Hun er 18 jeg er 40

Hun er 18 jeg er 40 pharring
Hejsa,ja jeg har ledt efter et sted hvor jeg kan få svar på alle mine spørgsmål.

Jeg sad på et kræmmermarked for ca 2 mrd siden.
så kom der en meget sød pige hen til min stand,hun havde været der flere gange,hun smed et stykke parpir ind til mig.Det var hendes mobil nr.
Jamen så skrev jeg da lige hej til hende pr,sms.
Og så gik det hurtigt.hun sage at hun havde gået og kigget på mig hele weekenden,og ville gerne lære mig bedre at kende.
og nu har det udviklet sig til at vi er hemmelige kærester.
vi har ikke været i seng sammen,men vi har kysset en hel del.Hun siger at hun meget gerne vil i seng med mig,og jeg vil da også gerne i seng med hende.selv om at jeg har sagt til hende at et forhold mellem os ikke kan komme til at fungere,så er hun ligeglad med det.hun kan ikke se at det er et problem at der er 22 år imellem os.
så er det jeg spørger i andre mænd herinde.Hvad skal jeg gøre

hvad hvis det var din datter? anonym
med hvilke øjne ville du se manden på 40 år ?

hmm

Myndig blondinen
Hun er 18 år og myndig, og hun er fri til at gøre hvad hun har lyst til......hvordan det ender er der ingen der ved.... ;-)

vidste du hvad du gjorde ?? anonym
da du var 18 år ??

kunne du sætte grænser og ikke lade nogen manipulere dig til at overskride dem...Manden er 40 år.

Jeg ville som forældre blive tosset på sådan en mand.

Det er ikke et ligeværdigt forhold!!!

Alder uden betydning kaiogkaren
hvis du er i tvivl så drop det.

Drop det anonym
..... det min ærlige mening.....

Lige børn Leger Bedst !!

sludder anonym
selvfølgelig har alder betydning!

Hvis det var min datter.... Fruen i huset
ville du få enden på komdie. Sådan tænker vi dansker. Min ven siger du skal prøve det uden at forvente noget som helst af det. Om du skal have sex med hende syntes jeg at du skal bestemme og hvis du bruger det rigtige hoved vil du nå en rigtig løsning.Du er ældre og kan takle dine følser men en 18 årige hvor forholdet går i stykker har ikke den erfaring og kan i nogle tilfælde gøre skade på sig selv.
Nå det var kloge ord fra FRUEN.
Hav en god fremtid.

Det kan du have ret i blondinen
men hvordan ville du forhindre din 18 årige datter, hvis det var ham, hun ville have?

Man får erfaring og lærer af sine fejltagelser. Nu er det jo svært med de få oplysninger at sige noget om deres "forhold", men hvis den 18 årige bare er ude efter sex (nu er hun tiltrukket af den 40 årige), så er det vel til en vis grad ligemeget om hun dyrker det med en på 28 eller 40? (Her går jeg så ud fra, at den 40 årige er en sympatisk sød fyr)

und?? anonym
og hvadså - at forældrene skulle blive sure - det er forældrene som har et problem - vil deres datter bolles - skal de sku respektere deres datter. Så var jeg mand i det forhold med den unge datter vil jeg blot smile af forældrene - og måske sende dem film af optagne sexorgier med deres datter.

måske du ville fortryde anonym
det :-)

som 40 årig anonym
er han den voksne og burde vide bedst !! Og lade vær med at starte en relation til en 18 årig i det hele taget.

når det ikke er sjovt længere moster grethe
hvad så med mig? Jeg er snart 62; - eller det er måske slet ikke det samme? Det jeg mener er, - lad nu være med at blive til grin for dine egne penge!

Nyd det indtil......... Hahahihaha
.......du har været i seng med hende. Derefter vil du hurtigt opdage hvor lidt I egentlig har at tale om. Har prøvet turen selv, og se det i øjnene - Ligegyldigt hvor meget du tror der er i det, lever teenagere altså på en anden planet.

..og så kan hun føle sig misbrugt anonym
.....ja ja flot.. lad de unge være i fred

Ingen foragrelse. Anonym
Pigen er over den seksuelle lavalder og du har meldt ud, at der ikke bliver tale om noget fast forhold. Jeg synes, du skal gøre det, hvis du har lyst.

husk det gamle ordsprog hawa
Hvis noget lyder for godt til at være sandt, så er det nok fordi det er for godt til at være sandt.

Så... pas på hende og på dig selv... hvis hun er syg, på den ene eller anden vis, kan du skade hende, men også selv blive udsat for en kollosal belastning, og selv om hun er kommet til dig, vil du få skylden. Fordi du er "den voksne"..

Hvis du tager chancen, så gør det med åbne øjne.. lad være med at bilde dig selv ind at du kan få hende til at blive... hun vil flyve videre... og så er det måske bedre ikke at have hende siddende alt for dybt i dit hjerte..

Ulovligt er det ikke... umoralsk, vel egentlig ikke når det er hende der prøver at score dig.. men farligt, både for dit omdømme, dit "hjerte" og måske for hendes....

Kuvøse guf anonym.
Hold fra en 18årig tøs.
Hun kunne være din datter.Du er en gammel gris,er du.Fy for pokker hvor skulle du skamme dig.

Penge? Kæmpe fordom! M med ung kæreste
Hvor kommer pengene ind i billedet? eller det går du måske automatisk ud fra, når det er en moden mand og en ung pige?

Jaja fordomme er til for at blive nedbrudt, er mit motto.

Jeg selv er 37 og har en kæreste på 22, vi har været sammen i 3 år, dvs siden hun var 19 og jeg var 34 - at mine venner fnyste af mig og gjorde grin af mig dengang, ja det kan de kun grine ad og ryste på hovedet nu.

Ja "lige børn leger bedst", men jeg og min kæreste opfatter hinanden som ligeværdige, vi mødtes så at sige også på "samme niveau".

