Hormoner, pubertet, eller réel fantasi

Hormoner, pubertet, eller réel fantasi Kotek
Hej og goddag og alt det der.

Jeg er en dreng/ung mand, på alderen af 16 år, som alle andre drenge i min alder har jeg fantasier om sex. Men jeg føler at mine fantasier er unormale, både fordi de nok er anderledes end andre drenge men også fordi jeg har sådan en stærk lyst til at udleve min fantasi.
Jeg drømmer om modne kvinder, ældre kvinder. Jeg synes også piger på min alder kan være rigtig smukke, men det ligesom om at jeg er mere opmærksom når det gælder lidt ældre kvinder.
Folk tror måske jeg snakker om folk på 18-19 år, eller måske 20, men jeg tænder helt oprigtigt på damer på 30 år og endda ældre.
Jeg vil gerne spørge nogen om nogle ting, og gerne have nogen at snakke med om det her, ja jeg ved ikke hvad jeg skal kalde det. Men det er ikke noget jeg har delt med mine venner eller min familie, men jeg er simpelthen nød til at få det ud.

For det første, tænker jeg at det egentligt er lovligt, da den seksuelle lavalder vel er på 16 år?
For det andet tænker jeg om det er rigtigt for en dreng at tænke sådan, ikke at jeg har noget problem med at være anderledes, jeg tænker bare på om der er andre drenge derude der er ligesom mig?
For det tredje, mon det er muligt for mig at udlevede denne her fantasi?

(For det sidste) Er der nogen der har nogle gode råd eventuelt?


Jeg ved godt det er en lang tekst, men jeg håber der er nogen der gider at rådgive mig![:$][:$][:$]

Bare rolig.. Zsn
Der er masser der har eller har haft det sådan. Også piger..
Det er jo meget udbredt, at folk f eks bliver lune på en lærer eller lignende.
Fantasier er der masser af, også dem hvor folk gerne vil være sammen med yngre, så udlevelse af dem, kan sagtens lade sig gøre.

Pas på dig selv uanset. :)

tsk tsk Lærer-Andersen
Denne lavalder er nu 15.. tænk på det næste gang du borer en jomfru ud..

Tja kotek-kotkova
Tænkte ikke lige på en lærer, men tja jo det er jo egentlig rigtigt.

Men jeg drømmer bare noget så inderligt om at møde en af dem der er til yngre mænd! og det er ligesom om det bare ikke går i opfyldelse.. :(