Hooligans

Hooligans Vred og skuffet Københavner
De kan simpelthent ikke være det bekendt. Vi har støttet dem i tykt og tyndt og så giver de unge os det her igen

http://politiken.dk/fotografier/billedhjul_foto/article255194.ece?service=gallery&start=3

http://politiken.dk/fotografier/billedhjul_foto/article255194.ece?service=gallery&start=11

http://politiken.dk/fotografier/billedhjul_foto/article255194.ece?service=gallery&start=8

:-(

Jeg ønsker dem ikke længere i vores by. En by hvis borgere og ejendom de her unge åbenbart er fuldstændig ligeglade med. De er en flok egoister.

Hvis de vil have et ungdomshus er min holdning nu at de selv må tage jobs og købe bygningen som alle andre. Vi skylder dem i hvert fald ingenting. Og da slet ikke et hus.

Jagtvej 69 har skuffet Vred og skuffet Københavner
Jeg er skuffet over jer fra ungeren og jeg havde aldrig troet at jeg skulle blive mere glad for at få religiøse som naboer end kreative unge.

Men jeg glæder mig faktisk nu. Dels til nye naboer. Og dels til i er langt væk. I har skuffet mange af os der har støttet jer med jeres meningsløse vold og hærværk.

Alene Christianshavns Gymnasium har i smadret for 1 million kroner. Hvad fanden har det med jeres ungdomshus at gøre?

http://politiken.dk/indland/article255988.ece

Jeg har desværre fundet ud af at I er simple hooligans. Intet andet.

Prøv at tænke den tanke sanessa
At Faderhuset havde solgt deres hus til de unge. De fik jo mange tilbud. Tænker bare som en løssluppen tanke, at dette kunne Faderhuste have forhindret...og København Borgerrepræsentation...ikke de unge, ikke pressen og ikke politiet.

JO, jeg synes VI allesammen skylder de unge brugere af ungdosmhuste at LYTTE til dem...og holde HELT kæft mens de snakker.

Og så skylder vi dem også at slå koldt vand i blodet! For vi er de voksne, det er os der skal vise dem, at sådan som vi har set det de sidste fage og nætter...det er IKKE sådan man løser konflikter...og så skal vi vise dem hvordan man SÅ skal gøre! Hvis ikke man lærer noget af fortiden, så vil den gentage sig.

Vi skylder dem at tænke...var det de unge brugere af huset der førte an i det her inferno?

Tro mig sanessa
Faderhuset bliver en særdeles problematisk nabo. Men det vi vise sig når den tid kommer.
Læs lidt om dem:
http://www.dci.dk/?artikel=1223

http://da.wikipedia.org/wiki/Faderhuset

http://politiken.dk/indland/article188995.ece

Og det her er en debat fra 2003. http://www.selvet.dk/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1427

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article242706.ece

Folk er også begyndt at reagere Holger
mod terroristerne, i stedet for bare at se passivt på.

Hooligan rodvad
De værste bøller er hooligan, det er dem der står for det værste hærværk, de har udnyttet de unge. Brugt de samme metoder som nazisterne i Tyskland i den såkaldte "lange knivers nat".
Du unge mistede min sympati da de fyldte huset med våben de skulle bruge mod ordensmagten.

Det eneste vi skylder vanallan
dem er en regning på milliarder af kroner. At LYTTE til dem??
Man kan mene hvad man vil om Faderhuset, men at give dem skylden for disse uroligheder er jo rent til grin, (også selv om det kommer fra dig, som jo ikke er vant til at komme med de store begavede udtalelser).. Jeg skal huske dine udtalelser næste gang der bliver en varer udsolgt for næsen af mig, så går jeg bare amok, og giver ham der købte den sidste skylden, for han kunne jo bare lade være med at købe den... Kan du ikke se hvor latterligt og hult dit forsvar for disse voldsbøller er???