Nå, men til jer andre: mor jer bare med jeres fordomme til I går i graven, hvis det virkelig kan fornøye jer.

Men ham der har skrevet indlægget burde måske alligevel droppe det - han er i tvivl - det har jeg a-l-d-r-i-g været med min kærste :-)

Drop det lort, miss! Lea 23
Så HUN kan føle sig misbrugt?! HALOOO det er HENDE, der har givet ham sit mobilnr og HENDE der presser på for, at de kommer i seng sammen.

Men ja TYPISK for mange "kællinger" af mit eget køn - de fralægger sig ALT ansvar når de har været i seng med en fyr!

Selvom hun "kun" er 18 (i snakker som det var kriminelt), så kan man altså sagtens tage ansvar for sig selv i den alder - husker tydeligt da jeg selv var i den alder (det er heller ik så længe siden)...

Enig! Hun kender Patriot
betingelserne.

Så siger de uskrevne regler da, at der er frit slag - og der er ikke på nogen måde tale om ydnyttelse - mange yngre piger tænder på modne mænd har jeg selv erfaret - jeg har selv for nyligt måtte takke nej her i sommeren (jeg kender mine præferencer ;o).

Jeg forstår slet ikke al den harme, må jeg sige!

Personligt ville jeg ikke have ondt i røven over, hvis jeg fik at vide at en af mine venner havde et hemmeligt forhold til en yngre pige, selvom jeg ikke selv er til den slags...

måske du kunne anonym
men det er langt fra alle.... hun må jo have et faderkompleks!.. kom ikke og sig til mig, at hun ved, hvad hun gør.. det tyder den det jo ikke ligefrem på!!

FREMragende indlæg! Heidi 30
mr. big, det var det mest modne og velovervejede indlæg jeg har set længe, må jeg gratulere! :-)

of course! Anonym
min eks´ forældre var der 26 år mellem, og det kunne man ikke hører på dem, fordi deres forhold havde udviklet sig i en sådan retning, at de var vokset sammen, og var blevet mere ensartet med tiden, sådan er det med mennesker, med mindre alden går dig meget på, blir det ikke et problem.

jeg tror måske bare Lea 23
hun tænder på ham - og nej måske er hun ikke moden, selvom hun er 18 år (og ikke 14 - jeg synes selv sker virkelig meget i de år) og kan derfor ikke tænke videre.

Men derfor skal han da ikke føle, at han udnytter hende. Han skal måske bare spørge sig selv: tænder jeg kun på hende eller er der dybere følelser involveret...

så er der lige moster grethe
sådan nogle som dig, der dyrker den fordom, at se fordomme hos andre alle vegne!

Min fordom går på, at forhold til personer, der enten kunne være ens børn eller forældre, smager lidt af incest og eller moder/fader-bindinger. Femten år er da udmærket; du ville vel også meget gerne have en kæreste, der var mindst 15 år ældre end dig?
Fordom eller ej! Mænd, der er 20 eller flere år ældre end deres koner/kærester er meget sjældent mænd uden penge og/eller magt, mens de unge kvinder yderst sjældent har andet end ungdom og især skønhed at tilbyde. Se dig om i virkeligheden!

18 år og modenhed Ældre herre
Jeg har selv en datter på 18 år. Når jeg tænker tilbage til dengang jeg var i den alder, slår det mig, at pigerne var langt mere modne dengang. Jeg var ung midt i 70erne, hvor hippiebølgen og den intellektuelle bølge var på sit højeste.

Jeg ved ikke om det var fordi folk generelt læste mange flere bøger dengang og derfor ikke virkede så snotforvirrede, som mange gør idag.

Jeg kan selvfølgelig ikke negligere, at jeg ser med andre briller idag (dengang havde jeg desuden ikke briller, høhø), men alligevel virker det på mig som, at reklamens magt er blevet større idag - netop fordi folk ikke kender sig selv og har egentlig selvstændig tankegang før de er 30 (sat på spidsen).

Da jeg var 18 diskuterede vi bøger og politik, idag kan min datter få flere timer til at gå med at diskutere tøjvalg sammen med hendes veninder - det er sjovt at høre på, men egentlig også dybt sørgeligt.

Jeg selv kunne ikke drømme om at indlede et hemmeligt forhold med en pige på alder med min egen datter. Det skulle da lige være, hvis hun stimulerede mig intellektuelt, hvilket jeg anser for nærmest utopisk i dagens ubelæste samfund.

jeg undskylder M med ung kæreste
Jeg undskylder, hvis jeg har læst noget mellem linierne, som ikke stod der.

Jeg "valgte" ikke min kæreste (det lyder som vi har fundet hinanden på et eller andet datingsite), fordi hun var yngre - vi mødtes bare i min sportsklub og kom til at falde rigtig godt i hak med hinanden over kun et par måneder, så det skete ganske naturligt...

Men ellers har du nok ret, der er vist mange forhold med meget stor aldersforskel, der bekræfter fordommene, men jeg synes mest det er forhold blandt kendte man læser om i Sex & Hor og andre sladderblade.

Jeg har en på 19 år Jesper 44
Alder betyder intet sålænge man er tiltrukket af hindanden. Jeg mødte min nuværende da hun var 16 år (jeg 41) og det har holdt foreløbig i 3 år. Hun fortæller dagligt hvor meget hun elsker mig, og vi dyrker sex mindst to gange hver eneste dag. Hun er bare så sød og velskabt og kan få hvem hun vil. Jeg forventer ikke hun vil have mig når jeg bliver 60 år, men det betyder intet lige nu :-)

Jeg vil også advare mod at diskutere aldersforskellen med din omgangskreds - lad være med det, lad dem selv mene hvad de vil og drop dem som ikke accepterer det fuldt ud. Ofte er de misundelige og/eller tror at man har købt hende, men det er ofte fra folk som aldrig selv har oplevet at nogen elsker dem og begærer dem.

