skolen fordi halvdelen af klassens ungers far har været der på et tidspunkt??? Det tror jeg nok.

Det er forældrene og ikke ungerne der er problemet i mobbe situationen. Det er på tide at forældre forklare børnene at det er ok at være den man er, uanset hud/hår farve, forældrenes seksuelle orientering, eller hvilken bil de måtte køre i!

Hilsner fra en forhåbentlig snart kommende lesbisk forælder.