Hun fik smæk i den bare

Hun fik smæk i den bare Mariann
Hejsa

Jeg har en veninde der er 14 år som nu bor i tyskland. Forleden boede hun i danmark på hotel sammen med sine forældre, og mig og hende var ude til et stykke ud på natten, selv om vi begge skulle være hjemme senest 23 om aftene.

Næste dag var vi sammen igen, og jeg fortalte mine forældre var blevet stik tossede og havde skældt mig længe ud.

Hun fortalte at hendes forældre havde fået nok og havde slået hende. Da hun var kommet hjem der om natten, havde hendes forældre ventet i stuen der hvor de boede, og da hun var kommet ind var hun blevet skældt ud og ud, og fået at vide at nu skulle det være slut med den opførsel. hun havde så bare ignoreret dem helt, og var begyndt at gå hen mod det værelse hun boede på, men mor havde rejse sig og stoppet hende og taget hende med tilbage i stuen og sagt til faren at han havde ret og der skulle nye boler på suppen. Hendes far havde så taget fat i hendes bukser og underbukser og bare trukket det helt ned mens moren holdt hendes arme og så havde moren trukket hende hen over far knæ, og ladet faren give hende smæk i hendes bare numse i lang tid der midt i stuen over hans knæ helt uden bar og moren stoppede det ikke så meget så hun havde sprællet og sparket og græde og bagefter var hun bare blevet rejst op og sagt at hun så ved vad der sker næste gang hun gør det igen.

Synes i det er ok for en far at gøre det når hun er 14 år jeg ville nok dø fordi det var pinligt hvis min far gjorde det jeg har ikke taget tøjet af foran mine forældre siden jeg var 10 år og slet ikke underbukser

Håber ikke det er en syg fantast.. m35kbh
som ilge opdigter en historie for at få lidt opmærksomhed mod sine egne perverse fantasier, men okay hellere i fantasien end i virkeligheden, men lyder opdigtet.

hvad syntes du selv moralos
og hvem af jer tror du der er lettest at logge næste gang?

måske skulle du tænke over at små piger også resikerer at få trukket bukserne af med magt i nattelivet

MELD HAM Pia F
meld den perverse stodder.
Han er ikke rigtig i hovedet.
Ingen må klæde en 14 årig af og udføre sine sygelige perverse fantasier, han må nøjes med at slå sin kone i røven når de har sex.

Jeg ville ik se min far i øjnene mere hvis han gjorde det!

Fucked up junk
Voksne mennesker der slår børn fortjener kun én ting. Deres livs røvfuld og gerne med varige men til følge. Sådan har jeg det.

En far som stripper sin 14-årige datter med vold fortjener at være alene uden familie resten af livet.

Efter min mening skulle I snakke med nogle af jeres venner om at lære faren, hvad der sker, hvis HAN gør den slags igen. Han er bestemt ikke for gammel til lidt opdragelse, lyder det til.

forstå det Anonym Q
Det er bestemt ikke i orden at slå sine børn, eller trække buksene ned på en 14 års pige.
Men jeg synes heller ikke det er i orden, at dig og din veninde ikke kommer hjem til tiden, på den måde mister jeres forældre tilliden til jer og i får måske ikke lov, at komme ud en anden gang, eller tiden bliver sat ned til klokken 22.
Jeg kan godt forstå hendes forældre lidt, de sidder i en fremmed by, et fremmed land, og ved ikke, hvor deres datter er og da hun endelig kommer hjem ignorerer pigen dem, i stedet for at sige undskyld. Så er der ikke langt til en desperat handling, som den faderen udførte.

jeg synes anonym K
Dælme det er helt ok. for hvad laver sådan et par fjante tøser om natten i byen. Hendes forældre forældre har været skrækslagne, og så synes jeg sg det er ok. der er ikke nogen der til dags dato har taget skade af en regulær røvfuld.

Alt det pis om at idag må man ikke en "smække" ungerne har jo ført til at de er fjøjtende ligeglade med alt, de udøver vold, drikker og ingen må rører de små pus.

Jeg synes det er ok!!! Hatten af for de forældre.