Du vil møde masser af fordomme, især fra ældre kvinder over 30 år, men ignorer det og lev dit EGET liv, og ikke de andres. De unge piger er så skønne og dejlige - nyd det så længe det varer. Men det bliver svært bagefter, for vi mænd vil IKKE have de helvfede, deforme og generte kvinder på vores egen alder :-(

Tænk forresten på skuespillere som Bratt Pitt, Tom Cruise, Johnny Depp, osv som alle er i fyrrene. De kan få fat i de 15-årige smukke piger og det synes ingen er forkert.

Held og lykke med hende.

kør det mens lod
det står på, men forvent ikke at det blir langvarigt

hun er myndig og har ansvaret for sig selv, men forvent ikke forståelse for dette forhold, slet ikke fra feministerne som ser alle relationer melem kønnene som udnyttelse. Det er ellers samme pegefinger feminister der som 45 årige går på strandene nede i de tropiske feristeder med 20 årige knægte

synes ellers generelt at snerperne er blevet meget højrøstede herhjemme

held og lykke, men skru ikke for højt op for forventningerne

pædofili... har du aldrig følt dig lidt pædofil ? anonym
den havde ikke gået med min datter og jeg er ikke feminist... men realist.

Jeg kender også piger som har haft ældre kærester... de var fanget i forholdet... psykisk vold holdte dem i forholdet.

KOM ikke og sig at det forhold du har kørende er normalt.

Lad hende få sin ungdom uden en gammel stodder skal berøve den fra hende.

egoisme så det basker anonym
.......tænk med noget endet end lillehjernen!

konklution af trådens mænd anonym
jeg brækker mig

det er dig, den er gal med menigmand
15 år er lovligt og dermed ikke pædofilt, basta.

Da jeg var 30 havde jeg selv en affærde med en på 17 - det viste sig at hun var meget mere erfaren end jeg (hun havde 4 års erfaring, jeg under 1).

Jeg kan ikke lide, at folk har så let til at sætte mærkatet "pædofil" på andre - derved forfladiges begrebet mere end godt er.

Tal da hellere om pædofile om dem der vitterligt ER pædofile!

Nej det er ikke.......... Hahahihaha
.....så længe siden du var 18 år. Derfor synes jeg, at du skulle gemme denne tråd, og så kigge på den når du har rundet 43 ;-)

Fordomsfulde, bedrevidende, snæversynede mennesker BellaDonna
Det er da helt utroligt så mange fordomme der luftes i denne debat. Er folk fuldstændig holdt op med at forholde sig rationelt til problemstillinger?? Jeg oplever, at der luftes så mange ubegrundede fordomme, som egentlig mere har til formål at spotte den 40 årige - udgyde en masse galde - (måske med det formål at projicere sin egen lede ud på andre??? ;o) ), end at indleve sig i, at her er to mennesker, for hvem lynet er slået ned... Hvorfor skulle de ikke udleve deres forelskelse? HVEM i alverden kan afgøre om det er smukt og ægte, andre end dem selv?? Hvem er i til at dømme? Det kan da godt være at det ikke ender i ægteskab og tre børn - ej heller er det sandsynligt at den 18 årige kvinde leder efter en mand som vil tæve hende - men hvad det kan give dem begge, er LIVSERFARING!Hvis de får tre eller seks vidunderlige måneder i deres forelskelses rus, nyder og udforsker hinanden, og lærer af det... Og hvad så om der er komplekser i det? Vi har mulighed for at lære så længe vi lever - jeg har selv haft en mand i en periode af mit liv som var 20 år ældre, jeg var ganske vist 30 og han 50, men vi havde nogle fantastiske oplevelser, vidunderlig sex, og han gav mig "noget" som ingen jævnaldrende mand har formået.... I dag er vi bedste venner. I erkendelse af, at der er forskel i at være 30 og 50, - man er bare to forskellige steder i sit liv. Ikke desto mindre er vi stadig en stor og vigtig del af hinandens liv, på trods af nye kærester osv. Han er min ven, min far, min mentor - men frem for alt et menneske med hvem jeg har haft mange store øjeblikke.
Stop det fingerpegeri - det vidner om mangel på indlevelse og lav intelligens - jeg er ked af at minde om, at når man peger én finger af en anden - så peger 4 fingre tilbage på digselv!
Rigtig meget held og lykke med jeres kærlighed, prøv det af, og pas godt på hinanden i det!

konklusion på trådens kvinder fyr 25
De brækker sig, så snart de ser mænd, der indleder et forhold med piger, hvem de ikke kan konkurrere med - eller rettere, hvem de TROR de ikke kan konkurrere med.

Mange kvinder er desværre skruet sådan sammen i hovedet, at de altid tror det værste om dem selv, og hvis en moden mand så vælger en yngre pige, så føler disse kvinder at de har bukket under for "konkurrencen".

Tidens kvinder i en nøddeskal.

Godt svar Fyr 25
Særdeles godt svar, jeg ville ønske der var flere individer som dig, der forstod at man lever i nuet og selv tager ansvar for sine handlinger..og at det ikke er ANDRE, der skal tage vare for sine handlinger.

Formynderi er der nok af, fri os for den slags.

Jeg "tror" heller ikke forholdet vil holde i længden, men det er sgu da ikke det, der er det afgørende, det afgørende er at man lever livet og får sig erfaringer derudfra.

Jeg kan ikke tage indlæg seriøst, der ytrer at manden UDNYTTER pigen, det er jo helt forrykt! Som det ses af hans indlæg er det jo tydeligt, at det ikke er det, det drejer sig om, men derimod gensidig interesse.

