Hormonforstyrelse, pubertet eller réel fantasi?

Hormonforstyrelse, pubertet eller réel fantasi? kotek-kotkova
Hej og goddag og alt det der.

Jeg er en dreng/ung mand, på alderen af 16 år, som alle andre drenge i min alder har jeg fantasier om sex. Men jeg føler at mine fantasier er unormale, både fordi de nok er anderledes end andre drenge men også fordi jeg har sådan en stærk lyst til at udleve min fantasi.
Jeg drømmer om modne kvinder, ældre kvinder. Jeg synes også piger på min alder kan være rigtig smukke, men det ligesom om at jeg er mere opmærksom når det gælder lidt ældre kvinder.
Folk tror måske jeg snakker om folk på 18-19 år, eller måske 20, men jeg tænder helt oprigtigt på damer på 30 år og endda ældre.
Jeg vil gerne spørge nogen om nogle ting, og gerne have nogen at snakke med om det her, ja jeg ved ikke hvad jeg skal kalde det. Men det er ikke noget jeg har delt med mine venner eller min familie, men jeg er simpelthen nød til at få det ud.

For det første, tænker jeg at det egentligt er lovligt, da den seksuelle lavalder vel er på 16 år?
For det andet tænker jeg om det er rigtigt for en dreng at tænke sådan, ikke at jeg har noget problem med at være anderledes, jeg tænker bare på om der er andre drenge derude der er ligesom mig?
For det tredje, mon det er muligt for mig at udlevede denne her fantasi?

(For det sidste) Er der nogen der har nogle gode råd eventuelt?


Jeg ved godt det er en lang tekst, men jeg håber der er nogen der gider at rådgive mig! [:$][:$][:$]

misundelse Kotek
Du er den heldigste man i verden...

Det er jeg engang dreng
også fordi jeg i dag har en dejlig kone som jeg meget meget ofte har lækker sex med. Du skal bare nyde sex både med dig selv og andre. se om ikke du kan få en voksen kvinde til at lære dig lidt forskellig. Jeg tror de kvinder findes der vil det.