Nej prøv at høre Pia F
Han kunne gøre så meget andet, men han ønskede at klaske sin datters røv rød, og han har nok ik lukket øjnene imens.....
Han blev ved længe, selvom pigen gjorde modstand og græd, det er nok for liiiiige at trække det ud, det føles jo så dejligt ik ...
syg stodder

opdragelse lig perverse lyster? Pia F
Det handler ik om opdragelse men om perverse lyster.

fake indlæg af pervers person/ fjern indlæg tak! fjern det indlæg
Den måde skriveren excellerer i at udpensle smækkene, fortæller klart at det her indlæg er fake, skrevet af en der tænder på voldsovergreb på mindreårige...

Der tager du fejl carmenfreya
Voksne mennekser der selv tænder på at give/modtage smæk eller anden form for dominans og underkastelse, er meget bevidste om at det er en leg udelukkende mellem lige værdige og enige voksne. Og de er meget opmærksomme på at adskille denne lyst fra opdragelsen af deres børn, som der til gengæld aldrig bliver lagt hånd på.

At det så tilmed er forbudt og dermed strafbart at revse sine børn i dagens danmark er en helt anden ting.

Jeg går ikke selv ind for korporlig straf som opdragelsemetode, men erkender at ingen børn eller unge nogen sinde har taget skade af faste rammer og konsekvens. At konsekvensen så ikke nødvendigvis behøver at være korporlig er en anden sag.

Derudover er der forskel på børn lige så vel som på voksne. Nogen børn og unge kan ved gud ikke tåle den totalt frie opdragelse, hvor der ingen grænser er. Andre bliver totalt kede af det ved den mindste skæld ud, også selvom der ikke er rørt ved dem.

Kærlig hilsen
Carmen

lovgivning Anonym
tja! lov er lov og lov skal holdes - Det kommer ikke til diskution!!!Men når alt kommer til alt kan man jo stille sig selv detspørgsmål om mange af de love der bliver vedtaget er heltfair!!!

Mange love carmenfreya
er totlalt hen i vejret, og ikke særlig gennemtænkte. Så der kan vi kun være enige.

Alt for mange love, tager ikke hensyn til individuelle forhold, men presser os alle ned i samme firkantede kasser, også selvom nogen af os måske er trekantede eller runde [:|]

Ved godt at man ved lovgivning netop ikke kan gradbøje, men man burde så tænke dem bedre igennem, før man vedtager.

Kærlig hilsen
Carmen [l]

Jeg har truet min datter med den samme latina-der-elsker-solen
men har ikke gjort det endnu. Jeg har sagt at hvis hun gør dit og dat får begge baller rød som tomater af få smæk. For nylig kørte hun kl. 22.00 om natten uden lugter på. selvom jeg havde spurgte om, hvis hun havde lugter på cykel og hun sagde "ja" (det har skete to gange nu forresten)da jeg vidste at hun kom uden lys, fik hun at vide, at hun vil få en røvfuldt bare numse..men "en el momento de la verdad"..gjorde jeg bare ikke det. Men engang i mellem, for at mærekere mig, ude at det blå luft siger jeg til heden.."Du skal få en røvfuldt snart, når jeg får tid.Husk det at du få to røde baller!!". ,Men...eg har fundet en bedre strategi, jeg truer hende med at sige høj og tydeligt til hende, det samme foran drengene..fra hendes klasse, så hun klapper hestene..

Hun er blevet for stor. Hun er for stærk..men har haft lyst til at gøre for at ..den mini teenage hjerne kommer til at fatte, hvad det blev sagt.

Ja, den lektion burde alle under 18 få SF-er
for lignende udskejelser, så de lærer at opføre sig ordentlig.

sys det iorden tarzan;)
sys det er helt iorden. de unge har ingen respekt mere og sys det er helt iorden det de gjorde. måske var det ikke deres hensigt også at trække underbukserne ned, men kan næppe forrestille mig hun gik med til det frivilligt så hun har nok sprællet lidt.
sys det helt okay.

I orden Den ukorrekte
Forældrene gjorde det helt rigtige.Mange unge opfører sig dårligt, fodi forældrene ikke har turdet sætte grænser og give en god endefuld.Det virker, men det gør pædagogsnakken ikke.