Jeg synes flere skal tænke på at smide Janteloven langt væk og krybe frem fra den ligusterhæk de sidder bag og begynde at leve lidt.

hehe Lea 23
så må jeg hellere skrive den ud, det er jo slet ikke sikkert vi kører på pc-systemer til den tid ;-)

Snerperiet Q21 / M46 her
Hej - jeg har et super godt fast forhold til en pige der lige er fyldt 21 år og jeg er 46 år. Vi flyttede sammen sidste år og det funker bare for fedt. Jeg er ikke nogen gammel pædofil, men en ungdommelig slank og drenget fyr som piger i alle aldre falder for, og hvorfor så ikke tage det bedste ;-)
Ingen kan se på mig hvor gammel Jeg er, og Jeg bliver ofte skudt helt op til 20 år yngre, fordi jeg hverken er tyndhåret, fedladen, rynket, krumrygget, tandløs o.a. :-D

Hvad går der af Jer ældre kvinder som straks tror at vi tvinger pigerne til alverdens ting og sager ?
Ved I ikke at piger uanset alder vil have rigtige mænd med erfaring, styrke og indre ro.

Jeg kunne forstå det hvis pigerne var 11 år, men de er voksne og myndige - hvad fanden sker der i Jeres hoveder ?

Og så kan I ikke forstå at vi mænd hellere vil have unge piger, LOL
Kik Jer i spejlet og prøv at hør hvor dumme I er at høre på. I har vidst et problem med Jeres selvtillid og er utvivlsomt både vrede og misundelige fordi de mænd som I tror er Jeres, hellere vil have de søde kønne slanke og frække unge piger, hehe

M46

Du er heller ikke snerrpet Q47 og M22
når det er den anden vej rundt vel. Vi kvinder vil gerne ha mænd unge mænd der kan flere gange igen og igen.

nej vi er ikke snerpede m34
og selv om dit indlæg skulle være en opdigtet historie, så falder det ikke os mænd for brystet at en kvinde i sin bedste alder (47? *s*) har et forhold kørende med en knægt på 22 i samme grad, som det falder mange grædekoner for brystet at modne mænd har forhold til yngre piger.

Jeg siger bare: go for it! det lyder både dejligt og frækt, og ja, udnyt da bare at knægten kan 6-7 gange i træk ;-)

sørgeligt knightonranden
Der er virkeligt mange fordomme her! Hallo hvis en pige på 18 har lyst til at være sammen med en på 40 hvad så?
Det kan være det tænder pigen på 18 at prøve lidt grænser og hvad så!
At begynder at snakke pædofil vil jeg læse med en smil!
Har selv været sammen med en på 24 kontra 41 og igen hvad kommer det andre ved?
dem der så gerne vil sætte "regler" for hvad man må kommer aldrig ind for min dør!
Dig der har mødt en pige som er intereseret i dig,hvis du synes om hende ja så lav da en kontakt til hende!

rigtigt mange af mine maV
medsøstre er ulidelige snerpede herhjemme og pegefingeren er deres mest aktive og sprælske organ, men har også set flere af netop disse feministkvinder drive den af med unge knægte dernede på tropestrandene

Du ER da syg i roen Q16 / M38
Pædofili er noget man forbinder med misbrug af børn og IKKE blot det at der er en stor aldersforskel. Mange piger på 13 år er idag modne nok til at vide hvad de selv vil.

Jeg tror faktisk du er grim og overvægtig og mindst 40 år. Dyrker sex under dynen med slukket lys og bader i badedragt på stranden fordi du er en fed hval at se på. Få dig et liv tante.

Jeg selv er fuldkommen ligeglad med alder hvis pigen/kvinden er sød og sexet. Jeg kom sammen med en Q på 51 år da jeg var 19 år, og nu hvor Jeg er 38 år har jeg en kæreste på 16 år og det har indtil videre holdt i nu 2 år. JA hun var 14 år da vi begyndte, men hun var voksen af sin alder. Vi skjuler det ikke, kysser offentligt og bader nøgne sammen på stranden. Vi er begge forelskede, men det har du nok aldrig været fordi ingen vil have dig !

I min kærestes omgangskreds er der en mand på 60 år som har en på 22 år :-))

Keep going gutter, vi skider på de gamle grimme tanter og snerperne ;-)

---

Stop pædofilanklagerne rolig fyr
Nu har jeg lige læst hele tråden igennem og det slår mig at der er flere, der er ude med riven og bruger ordet "pædofili".

Vågn da lige op, siger jeg bare! Der er da kæmpe forskel på at være f.eks. 14år og så 18år, der sker virkelig meget i den alder og man modnes meget i de 4 år der går mellem man er 14 og 18! Men det er der vist nogen, der helt har glemt!

Det er sjovt, for jeg sad lige med gutterne og diskuterede det en aften - tit og ofte undskylder mange sig med "dumheder" gjort da de var 18-20 år. Den undskyldning bliver ofte godtaget "man er ung og naiv", bliver der sagt.

I virkeligheden vidste man UDMÆRKET godt hvad man havde gang i - man vidste somregel også hvad konsekvenserne var, af det man lavede. Men man gjorde det alligevel - for spændingens skyld - og fordi det var "lovligt" da man kunne undskylde sig med sin alder.

I virkeligheden er det verdens dårligste undskyldning, langt de fleste er faktisk mentalt modne som 18årige og kender konsekvenserne af sine handlinger. Så det er helt ude i hampen at tale om pædofili i det tilfælde!

