Human Rights på Lunds universitet?

Human Rights på Lunds universitet? Cirsten
Hej alle
Jeg overvejer at søge ind på uddannelsen Human Rights på Lunds Universitet. Jeg har nogle venner derovre som læser alt muligt forskelligt og er virkelig glade for det universitet. Kender dog ingen der læser Human Rigths.
Er der nogen af jer der har hørt noget om den uddannelse? Jeg vil gerne ind og arbejde for humanitære organisationer, så jeg synes den lyder rigtig god.

Var bare nysgerrig efter at høre om I andre har hørt noget om den ??

Den skulle være rigtig god Sibirien
Jeg kender to der læser der og de er meget meget glade for det, så du kan vist roligt søge ind :0) Den skulle være vildt interessant

Hvis du vil bo i Sverige er uddannelsen nok god at have FNug
Da Sverige holder menneskerettighederne i hævd, men i Danmark er der ikke nogen behov for denne uddannelse, da menneskerettigheder i Danmark er et skældsord. Pia fra Kjærgården og Anders Fogh fra Nord Jylland, raser over sådanne pladdrhumanisters hærgen i Danmark, hvor de er en trussel mod enevældens beståen.

Men hvis du vil have ansættelse i Strasboug ved Menneskerettighedsdomstolens danske afdeling, så har den en vis værdi for den ansatte, da de er vellønnede, uanset, at deres hjemland misrygter rettighederne.