Hun er altid ét skridt foran

Hun er altid ét skridt foran sushiplanet
Hej Carl-Mar

Min kvinde frustreres kontinuerligt over at jeg ikke tager initiativ, herunder ikke bobler over af interessante diskussionsemner, planlægger overraskelser og tager styring. Det er alt sammen meget godt, men det kan være svært af få ben til jorden, når hun hele tiden er ét skridt foran.

Hvordan takler jeg den problemstilling?

pft.
/sushiplanet

Øj, øj, øj... anniehall
...følte mig lige lidt ramt der (på den gode måde, skal lige siges :)).

I min hverdag (arbejde og sån´t) er jeg meget initiativrig og farter hid og did og sætter ting i gang - vander processen og den slags...

Så når jeg er hjemme er det så dejligt, når min mand ind i mellem ta´r teten og har arrangeret noget fedt vi skal gøre sammen.

Jeg kan nogen gange være helt energi-flad...også er han bare der, med en skide god plan (timet og tilrettelagt ;))) og jeg får lov at komme med som "passager" - det kan være så herligt befriende. - Og jeg får jo pronto lyst til at give ham en hel masse igen, da jeg jo føler mig "ih og åh så forstået", "set og hørt", "top forkælet".

Vi har lært det henad vejen, det er ikke bare kommet spontant - men i takt med at vi har fået en forståelse for hinandens forskellige behov.

Dvs. at jeg kan (gjorde tidligere) drøne rundt og gøre noget for ham, for at glæde ham, men det jeg gør er langt vigtigere for mig, end det er for ham. Så må jeg jo egentlig finde ud af med migselv....

- hvem er det lige jeg vil glæde og hvad er det, der er vigtigt for ham (giver det mon mening???).

Jeg har ihvertfald lært, at kritik (motiveret af surhed og manglende behovsopfyldelse) er roden til alt dårligt i et forhold. Der er bare intet godt at hente i den motivation!

Det Bedste til dig!

Annie :))

Samarbejde tusse
I skal lære at samarbejde. Et godt forhold er også at kunne arbejde sammen - tage fælles beslutninger og kunne føre dem ud i livet sammen.
Personligt bliver jeg gal og føler min integritet bliver krænket, hvis andre bare tager beslutninger hen over hovedet på mig - jeg vil da være med.
Det kræver dog at man kan handle i solidaritet - og det er ikke alle, der formår at få andre med sig - det er min erfaring at nogle mennesker har en afsindig energi og rundsave på albuerne.
Snak med hinanden fortæl hvad i har af planer, ideer, forventninger og lyt til hinanden.
Åben kommunikation er vejen frem.
I kunne sætte 1 times tid af til at snakke om det sammen.

Det er let heltærligmand
du skal bare låne - sludder købe - Carl Mar´s bog Mænd til hende. Deraf fremgår tydeligt at mænd hverken kan forventes at stimulere en kvindes hjerne eller hendes klitoris på en kvalificeret måde. Og da slet ikke samtidig.

Hun er altid ét skridt foran Carl Mar wannabe
Du læser min nye bog mænd, og melder dig til et af mine aftengrupper hvor der er åbenthus på lige mandage
og ulige tirsdage kl 19 til 22.30
pris 300 kr pr aften
Herefter tager du den totale styring for en tid, så hun kan lære at inordne sig under dine behov. Spil også gerne mit kortspil med hende.
hilsen
www.carl-mar.dk "

hun er aldtid et skridt foran carl-mar
du kunne f.eks. invitere hende ud, give hende en
gave, rose hende, give hende positiv kritik,
stille krav til hende om at hun skal være mere
passiv og lytte mere
hilsen
carl-mar