Ja manglende selvtillid Q16 / M38
Disse kvinder er altid dem som ikke kan finde kærester. De dominerer diverse kontaktbureauer og bliver mere og mere frustrerede over at blive fravalgt. Som mænd går vi ikke glip af noget - lad dem bare tage på sexferie hvor tyrkerne kommer med alle de komplimenter som vi ikke gider give dem. Vi er ganske enkelt for dårlige til at lyve så kraftigt overfor disse strandede gamle hvalkvinder i deres sorte badedragt ;-)

Ja dårlig undskyldning :-) Q16 / M38
Som 17-årig havde jeg Bil og MC og en elskerinde på 40 år. Jeg vidst udmærket hvad jeg gjorde og fortryder intet. Faktis gad jeg slet ikke unge piger dengang men havde kun dem på omkring de 40 år. Men tiderne har ændret sig, synes jeg. Folk, især kvinderne, er blevet mere blufærdige, snerpede, generte, fordomsfulde, og så synes jeg de er meget grimmere end dengang. Faktisk ville jeg hellere leve i 1968 hvor folk tog på ø-lejr og hyggede sig nøgne i alle aldre. Idag kan nogle snerper finde på at ringe til policen fordi man ligger nøgen på stranden. HAllo hvad sker der med Jer gamle kællinger, er I fuldkommen hjenedøde efterhånden ?

---

LOL ;-) Q16 / M38
Ja det er forældrene som har problemet der, ikke datteren.
Jeg er sikker på at hendes datter laver en masse uden sin mors viden, fordi hun ved at moderen er frustreret og skizofren og ser pædofile allevegne, selv under datterens seng kan der ligge pædofile og vente til moderen går på apoteket efter sin medicin ;-)

Synes det der ord pædofil er meget misbrugt efterhånden. Gad vide om folk ved hvad det betyder og modbydeligt det faktisk er. Men igen af dem her i debatten kan forbindes med pædofili da pigerne helt af egen lyst er sammen med fyrene.

---

tja.. du kan ikke selv se anonym
at et forhold til en 14 årig og 13 årig er forkert ?

hvorfor tror du grænsen er 15... ? Har det min datter, var du meldt til politiet, da hun var 14 år.

så en på 12 er mental moden til sex anonym
grænsen er ikke flydende og jeg er ikke frigid...men jeg tænder ikke på ældre mænd.. du er gammel

fandt du din kæreste på arto.dk ....lige et sted for sådan en som dig.

Tænder på ældre mænd Q16 / M38
..siger du. Hvem har også sagt at du skulle det? Du kan tænde på hvem fanden det skulle være, det er slet ikke det diskussionen går på.

Du kan sgu ikke snyde mig, du lyder som en halvgammel bitter kvinde som vogter dine teenagepiger :-)
Få dig dog et liv selv.

Og NEJ jeg finder ingen på nettet eller arto eller de andre steder. Jeg finder dem på stranden, gaden, fitnesscenteret, diskotek, klubber osv. og det er ofte pigerne selv som kommer til mig og lægger an på mig, så du har meget at lære om livet. Tro ikke på alt hvad Ekstrabladet skriver, der er masser af unge piger som foretrækker at fyrene er væsentligt ældre, men de vil ikke stå frem og sige det fordi de ikke gider at forklare folk at de elsker fyren og at de selv ønsker ham.
Tag dig dog sammen.

:-) snyder dig ikke anonym
men man skal åbenbart være, gammel, fed, frigid og grum for at have min mening i dine øjne.

vågn dog selv op !!

Grænsen er 15 år maV
og den mener bør overholdes

Naturlig med en lækker steg Manden med kanden
En fyrrig mand vil altid være tiltrykket af en ung, smækker tøs i optimal fødedygtig alder. "Fit for fight" uden appelsinhud eller kropsligt forfald, men med friske æg i stokken der skriger på befrugtning mens feriliteten er på toppen.

Men forvent hysteri fra misundelige kvinder pga. at de dermed føler sig gamle og uattraktive. Ignorer dem. De vil himle op som små hystader når de mærker deres egen affældighed med ord som gamle svin, pædofile stodder etc.

Rank rykken og vær stolt af jeres forhold og kærlighed. Nyd kærlighedens safter så længe de varer.

Loven har det fint med jeres forhold da i begge er gamle nok.

Så der er ingenting at komme efter.

Den går begge veje !!! Anonym
Da jeg var 18 år bev min "mødom" taget af en kvinde på 41. Selv her mange år efter kan jeg stadig blive helt blød om hjertet når jeg tænker tilbage

Nemlig Manden med kanden
Er begge parter over den sexualle lavalder, så er der ingenting at komme efter.

Så er det bare pladder (misundelse).

Yes Sir Mogens
De sækker der peger fingre er selv de værste ludere.

Stærkt gået Mogens
Stærkt gået af en 60 årig at han kan score en tøs på 22 årig.

Sig ikke at de gamle altid er sløve padder.

Senior still going strong.

Altid og mest tomtitomtitom
Uden ansvar

Nyd livet
Der kommer mange skuffelser.
Som er en del af livet.
A

Mere glad og tryg ved en moden mand. Jutta
Det er jeg også. Og den erfaring har indianerne praktiseret meget.

Folk har så ondt i røven ! elway
Altså, selvfølgelig er der en stor aldersforskel på jer.. Men et berømt ordsprog siger : Alder er kun et tal.. Og kærlighed har ingen alder.

Hvis det kun er sex = Drop det !

Hvis det er mere end sex, så klø på, hvis du mener hun kan stimulere dig mentalt også.

Hvis der var 5 år i mellem jer, så ville der sikkert også være en masse som ville have ondt i røven, tænk på hvad du selv vel, og hvis du behandler hende ordentligt, så skal du ikke høre et ondt ord fra mig !

