Hun er ven, men jeg vil mere

Hun er ven, men jeg vil mere the boy
Hey allesammen, håber i kan hjælpe mig![:|]
Jeg er en dreng på 14 år, som er blevet forelsket i en pige. Problemet er bare at hun er i forvejen en af mine veninder,(ikke en af mine aller tætteste, men stadig veninde) og det at jeg er forelsket i hende er osse meget nyt.
Nogle der har et forslag til hvordan jeg skal gribe det an?

Vær ikke for sød junk
Hvis du hele tiden er sød og opmærksom, så ender det med at hun spiller fodbold med dit hjerte. Piger er ikke særlig søde overfor søde fyre.

Vær en drengerøv uden at skamme dig. Tjek hendes krop ud når hun går forbi, og spred noget sladder om at du godt kan lide hende. Lad være med at tage initiativ lige i starten. Vent indtil hun næsten skriger efter mere opmærksomhed fra dig. Så inviterer du hende med i biografen.

Det kan du sagtens klare. [:)]

tak the boy
det vil jeg prøve, tak for rådet [:)]

Jeg synes... Jamilla
Jeg ville mere sige du skulle... være romantisk - på en lidt drengede måde. -jeg vil give "junk" ret i at du skulle sprede noget at du synes hun er pæn osv. Det ville være godt! og så fløjt af hende når hun går forbi, og snak lidt med hende... give en seddler i timen, hvor du laver joke, af læreren eller noget andet... invitere hende til fester.. snakke meget med hende!

Sig det! zofiah
hej The boy,
jeg ved præcis hvordan du har det, jeg har nemlig oplevet det samme. Jeg valgte dog ikke den bedste ide, jeg valgte ikke at sige noget til ham, og holdte mine følelser for mig selv. Men det var bare svært når han jo var en jeg var forelsket i, og han kom og fortalte mig om den pige han var vild med, osv.
Så jeg synes bestemt du skal sige det til hende, for det første er hun kun en dårlig ven, hvis hun ikke føler i kan have et venne forhold efter det... Så er hun ikke det værd. :)

Ja, men.. the boy
Det har du nok ret i, men det er kun 3-4 måneder side at hun var forelsket i en anden, men han ville bare være gode venner...hun sagde til mig at det var fint nok og at hun er ovre ham (alt det sagde hun fordi jeg jo er en ven)..men pointen er at jeg tror jeg skal vente lidt med at sige det til hende nu hvor det er så kort tid siden med ham den anden..

har prøvet det selv forståelig pige
hej (:
jeg er en pige på 14 år som kender alt for godt til at mine venner bliver forelskede i mig!
hvis hun viser interesse for dig så spørg om hun ikke vil med til fest, eller bare om hun vil være sammen en dag?
men hvis hun prøver at afvise dig så se det i øjnene. og lad hver med at prøv igen og igen, for det bliver bare irriterende for hende.
og lad for guds skyld endelig være med at være for klistret op og ned af hende og alt det der.

hilsen mig

Aj .. Anonynus
Nu må i holde.. du skal self, være sød og rar, og virke interesseret, uden at klistre !
Piger gider ikke smarte fyre, som tror at man når ind, ved at være en nar.
At vise at du sys hun ser godt ud, og pifte, osv. er da en fed ide .

Men vær dig selv, og fortæl det ; P