Klø Lalle
Det er forkert at give børn smæk. Det er noget andet med voksne kvinder. De skal ind imellem have klø i enden. Så er der fred i det lille hjem. jeg har haft flere kvinder, og de har alle fået endeuld i den bare. Med hånden eller spanskrør, og altid i den bare numse. Det hele gynger under kløene og jeg ved godt at det svider, men klø skal hun have. Og det er en aftale, hvis vi skal bo under samme tag. Og alt er tilgivet bagefter og vi er gode venner og har det så godt. Og store halvoksne eller voksne børn skal også have røvfuld hvis de har fortjent det og så længe de bor hjemme. Det er sogså en aftele.
Om lørdagen stiller mine stor piger og konen til klø. Alle ser på at de andre får smæk i enden. Min kone får smæk sidst. Hun har indtil videre den største røv, men pigerne er ved at overhale hende. Men de får altså alle nogle hårde klask med hånden eller rap med spanskrøret. Og vi lever en dejlig fredfyldt.

Du går for vidt mumrik_bakunin
Jeg er enig i at voksne mennesker - kvinder så vel som mænd (!!!) - kan have godt af en god gammeldags endefuld i den bae numse, men dér skal man på det kraftigste slå fast at der er tale om en ren og skær seksuel handling.
Man slår ikke børn, hvadtenten man tænder på det eller ej. Og det er fuldstændig ligegyldigt om de bor hjemme eller ej.
En endefuld er enten udtryk for VOLD eller SEX. Ingen af delene bør man udsætte sine børn for og heller ikke hvis de er omkring de 18.
Men ellers er jeg enig. Kan man lave en aftale med en mand eller kvinde om at vedkommende skal have smæk i numsen når han eller hun har været uartig, så er alt jo som det skal være.
Men dine piger skal du sgu holde dig fra! Dejlig og fredfyldt? OP I RØVEN!

Rap i enden Sky
Man må ikke slå børn, men konen skal ofte have røvfuld. Det får hun ca. en gang om ugen. Og altid i den nøgne ende. Hun er indforstået og vi har det godt sammen. Hun får i enden med hånden eller et spankrør eller en hårbørste. Hun bliver rød i den store bagdel og det svider og klør, men hun er tapper. Hun henter selv spanskrøret og hun har altid strømper og strømpeholder på. Smuk skue der indrammer den stor røv. Så er det strambuks og afstraffelsen begynder. Hun græder tilsidst lidt, men bagefter tilfredsstiller jeg hende som hun gerne vil have det, og vi har det så godt. Hun fik klø på samme måde af sin far, mens moren så på. Og hun så også når moren fik rap i røven med spanskrøret. Hun er vokset op med det og har det godt og trygt med det.
Konen og voksne hjemmeboende børn skal ha´ klø i enden.

Voksne hjemmeboende børn mumrik_bakunin
Jeg synes godt om dig og din kones forhold men glem lige idéen med at give voksne hjemmegående børn smæk. Det holder ikke en meter

Rap i numsen med spanskrør abe
Rigtigt - jeg giver også min kone rap i enden med spanskrør - mindst hver 14. dag, men som regel en gang aom ugen.
Hun stiller selv med spansserøret i hånden, bar ende men dog med nylonstrømper og strømpeholder. Så må hun stå strambuks og modtage mellem 3 og 6 rap i enden. Aldrig mere en 6 rap med spanskrøret. Om aftenen må hun vise mig sin stribede røv. Hun bukker sig. Løfter natkjolen og der har vi så en nøgen kvindenumse med striber. Så går vi i seng.
Hendes far gav hende også endefuld i den bare med spanskrør. Hendes mor fik også i den nøgne ende. Med hånden og spanskrør.
joh, spanskrøreet er godt og ikke afskaffet. jeg har givet mellem 5 og 10 kvinder rap i røven. Ingen har protesteret. Der er ike to nøgne kvindenumser der er helt ens. Jeg foretrækker en ret stor røv med runde, bløde baller. Herligt at se når en ny kvinde bukker sig og trækker trusserne ned for at få klø.

