Hordan viser han forelskelse?

Hordan viser han forelskelse? Krista-
Er der nogle små signaler fyre kommer med, som viser at de evt er forelskede eller interesserrede?

Jeg har en mistanke om, at en af mine gamle studiekammerater er interesseret i mig. Han er lidt genert, så det kan jo være svært at gennemskue. Vi er ude i nogle forsigtige berøringer, han griner ofte af det jeg siger (det behøver så ikke entydigt være positivt), spurgte meget tidligt i forløbet ind til om jeg havde en kæreste. På en camoufleret måde. Og sidst men bestemt ikke mindst, han har en meget indgående måde at kigge på mig på!

I kan naturligvis ikke svare mig på om han er interesseret eller ej, men det kunne være meget sjovt at høre, hvilke signaler i mener viser interesse :-)

Jeg spørger ham ikke selv, da det nok ville overrumple ham plus at jeg ikke ved om jeg er interesseret endnu. Så ingen grund til at hoppe med på legen, før jeg ved om jeg er interesseret og om han overhovedet er interesseret eller det bare foregår i mi hoved det hele :-D

Spørg ham... Kloge Åge
Hvis han er den generte type så er det ikke sikkert han tør gå skridtet videre. Hvis du er interesseret
så spørg om han vil med i biografen. Det burde få ham op af stolen!

Det med at han kigger på dig kan betyde flere ting... Hvor kigger han hen? Bummelummen, brysterne eller dine øjne? Det jo muligt han er interesseret, men spørgsmålet er selvfølgelig "I hvad?".

kan da godt være gubbi_the_great
Men kan også være du bare er attraktiv.

meget enig anonym mand
ja, generte mænd, kan nemt være bange for at gå skridtet videre.

Hvor han kigger hen kan sagtens have noget at betyde - jeg vil uddybe med, ja det er jo nok vigtigt han kigger efter øjne og ansigt. Det behøver ikke være dårligt, at han kigger efter mere, men ja, det er normalt de bedste tegn, at han kigger efter øjne og ansigt.

Jeg vil dog sige, det kan være ligeså godt, at invitere ham på kaffe eller et eller andet, ja biffen kan også bruges; der er dogen lille risiko med biffen, isære hvis du spørger efter en bestemt film og han ikke er interesseret i lige den film, så er der altså nogle, der ikke er vågne nok og bare siger, at de ikke har lyst til at se den film uden at gøre mere ved det.

Men ja, du kan godt tillade dig, at tage et initiativ, hvis du er interreserret (har set du er lidt i tvivl). Det kan sagtens være gode tegn, du har bemærket.

Spil det her for ham sanessa
http://www.youtube.com/watch?v=0GW95E7Vews

Måske vågner han et eller andet sted indeni og spørger hvad F* det er for noget.....

Nej.. pvc
Spil heller den her for ham istedet:
http://www.youtube.com/watch?v=plUy7Me_fZQ&feature=related

Så vågner han nok op, og så tør han nok godt spørge dig om du gir skede!!!