Til Konklution til tidens kvinder. Dick strygestål.
Du har fuldstændig ret i din udtalelse, kvinder har en mærkværdig måde, at bedømme andre kvinder på.

men jeg tror omtalte fyr her på 40 år, kører rundt med en gøglervogn, eller et tivoli, ikke fordi piger på 18 år, ikke vil gøre alt for at lokke en fyr, men mere fordi fremgangsmåden ikke lyder sandsynlig.

piger idag ved hvordan de snører en fyr, og bagefter anmelder de ham for voldtægt, jeg kender en pige som også blev "voldtaget, hun havde været sammen med kæresten, og kom først hjem kl. 1 om natten, hun bandt sig selv til et sømærke, og sad og skreg efter hjælp, da hun ikke kunne komme fri igen.

naboerne hørte nogle mærkelige lyde, men gjorde intet, da sømærket lå på en grusvej ved Randers fjord, så først næste morgen, da køerne skulle på græs, fik de øje på pigen.

politiet kom, og hun hævdede, at det var en handelsrejsende, med en brun kuffert, og fuldskæg, som havde "voldtaget hende.

politiet fandt hurtig ud af sammenhænget, men tilfældet blev blæst op i de lokale medier, og senere flygtede pigen fra byen.

idag skal man næsten have en samleje erklæring med vidner på, fra pigen, inden man inviterer hende hjem, selvom unge piger står på værtshusene, og faldbyder deres krop for 300 kr. ude i baggården.

som udgangspunkt kender man aldrig pigens motiv, det eneste man med sikkerhed ved, er at når først hun har fået lokket en fyr til et fast forhold, så stiger hendes vægt, en kvinde der har født 3 børn, har et fedtlag, der kan forsørge en hel afrikansk landsby, og alligevel brokker hun sig over, at hun ikke kan bruge en størrelse 34, manden er naturligvis den skyldige, for han har lokket hende, kvinder ønsker ikke at tage ansvar for deres eget liv, og ligeberettigelse er kun, når det er til deres egen fordel.

få hoppen ind på værtshuset for 40 kr. så betaler husarerne 150 kr. og hvis man også viser de nedfalde frugter, er der gratis adgang.

Kvinden skal mindst være Udsat Bæver.
20 år yngre, for at stimulere en rigtig mand.

kvinder ældes hurtigere end mænd, specielt hvis de bruger diverse cremer og lugtgener. med alderen stiger forbruget af hormonerstoffer, og den magnetiske sydpol, får gede patterne, til at synke ned.

østens kviner ønsker ældre mænd, dels fordi de er mere trofaste, og dels fordi de har mere status.

vi lever jo ikke i tran lampens skær længere, så derfor kan mændene udmærket se kvindernes forfald.

studier har vist, at kvinder får minkpels på samme måde som minkene.

de snerpede anonym
feminister vil altid ha ondt i røven, og man ska ikke ta sig af dem, hellere gøre det til sport at vedligeholde deres snerpethed

Så stiger hendes vægt :-)) Q14 - M41
Ja du har fat i det rigtige der. Sikkert er det at hun bliver mere og mere deform, og i stedet for at numsen strutter som byttes der om på maven og numsen, så maven nu strutter og numsen er helt flad.
Det er derfor man skal udskifte kvinder med yngre modeller når de bliver antikke.
Jeg kommer sammen med en pige på 14år i øjeblikket, og vi er meget lykkelige og forelskede ;-)

Go for it Fyr35
Pigen er myndig, voksen og hun vil gerne. Du har ikke givet hende nogen falske forventninger, så du har ingenting at have dårlig samvittighed over.

Selvfølgelig skal du da gå i seng med hende, hvis i begge har lyst.

What ever.. Girlie
Jeg har personligt intet imod at folk med forskellige aldri finder kærligheden sammen....

Jeg er selv 22 år og min kæreste er 34, og vi har bare det bedste forhold.. vi har snart været sammen i 2 år og vi har ikke været uenige en eneste gang. Har det bedre med lidt modne mænd da jeg finder dem....ja.. mere modne:)

Hilsen Jeanette

Ja du har ret.. millevillevums
Det gør vi sgu. Jeg bliver gammel og grim. Og det gør du sgu også.
Hvordan kan du sige du er forelsket? Du vil jo skifte hende ud, når hun bliver myndig. Er det kærlighed?

Ja mon ikke der er plads til os på slagteriet Villemums
Jeg kan da godt høre at jeg allerede er ved at falde for aldersgrænsen, og jae.. så ve vi jo alle hvilken vej det går for kvier over 30. Tandcheck, fedtmåling og så en dom...
Vi burde jo ganske enkelt blive gennet op udenfor slagteriet og have en kule i panden.

Hvad siger I piger?! Skal vi gamle kællinger ikke bare købe en ø og en masse katte - hva? så kunne vi have en kæmpe have og lave masser af god mad til os selv. Så slap vi sgu da i det minste for den indbyrdes konkurrence som efterhånden har taget overhånd. Der er sgu da ikke noget at sige til at plastiske operationer er så populære.

Men som udgangspunkt ser jeg altså ikke noget problem i at en mand på 40 går i seng med en pige på 18. Han begår intet kriminelt.
Til ham med kæresten på 14, så kunne det være rart at vide hvem du var, så du kunne blive anmeldt til strisserne.

Hun er 15 og jeg 68 år Kaos John
Den tror mange på

lyt til dig selv anonym
hvorfor skal det holdes hemmeligt.
Burde du så ikke droppe det helt, når du selv ikke syntes det er helt rigtigt???

ja, nemli' ja moster grethe
Altid godt at kunne stå ved, hvad man foretager sig. Ikke så meget for at pudse sin glorie; - men det giver en indre fred og tilfredshed, når man ikke lusker rundt i hemmeligheder.

til M med ung kæreste..... xxnn
Ja fordommene længe leve, jeg er kvinde, da jeg var 41 traf jeg en ung mand, det var ham der belejrede mig, mine børn er på samme alder som ham, han var 22, jeg var lige blevet alene, så jeg hoppede i med begge ben, men fra at være forelskede i mange år, er vores forhold nu gået over til at være kærlighed uden sex, vi kan ikke undvære hinanden, og vi er hinandens bedste venner, han bliver snart 50 og jeg er 69, det er snart 28 år siden vi traf hinanden. Jeg kan ikke råde dig, for der er da ting du skal tænke på ud i fremtiden, hvis det bliver alvorligt, f. eks. børn, som sagt jeg kan ikke råde dig, men jeg kan jo heller ikke tillade mig at ha´fordomme vel?.....lol, det skal lige siges at vi altid har haft hver vores lejlighed.