fandeme for meget catja
det der med at give teenagerer smæk.
da jeg var 13, havde jeg en veninde på 14, som regelmæssigt fik tjekket om hun havde mens, og fik tit klask i røven, af sin far og ældre brødre. jeg ser det helt forkert, men i hendes familie, var det helt normalt. hun er fra iran, og gik til dagligt med burka, men hjemme gik hun som regel rundt i t-shirt og trusser. hun talte altid meget åbent om det, og havde det ikke som om hun havde det dårligt med det.

jeg syntes det er sygt, at i kan sidde, og syntes at det er helt okay.

Om at give en rigtig endefuld. Blue
Jeg kom engang sammen med en dejlig kvinde med en flot figur - flot, flot bagdel. Hun mente, at det var helt iorden, at jeg gav hende klø i den nøgne ende, når hun fortjente det. Ind i soveværelset, støtte med hænderne på sengen (strambuks). Smukt buet stram røv. Op med nederdelen (det var svært; den var stram og røven stor). Og så tre rap i røven med spanskrøret. Somme tider seks rap i den nøgne ende. Og så skulle hun blive stående - uden at røre røven - indtil jeg gav hende lov til at rejse sig. Hun fik også tit nogle ordentlige klask med hånden eller en hårbørst. Ballerne gyngede og blev røde. Hun tog det pænt. Hun havde tåre i øjnene men syntes at det var fortjent med klø i enden.

Enig! mumrik_bakunin
Denne mishandling finder sted overalt i verden. Sygt.
http://www.corpun.com/index.htm

Rap i numsen med spanskrør husbonden
Enig - min kone får også med jævne mellemrum et par sviende rap i den bare numse med spanskrøret. Når hun ikke opfører sig som jeg ønsker hun skal eller hvis hun sjusker eller er doven, ja så vanker der. Typisk 5-10 rap. Hun står strambuks med løftet nederdel og trusserne nede om knæene og modtager mine rap - og hun tæller hvert eneste rap højt opg tydeligt, så vi ved at hun får det antal som jeg har bestemt hun skal have. Bagefter takker hun mig med et kys fordi jeg vil bruge min tid på at opdrage hende til en lydig hustru.
Hilsen mig

Helt iorden Løkke
Det er helt iorden og rart a høre der da stadig er forældre som kan opdrage deres snot unger

endefuld som straf Kvi
Man må ikke slå børn og det er ulovligt, men din veninde tager nok ikke skade af en endefuld. Jeg fik selv endefuld som barn, og nu også som voksen kvinde. Min mand elskeer at give mig endefuld i min bare numse.

fornuftig opdragelse icare
Endefuld er den bedste måde at korrigere dårlig opførsel på, simpelt men sandt.Før mig så til gabestokken,thi jeg er politisk ukorrekt.

Rap i enden grønne
Min kone får også endefuld jævnligt. Hun er indforstået med, at blive straffet, når hun har fortjent det. Det er klø i enden med spanskrør. Klø i den bare ende. Op til seks ret hårde rap. Det foregår i soveværelset eller ude i køkkenet, hvor hun bukker sig ind over køkkenbordet. Og så er det klø i den bare mås. Hun græder somme tider lidt. Og hendes ret store dejlig røv bliver rødstribet og balderne dirre og gynger. Både når slaget falder og når hun venter på et rap. Hun fik også klø af sin far og mor - selv som ret stor pige.