Måske er det ikke de normale brugere af huset der er forrest i krigen mod politiet, men de deltager trods alt stadig i demoerne og går jo heller ike hjem, når politiet opfordre dem til det.. Nu forsøges der også fra de unges forældres side at give skylden på udenlandske terrorister, men når man tager et kig på det kæmpe våben arsenal der er opbevaret INDE i ungdomshuset, så står de udtalelser også noget HULT...

Og hvorfor skulle man lytte til dem?? Det er de unges egen skyld, ved at bryde nogle klausuler ´da de fik bruger rettighederne over huset i 90erne, derefter så kommunen ingen udvej end at sælge huset, og det benyttet Faderhuset sig fuldt LOVLIGT af.. Siden har de unge brændt alle deres broer bag sig. De har haft alle muligheder for at købe et nyt hus. De har en fond som har et 2 cifret million beløb til rådighed, de har en kommune der er strukket sig mere end de burde for at finde bygninger og ændre lokal planen, men de unge vil have det gratis...Kan du virkelig ikke se det er forkert???
Måske vi normale danskere skulle besætte dit og forældrene til de unge terroristers hus, og så bare forlange at få et nyt til 1 kr ellers true med vold og ballade, så kan man jo se hvor tollerant du er!!!
Jeg kunne faktisk godt forestille mig at dine børn er børn der deltager i disse terror handlinger mod København, men de er faktisk undskyldt, når de har en mor der stadig tror hun er 16

Ja du har ret vanallan
jeg tro de kaster med bibler og kors, hold kæft hvor er du latterlig at hører på. Men det er jo ikke noget nyt at du forsvarer terrorister, du er jo heller ikke bleg for at forsvar muslimske terrorister, men hvad kan forvente af en der er over 40 og tror hun er 15.

Underligt med dine indlæg Nørrebro´er
Hvorfor er meningsløs hærværk og vold overhovedet repræsenteret her på Nørrebro? Fordi vi også har nogen her, der er som dig. Hjernedøde tatoverede hylstre til jeres mindreværd, som man så godt forstår.

Du går til fodboldkampe, men har aldrig rørt en bold - kun for balladens skyld. Du går med kniv - ikke fordi du er sej, men fordi du er bange.

Gør da noget ved det mand. Vi vil ikke have sådan nogen som dig - heller ikke her på Nørrebro.

Jeg har INTET vanallan
at tale med en terrorist fra nørrebro om. Jeg er ligeglad om det er et rødt svin som dig eller en muslim. Jeg synes man burde bombe lortet så vi er fri for dig og dine terrorist venner.

Synes det er synd at man kan synke så dybt t forsvare forsøg på politi mord..

Tro mig Københavneren
De smadre ikke min by. Så for min skyld må de synge alle de salmer de vil.

Min sympati er også helt væk for de her unge. Vi københavnere har mistet alt for de her fjolser

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-6285843.html

Her er dem vi ikke vil have i København Københavneren
http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-6285843.html

Det er åbenbart eneste sprog som bøllerne fatter.

Alle lyttede Københavneren
og en fond ville sågar tilbyde de unge et hus kvit og frit. Men de ønskede i stedet vold, hærværk og ballade. Ingen Københavenr ønsker længere de idioter i København. Og det er endda til trods for at mange af os støttede dem før i tiden. Jeg føler mig helt til grin og ønsker dem bare så langt væk fra min by som de overhovedet kan komme.

Og.... Københavneren
vi er trætte af de her hooligans der heller ikke har min sympati længere

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-6285843.html

JAAAAH JUBIIIH ENDELIG KRIG! sanessa
'Kæft mand! Det ser du forhåbednlig ikke som et godt tegn hvad?

Desværre enig M.H.
Jeg har meget svært ved at kunne finde en grimasse der kan passe når folk i dag spørger mig om jeg stdig støtter et ungdomshus. Mit svar er desværre nej.

Muligt at du vil krig. Jeg vil blot kold afvaskning Holger
alene.