hilsen en meget moden kvinde

Selvfølgelig er det lovligt Villevums
Det må sgu da gøre som de har lyst til. Men jeg forstår sgu da godt "hystaderne" med det kvindesyn der hersker mange steder i debatten her - nemlig brug og smid væk. Hvem fanden har lyst til at blive betragtet som et tomt hylster, der bare bliver smidt væk når man bliver en smule bedaget. Det er da ikke særligt tiltalende eller empatisk, det må du da give mig ret i.

børn ikke noget problem M med ung kæreste
det var en dejlig historie :-)

Børn kommer vel til sin tid, for mig haster det ikke mere end det javer...men det gør det åbenbart for min kæreste...hun spørger ihvertfald mere og mere ind til emnet ...måske fordi flere og flere i hendes venindekreds begynder at få børn...ved det ikke :-)

Aldersforskel i sig selv hannah1
er ikke altafgørende, synes jeg. Hvor du går galt i byen er mht. jeres forskellige ståsteder i livet. Hun er stadig teenager, og du er på vej til at blive en midaldrende mand. Det, tror jeg, betyder, at der vil være mange ting, hvor I vil have svært ved at finde fælles fodslag.

Hvis du var 52 0g hun var 30, tror jeg, at sitautionen ville være en helt anden.

hej

Nyd det dog Anonym
Alder er bare et tal. Er selv 19 og har en kæreste på 32... Det føles ikke som mere end et par års forskel.

det modsatte sker også muie
jeg er en ung mand på 18 og har en elskerinde på 42, det er pragtfuldt

Hvis en kvinde på 31 år jetpost
er ældre, hvad gør det så dig til...Mosefund.

Ældre kvinder = 30 år britzen
Har du en lille pædofil i "maven" du sgu klam -

Ja det varer ikke længe, så er du tussegammel for hende, og hun skal prøve et lækkert stykke mandfolk i hendes egen alder, så kan hun prøve forskellen -

guller

hmmm ja caj
hvad ville du råede din egen datter på 18 til at gøre...????

føj!!!!!! f.eks. Tarzan
føj!!!!!!!!!!!!!!adddd!!!!!!!!!!!!!klamt!!!!!

Grow up Anonym
Kom igen når du blir voksen.

Herregud Missepigen
Lad det forelskede par romantisere.

Alder er et fiktivt begreb så længe loven ikke overtrædes.

Lad dem opleve og nyde hinanden.

GH tårene render sgu af grin Herren
Hemligheder er du fuld af puds din glorie moster!

Cool zounq
Spring ud i det,få den oplevelse som både du og hende gerne vil.Nyd at du kan få fat i en ung kvinde og skid så på alle hæmninger og løftet pegefingre fra alle andre.Klart at alderforskellen er for stor til et egenligt forhold men igen,nyd at du er byttet for en gangs skyld..

dit indlæg moster grethe
siger mere om dig end om mig!

Indtil... Krusty
...videre er du den eneste jeg er enig med i denne debat. Folk ser virkelig pædofile, og i det hele taget spøgelser, alle vegne. For fanden det er virkelig folks indstilling der er problemet her, ikke det faktum at en 40-årig dater en 18-årig. Jeg ser det komme allerede.....om 10 år er det ulovligt at indgå et forhold til nogensomhelst medmindre de +/- et par måneder er præcis jævnaldrende. Få jer en hobby. Kom mere ud blandt andre mennesker.

Og dit indlæg løven grr
siger mere om dig, end om ham.Du håner en mand, der søger lidt svar.

Jeg var 24, han 42 løven grrr
Mødte ham på en jordomrejse for et år siden. han er Italiener, og jeg,ja dansk.
Tog til Italien sidst i December, det var så godt 10 dage havde vi sammen. Sener kom han og besøgte mig. Men der fik jeg et problem, følte at folk gloede mærkelig efter os. Gamle sure tanter. Var virkelig led ved min reaktion, og viste ham den ikke. Siden ville han komme igen, men jeg gjore forholdet forbi, tænk en flok sure tanter "vandt". Det er et halvt år siden nu, og hvor ville jeg gerne, tage min sidste mail tilbage. Skrot op med de fordoms fulde envejs seende kedelige mennesker, hvorfor skal de blande sig i vores liv? De har så pisse travlt, samler benende og har aldrig noget skægt.
De pusser deres bil hver søndag, for omverdenen, skal ikke vide, de også blot er mennesker.
Så længe du gør alt klart for hende, alt det der kan ske. Så lev dit liv, lad ikke dem påvirke dig, som jeg gjore.

Mener bassen så også Fnis
At det er en gris, hvis en mand på 60 og en kvinde på 40 finder sammen?

Hun kunne jo være hans datter?...

Du lyder noget indgroet i dine tanker Fnis
Fordi en mand er 40 og en pige er 18, betyder jo ikke, at der ikke kan opstå en vis form for ligeværdighed.

Hvis manden er forelsket og pigen ligeså, så er det afgørende, pigen er myndig. Modenheden kommer med alderen, og en pige på 18 vil modnes hurtigere ved, at have en på 40. Lad forholdet vare så længe som det nu kan.

Den med hvis det nu var din datter er helt fortænkt, manden har jo ingen børn og får således heller ikke sådanne associationer.

Men er hun hans datter ? Bien med snablen
Hvis hun ikke er hans datter, så er det ikke griseri.

Kærligheden er grænseløs så længe det er inden for lovens rammer.

Lad dem nyde hinanden og svælge i kærlighedens søde safter.

Skid på de nypyritanske hystader. De har fået for lidt. Derfor har de set sig sure på livets honningkrukke.