Rap i numsen med spanskrør Måne
Min kone får også rap i numsen eller klask med hånden. Jeg tror der er en del konen der får smæk i enden. Når min kone har lagt op til det siger jeg: Så er det klø i numsen, skat. Og så går hun ind i soveværelset. Det næste jeg siger er: Strambuks. Og hun bøjer sig. Så løfter jeg kjolen og trækker trusserne ned så enden er bar.
Hver gang jeg siger strambuks, så ser hun på min, slår øjnene ned og bukker sig.
Vi kender begge fra vores barndom orden - strambuks. Så var det med at få bøjet sig så enden var stram og så fik man en rigtig endefuld. I skolen var det hårde rap i enden med spanskrøret. Både piger og drenge fik rap i enden med spanskrøret. Der stod et spansksrør i skabet i hvert klasseværelse. Ind imellem var det væk og så fik den der skulle rappes i røven besked på at gå ind i et af de andre klasseværelser og spørge om der var et spanskrør der. Og alle viste at den der kom og spurgte skulle rappes.Vi gloede på ham eller hende og vedkommende blev lidt rød i hovedet. Somme tider var det en frøken, der sad i klasseværelse og hun fik også mange gange røde kinder. Hun var nok vandt til at få klø i enden, når hun kom hjem. Så hun følte måske med drengen eller pigen der skulle have svidende røde striber i enden

Herligt krabask
Det er jo også en dejlig ting.
Min veninde har lige været slem, så hun fik naturligvis en god endefuld i sin bare numse, og hun fik også lov til at smage på mit bælte. Så nu ligger hun nøgen og glad med tårer i øjnene og blussede kinder.

Venner må hjælpe hinanden[;)]

rap i numsen sorte jørgen
Naturligvis skal en kone have rap i den bare numsen med et spanskrør hvis hun ikke opfører sig ordentligtover for manden. Jeg har fra første dag i vores nu 43 årige ægteskab praktiseret denne form for afstraffelse og min kone klager den dag i dag ikke over at stå strambuks med bar numse og få etpassende antal rap med spanskrøret som regel 6-8 rap der giver striber. Det sker ikke hver dag, kun når hun har fortjent det, men vel nok ca 1 gang ugentligt. I øvrigt synes jeg at striber i numsen ser flot ud på en fuldmoden kvinde.

Rap i røven Hanløve
Ja, konen skal ha rap i røven. Kærligt ment men alligevel en afstraffelse. Min kone har en vidunderlig, lidt stor røv. Hun har fået mange rap i røven i løbet af årerne. Naturligvis altid i den bare. Hun kan ikke blive stående i strambuksstilling, når rappet er faldet. Hun retter sig lynhurtigt op, men hun må ikke røre numsen. Så hun står og hopper lidt og tripper lidt (det er et dejligt syn for ballerne gynger og hopper, og striben bliver synlig).Men hun skal hurtigt bukke sig igen og et nyt spanskrørsrap falder. Jeg synes det er syn at give mere en 6 rap. Som regelen er en tre fire rap fint, og hun er blevet straffet. Hun siger selv, at hun skal straffes og hun føler sig mere tryg, når hun ved at uoverensstemmelser giver rap i røven og sagen er glemt. Selvfølgelig bliver hun grundig pulet bagfra efter at hun har fået klø i røven.

rap .... DANSKEREN
Dominans er spændende, udmygende - kan gøre avs...pigerne taler helst ikke om det men de elsker det...også det bagefter....

rap i numsen Anonym
Jeg er også tilhænger af at konen skal rappes. Hun får rap i røven med et spanskrør, når hun har fortjent det. Rap i den bare røv - naturligvis.
Jeg rapper hende ca en gang om ugen. Hendes veninder bliver også rappet. Af mig. Dem som selv synes de trænger og ikke har nogen mand til at rappe dem. Nogle ordentlig rap - balderne bliver rødstribet og gynger. jeg har set en del dejlige kvindenumser. Jeg holder mest af de lidt store numser.

rap i numsen Anonym
Jeg synes også godt om at rappe. Rappe eer et passende ord. Jeg rapper tit nøgne kvindenumser. Jeg tror der rappes mange steder i de små jhjem. Jeg rapper inde i soveværelset. Min kone skal gå med strømpeholder og nylonstrømper. Når der skal rappes står hun strambuks, jeg løfter kjolen op på ryggen og trækker trusserne ned. Røven er flot indrammet af strømper og strømpeholder og hun får rap i den ret store røv.

