hun er irriteret over jeg ikke er jalous

hun er irriteret over jeg ikke er jalous mighem88
Mig og min kæreste har snart været sammen i godt 5 måneder, og det har været rigtig godt synes jeg. Problemet er bare at hun tit og ret ofte får en uimodståelig lyst til at gøre mig jalous. Fx til fester hvor hun sætter sig på hendes venners skød, dog uden det utroskab. Jeg plejer i sådan en situation at være ligeglad, for jeg ved at hun elsker mig hvilket hun har vist og sagt rimelig meget.
Efter festen kan hun tit i stiv tilstand sige, at hun er irriteret over jeg ikke reagerer på hendes flirten overfor andre mænd. Jeg elsker hende men er normalt meget relaxed og tager alting roligt, og jeg fortæller hende tit på forskellige måder at jeg elsker hende.
Jeg er lidt ked af om, det kan udvikle sig til decideret utroskab fra hendes side af efterson jeg synes, hun prøver det mere og mere af. Til gengæld når jeg får en opringning fra en veninde eller en sms, så er det med det samme "skriv du er sammen med kæresten, nu!".
Jeg har haft en snak med hende om det, og har sagt at jeg på alle måder prøver at vise, at jeg elsker hende, men at jeg ikke kan blive jalous. Men igen prøver hun på det og det ender sgu måske snart i utroskab. Hvad kan jeg gøre, og hvorfor er der nogen der så gerne vil gøre deres kæreste jalous?

Du skal da mmi4ever
netop være stolt over, at du IKKE er jaloux. Der findes ikke noget værre end en jaloux kæreste !
Og tillid i et forhold er absolut det vigtigste. Det må du forklare hende. At du stoler 100 % på hende så du har slet ikke grund til, at være jaloux.
Men det lyder godt nok underligt, at hun ønsker, at du skal være jaloux. Ville hun jo gøre hvis du IKKE viste hende kærlighed men det gør du kan jeg jo forstå.

Held og lykke med det.

/mmi4ever.

Det er en ganske irriterende og barnlig reaktion Morgenfryd
der kommer fra hende, men i bund og grund er det hendes usikkerhed på dig. Jeg synes det er nemt at gennemskue.

Prøv at vend den om og konfronter hende x-ham
Hey Meyheim88

Din kæreste prøver dig af, fordi hun har lavt selvværd og BLIVER derfor meget jalouX, det ER ikke sjovt! Jeg HAR prøvet det samme! Jeg BLIVER også sjældent jalouX, men det er nok fordi mine venner tit har taget de piger, som har været interesseret i mig og jeg har stillet mig i baggrunden og jeg derfor har tænkt, at det kan være ligemeget, hvis jeg så endelig fik en kæreste, at hun så spillede op til andre mænd, da hun så nok ikke var interesseret i mig.

Nogle piger tror bare fyren skal vise sin kærlighed ved at vise, at han kan blive jalouX.

Du kan jo prøve at vende den om og spørge hende, HVORFOR hun så tydeligt FLIRTER med andre fyre, og om hun ikke tager dig seriøst! Det kan måske få hende til at tænke, hvis hun da ikke er helt hjernelam!

Kvinder :) elway
Du har fat i den HELT rigtige ende.. Også i fremtiden :) For selv om hun piver, og vil have du skal være jaloux, så ville hun også pive over det HVIS du var jaloux.. Kvinder kan godt lide at "lave om på deres mand" eller i hvert fald prøve på det.

(ikke min mening at generelisere på ovenstående!)

Hun er selv pisse jaloux din kæreste, og hun måler sin kærlighed til dig i jalousi.. For det første er det jo forkert.. Bevares hun kan VIRKELIG mærke sine følelser, men det gør ikke hun elsker dig mere end du elsker hende.

I fremtiden, så er det RIGTIG vigtigt at du heller ikke bliver jaloux, og det lader det jo så heller ikke til du bliver, for når du ikke er det, så tænker hun: "Jamen hvorfor er han ikke jaloux når JEG er jaloux" ?? Men det gør kun du virker en anelse mystisk, fordi hun ikke kan regne dig ud.. Og DET ELSKER kvinder ! (GENERELISERING!!)