Hun er 0, jeg er 100..! NanoChild
Var det mig ville jeg straks afvise og komme videre, for en pige på 18 vil stadig kun være et barn i dine øjne og alle de erfaringer du har gjort i dit liv mangler hun jo stadig og du kan ikke hjælpe hende på det plan - hun skal selv gennemgå alle de ting som du selv har gennegået og det hjælper ikke noget at begynde at prøve at oplære på hende, glem det...

66,6 årig dansk mand og ung pige what's the fuss?
hmm..ca 19 årig nu,,,

har været sammen ca. 10 år i gladsaxe kommune...

ingen problemer...

altså icarus
hun er som mange andre siger myndig... og hvis hun virker som om hun ved hvad hun vil kan det vel ikke skade at prøve.

skid hul i hvad andre siger med aldren... bare det ikke er dine penge hun går efter ;)

vær lige så sød moster grethe
og skær den ud i pap. Det kan jeg ikke se der er nogen som helst hån i, tværtimod mener jeg at have givet et seriøst svar!

har selv prøvet det jhghg
Da jeg var 19 (er nu 31) var jeg sammen med en på 42 et par gange...og det var virkelig god sex så det baskede...han var erfaren og jeg var ungt kød for ham..og fortryder absolut intet ;-)

Erfaring = alder? nej! sky mand
Jeg selv gik med en depression og psykiske problemer indtil jeg var 32 (som jeg negligerede indtil jeg omsider fik taget mig sammen og talt med min læge om det -han henviste mig til en god psykolog og efter 12 konsultationer synes jeg at jeg har fået styr på mange ting i mig selv).

Fra jeg var 15 til jeg var 30 gik jeg og "murede mig inde", helt og aldeles og fik simpelthen ikke oplevet ungdomslivet som de fleste andre har gjort.

Da jeg som 30årig mødte min første pige, der var hun 22 år - hun var blevet tiltrukket at mig pga. min alder, hvor hun satte lighedstegn med at jeg måtte være erfaren - ikke kun i sengen men mht. livet - altså at jeg havde fundet mig selv. Kun 1 md senere skrottede hun mig, ikke pga. mine evner i sengen, men simpelthen fordi jeg ikke var lige så "langt" i livet som hun var.

Siden har jeg haft meget svært/haft frygt for at date jævnaldrende piger - jeg er idag 34år - for jeg tænker at de da må have TÅRNHØJE krav til mig, omkring livet etc.

Selv drømmer jeg stadig om at få betalt min gæld af og sparet op og komme ud og rejse Jorden rundt som backpacker i 1-2 år før jeg kommer hjem og slår mig ned med nyt fast job og for at få mig et par børn som jeg kan kalde mine egne.

bare lige så du får det med - og til mange af jer andre: nogle gør sig erfaringer hurtigere end andre - det handler vist om ikke at have fået for mange "skrub" (specielt mobning) i livet som barn, så man tør leve livet og tør være naiv og handle istedet for at tænke som ung :-(

Netop Growler
Hystaderne føler sig gamle når de skal konkurrere med de unge lam.

Derfor bliver de som sure fordømmende ribs.

Tanterne er misundelige Anonym
Tanterne er misundelige fordi fyrene på deres egen alder hellere vil have de unge og smukke, derfor kikker de ondt på Jer. Deres formål er at gøre Jer usikre og at I skal afbryde forholdet.

Det samme gør sig gældende med mødre som vogter deres unge piger. De er stensikre på at pigerne synes at alle mænd som er 5 år eller mere ældre, er ækle - men pigerne har en anden opfattelse når de er uden for moderens rækkevidde :-)

Jeg er 40 og har aldrig før scoret så godt som nu. Alt fra 12 år og op til 30 år kan scores, men også ældre kvinder på 40 hvis de er slanke og har talje, men det er efterhånden sjældent.

MEN DU VAR EN KYLLING og lod tanterne dominere dig - SKAM DIG !
Tænk at du er så svag, kan du leve med det ?
Jeg hører også mange kommentarer når jeg har en kæreste på 14 men jeg vil skide på det :-)

Der findes lande hvor pigerne på 20 helt frivilligt og efter eget ønske søger mænd som er 20-40 år ældre.

Alderen har ingen betydning Zenta27
Jeg er selv 27 og er sammen med en mand på 46 det har ikke det mindst at sige at at han er ældre, det har noget at gøre med hvilket stadie i livet man er på. Man kan godt have en masser erfaring som 18 årig, men man kan da sørme også have meget lidt erfaring som 40 årig,
Følg dit hjerte, og lyt ikke til alle fordommene

fordom med omvendt fortegn ung elsker
Mange fordomme – jeg er en fyr på 23, ser så godt ud at de fleste på min alder kigger efter mig og er tillige på sol siden hvad økonomi og så er jeg jurist i min unge alder. Min kæreste 68, vores forhold er super med megen sex da vi jo godt ved at det måske ikke bliver ved grundet alders forskellen. Modne kvinder ved hvad de vil have og smager bedre.

Alder er ikke vigtig Ung elsker
Hej, Jeg er en fyr på 26 der er elsker til en kvinde på 68, der er bare herligt og så ved vi at forholdet er på lånt tid derfor er det langt mere frigjort.

De modne er de bedste Ung til de modne
Jeg er 23 og er elsker til en kvinde på 69. Så jeg kan bekræfte at de dufter og smager godt. Der er ikke noget som at give oral sex til en moden kvinde med modne skamlæber. Og så se og høre brysterne når du boller bagfra. De modne er de bedste.

Hun 64 jeg 21 Ung mand
Alder har ingen betydning, men det gør at forholdet er på lånt tid som så mange andre har sagt i denne debat.

Min kæreste og jeg har eritisk lej daglig og har sex flere gange om ugen så modenhed gør ikke sløv.

nej vel icarus
altså bare man ved hvad man går efter...

så man ikke bare går efter ham for at få en tur i hans bil eller hans penge...what ever...

bare de vil det samme