Hun fik smæk i den bare flemming35
vil du også have smæk i din røv

Hun fik smæk i den bare Anonym
Hvor er i langt ude, den her debat er da kørt helt af sporet... Hvis i gerne vil snakke om at smække kærester/koner, så find et passende forum!
Det her handler om, om det er okay for en far at slå sin teenage datter i bagdelen uden tøj på... (eller bukser) Og nej det er det ikke... personligt tror jeg ikke på nogen nogensinde har taget skade af en røvfuld, men når vi snakker teenager er det squ for sent, og det skal også kun være når den virkelig har været gal... Og da slet ikke uden bukser! Kan godt forstå forældrene blev sure og frustret, men det gør det squ ikke okay!

Og til jer der tænder på at smække kæresten, fred være med det, men find et passende forum at snakke om det!

Om at give en rigtig endefuld. Stribet tiger
Mine kvindelige bekendtskaber har alle vist hvad stambuks og rappe betød. Strambuks - der skal rappes. Så bukkede kvinden sig og fik rap med spanskrøret i de bare røv.
Stambuks, der skal rappes.

Hun fik smæk i den bare Neilred
Ha, ha, det er da kampgrineren - en tosse, der debatterer med sig selv (eller snarere er ganske enig med sig selv).
Prøv at variere dit sprog lidt en anden gang!!!

Hun fik smæk i den bare nææhnej
Det har intet med sex at gøre. Ufrivilligheden og ydmygelsen ved, at få trukket bukserne ned mens en voksen gør med ens røv hvad han finder passende er naturligvis et element af straffen. Der er en simpel måde at undgå det på, nemlig at OPFØRE SIG ORDENTLIGT!

Hun fik smæk i den bare E.J.
Historien er godt nok over 2 år gammel nu, men det har sandelig ikke været sjovt. Havde jeg været den piges far og ikke fundet mig i det, så ville jeg da have givet hende en lidt mere passende straf. Ikke så blid at hun ikke lærte af det, men heller ikke så hård at hun ville få fysiske skader.

Personligt ville jeg nok bare nøjes med at give hende stuearrest i en uges tid.

Jeg vil gerne have smæk! Smæk mig i den bare
[IMG]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/19/Micropenis.jpg[/IMG]
For jeg ER klar!

Hun fik smæk i den bare nææhnej
Hun skulle da bare være glad for, ar han ikke udstrakte det til brug af en grov flaskerenser i nummerdejen i tilgift [:DD]

Hvorfor skriver Den rigtige E.J.
du indlæg i mit navn ?.

Hun fik smæk i den bare hullabaloooooooo
Det kunne da have gået meget værre. Sæt nu han havde bearbejdet hendes numsehul med en stiv flaskerenser?
Nej hun skal være glad for at være sluppet med røde balder! [:DD]

Rap i numsen med spanskrør Anonym
Det der med klø i barndommen kender min kone og jeg ogsåtil. Minkone havde to søstre og de fk alle klø i den bare. Jeg fik med spanskrøret i skolen. Rap i den stramme buksebag i strambuksstilling. Min kone og søstre fik mest klø med hånden i den bare numse. Hvis faren var hjemme var det altid ham der gav klø. Over knæet og klø i den bare numse. Min svigermor fik også klø. Der var et spanskrør i huset og det fik svigermor ofte rap med - også i de bare balder siger min kone. De så det ikke - kun ved at lure - men de kunne jo høre det. Svigermor sagde av og man kunne sagtens høre forskel på klask i de bare balder med hånden og så rap med spanskrøret. Alle pigerne vidste, at så længe de boede hjemme kunne de få en endefuld. Den første flyttede som 19årig og min kone og den sidste af søsterne var først i 20erne før de flyttede. Det var natuirligvis flovt og ydmygende at få klø i den bare når man var så gammel, men de havde jo prøvet det i mange, mange år. Min svigerfar og svigermor ved godt at jeg giver deres datter klø i enden. Svigermor har endda set det flere gange, når hun har været forbi til kaffe. Min konen har en lidt stor men meget, meget smuk røv. Selv svigermor kan ikke stå for den, og især ikke når den er blevet varmet og blevet rød af min hånd der har straffet konen med klask i nøgne balder. Det er et utroligt smukt syn (og ophidsende) når balderne gynger når der bliver givet klø.