Hvis du derimod var jaloux anlagt, så ville hun vide PRÆCIS hvor hun har dig henne, og tro mig, den magt kan kvinder ikke tåle at være i besiddelse af.. haha [;)]

Så bare tag det hele roligt.. Hun er ikke dumt nok til at teste dig med utroskab, for du virker nemlig mystisk, ikke jaloux og hun er HELT pjattet med dig !

kunsten at forstå kvinder mytzen
kvinder er nogle komplekse væsner, der nærmest kun kan forstås af andre kvinder (tydeligvis)

jalousien er ikke fordi hun er usikker på du elsker hende for det har du jo fortalt hende og vist hende og alt det der. nej jalousien er fordi hun (og alle andre kvinder jeg kender) elsker når vores MAND kæmper for os og lige viser de andre mænd at det er jeres dame.

det skal ikke gå over gevind og ende i et forhør men f.eks hvis hun sætter sig på en vens skød så gå hen og LØFT (lidt macho) hende ned og plant hende på dig selv engang imellem og andre gange vær ligeglad, det giver lidt spænding og sikkert den jagt hun søger...

dog synes jeg ikke du skal give helt efter for kvinder elsker også lidt modspil men mest af alt lidt macho og en farlig fyr

håber det hjalp lidt for tro mig, det er en naturlig følelse hos nogle kvinder

Vi kvinder forstår jo heller ikke os selv ;-) herete
så hvordan kan vi forlange, mænd skal kunne forstå os? [:O]

Det med jalousi er en speget sag. Ikke sikker på du altid har ret - omend i visse tilfælde har ret mht. vi kvinder elsker vores MAND kæmper for os. Rigtigt er det dog, at det er dejligt at mærke, når ens mand tager over og sætter grænser for andre "hanners" indtrængen på HANS territorium.

Min mand er ikke særlig jaloux anlagt - måske fordi jeg giver ham NOK kærlighed og han er tilfreds med det, hm... Men dèt kan da godt have være medvirkende til, jeg ikke turde andet end stoppe min utroskab, fordi jeg ikke kunne være sikker på min mand ville kæmpe for mig. Han villle måske bare tage mit valg til efterretning, som jeg iøvrigt selv ville have reageret, altså hvis det var ham, der var utro!

Men så står man jo alene tilbage med "aben" [:$]

Omvendt: At min mand regnede så meget med mig, DÈT gjorde nok også sit til, at jeg indså jeg var så langt ude og svømme et sted, hvor jeg jo ikke kunne bunde, for jeg kunne ikke overleve uden netop HAM som min redningsvest!

Så min mands manglende jalousi,hans store sikkerhed på sig selv gjorde jo, at jeg blev usikker på mit eget projekt. Så jeg tror trådstarteren her gør klogt i ikke at spille med på kærestens spil. Men risikoen er der, for hun måske går endnu længere, end hun inderst inde ønsker, for at vække ham til mandlig DÅD?!?

E han ikke jaloux anlagt, synes jeg han skulle se at komme op på mærkerne mht. at give sin kvinde så megen kærlighed og bekræftigelse, at hun netop IKKE har brug for at gøre ham jaloux. Han skal da fange hendes signal og ikke bare lade stå til...

Min (forhenværende) elsker er til gengæld jaloux anlagt. Og det har omvendt - mærkeligt nok - holdt mig fangen. Jeg har haft langt sværere ved at frigøre mig her, når jeg i flere situationer har mærket hans jalousi - indrømmer at det tænder mig! Hans jalousi omkring hvad jeg foretager mig, mht. min mand og andre mænd iøvrigt,som jeg kender. Han fastholder mig faktisk med sin jalousi. Så hans jalousi er nok med til at fastholde mig på et plan...

Men stort set enig i at kvinder er ret så komplicerede væsener. Puh ha, havde jeg været en mand (takker skæbnen jeg ikke blev en mand!!!) så havde jeg bestemt gået et stor bue udenom kvinder. Jeg var blevet bøsse - det er både sikkert og vist [;)]

Pusser

Lær hende lektion Anonym
Tag hårdt fat i armen og spørg hvad sækken har gang i... Lad det ikke gå ud over de uskyldige fyre hun bruger i sit game. Enten afretter du hende eller også finder du en pige, der er stabil mentalt.... Det er helt tydligt at hun fejler noget og det er dit liv for kort til at du skal drages ind i!

Hvis det var min kæreste der opførte sig på den måde ville jeg sgu gå amok. Hun viser overfor alle at hendes hubby-boy finder sig i alt... Og det jo ikke meningen vel?!