Klø Peter Sørensen
Min kone får også endefuld. Og det er i den bare hale. Det snakkede vi lidt om før vi blev gift. Hun fik klø i den bare af både hendes far og mor som barn og ung kvinde - indtil hun i begyndelsen af 20eerne flyttede hjemmefra. Så hun var vandt til røvfuld. Hun var lidt flov ved at vise sin far eller mor sin bare ende - især da hun var voksen kvinde. Men hun var vandt til det, så det gjorde ikke så meget. Hendes forældre ved godt, at hun får klø i den bare numse af mig. Hun har flere gange fået klø i numsen, mens hendes forældre har været her. Hvis hun har opført sig upassende, når de er her, så har jeg sagt - ind i soveværelset. Så får hun klø i halen. Døren står åben. De kan ikke se noget med mindre de rejser sig, men de kan sagtens høre de højlydte klask hun får i måsen. Og jeg ved da også godt, at de har kikket. De er jo vandt til at se numsen og moren får også i numsen af svigerfar. Det ved jeg også godt og har også luret mig til at se. Se hendes dejlige nøgne,lidt slaskede ret store runde røv få en regulær gammeldags endefuld så balderne gynger. Hun kan sagtens tage 20 klask i hver balde.

Rap i røven rasmmm
Jeg er nu gift, men har haft fire kærester. Alle fem har fået rap i røven med spanskrør. De stor strambuks (bukket med røven bar og støttede på en fodskammel). Så gav jeg straf i numsen. Jeg sagde hvorfor de skulle ha klø og hvor mange rap de skulle ha. Jeg spurgte om det ikke var en rimelig straf og om de var klar til at modtage mine rap med spanskrøret. Så sade de ja og kneb balderne lidt sammen. Men allerede efter det første rap havde de ikke mere styr på balderne. Jeg slår ret hårdt - ikke rigtig hård, men det skal kunne mærkes og jeg vil se en stribe i den bare numse. Og jeg tar mig god tid inden næste rap. Jeg har flere spanskrør. Min nuværende kone gør sig fortjent til klø i numsen ca en gang om ugen. Så siger jeg - hent spankrøret og så vil jeg se din bare røv i bukket tilstand. Du skal rappes i din brede røv så du bliver sød. Hun nikker og har tåre i øjnene, men vi er begge enige om, at det er den bedste måde.

Hun fik smæk i den bare marquien
Ja og der er Gang i smæk.

www.Klub-Suk.dk

MELD HAM Maya lAbeille
Andere Länder, andere Sitten som man siger på tysk.

Hvis man i Tyskland mener at det er ok at slå børn, hvem er vi så til at fortælle dem, at det er forkert? Hvem af os ville ikke blive syre hvis vi skulle dikteres fra Tyskland om hvad vi måtte eller ikke måtte?

Det sagt så er det selvfølgelig forkert at slå som en del af opdragelse men Danmark er altså ikke hele verden og vi skal derfor ikke bestemme hvad der er ok i resten af verden.

Nej,virker jo perverst.. Jaqueline
Det er overhovedet ikke iorden..

Det kan godt være bymiljøet i Tyskland er mere råt end her generalt..
og de virkelig ville frygte for hun udviste samme adfærd i dernede,som her...

Den adfærd du beskriver fra deres side virker sygelig!det er ikke sådan man nogensinde for talt om tingene,det er sådan man støder sin datter fra sig,og smadrer hendes udvikling fra barn til voksen...

Gamle dage Spank
Ja, det kan vel ikke være andet end en historie fra gamle dage, kan jeg tænke mig [;)]
Hvor gammel var du så, da du fik din sidste endefuld?

Uartige tøs :-) Spank
Du lyder jo som en rigtig slem pige [;)]
Din fars strenge opdragelse af dig havde vist ikke den ønskede virkning. Godt forældre ikke længere har ret til at prygle deres afkom (og mændene deres hustruer) på en sådan måde i dag - På denne måde er det at få endefuld i dag et udtryk for kvindens (eller mandens) eget valg.

Hvordan går det så i dag? infocentret
Nu er det 5 år 2 måneder siden du skrev dette indlæg og er nysgerrig [:)]